• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün icinde cilve yapmak

3. sayfadan itibaren başlıyor sanırım, yanlışlıkla havlu düşmesi ve köpükle süngerle, şakacı bahçe hortumları ile araba yıkama yöntemlerinden hemen önce :KK53:
Anam cilvelere bak :KK53: ölmüşüm ağlayanim yok resmen :ruh: acilen bi beden kucuk leoparli tayt ve ugur bocekli girgir almaliyim :KK53: meger girgir olmadigindanmis :KK51:

Ben dışarda bile böyle kötü kötü ama kısık sesle tabiki gülüyorum. Yapma bak milletin icinde heyecan yapıyorum çadırı kurcaz simdi diyo :KK48:. Eve gelince yemegini koyuyorum o yerken eller tabiki rahat durmuyo. Ne yapiyosun diye sorunca ozlemis mi diye bakıyorum diyorum :oops:. Mac-film izlerken ekranin onune gecip soyunuyorum. Hangi mac-filmi izlemek istersin diyorum. Gogsume yatirip seviyorum kokluyorum öpüyorum. Seni cok ozledim cok yakisiklisin cok arzuluyorum diyorum. Evde transparan-dantelli geceliklerle geziyorum... :KK60:

xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
:KK71::KK48:

Ben dışarda bile böyle kötü kötü ama kısık sesle tabiki gülüyorum. Yapma bak milletin icinde heyecan yapıyorum çadırı kurcaz simdi diyo :KK48:. Eve gelince yemegini koyuyorum o yerken eller tabiki rahat durmuyo. Ne yapiyosun diye sorunca ozlemis mi diye bakıyorum diyorum :oops:. Mac-film izlerken ekranin onune gecip soyunuyorum. Hangi mac-filmi izlemek istersin diyorum. Gogsume yatirip seviyorum kokluyorum öpüyorum. Seni cok ozledim cok yakisiklisin cok arzuluyorum diyorum. Evde transparan-dantelli geceliklerle geziyorum... :KK60:
:KK53::KK53::KK53: çadiri kurmak mi :KK53::KK53:

Back
X