Gün içinde kaç kez sex i düşünüyorsunuz

Gün içinde sex düşünüyormusunuz? / Kaç kez?

• Ankete Katılan
    372
:dance:valla benim gibi kadını allah herkeze nasip etsin.kızım sizin içiniz geçmiş.ne o öyle düşünmem diyenler?yerimsenibenben her an her dakika düşünüyorum.eşim gelsinde oğlum uyusun diye bekliyorum.tabii benimki memnun.harika bir seks yaşamımız var.3.5 senedir evliyiz.allah bozmasın herkeze nasip etsin inşallah:roflol:

bende her an sevdıgımı düsünuyorum görusemıyoruz bıle cok cektık ve bırbırımızı cok ozluyoruz ellını tutmayı opmeyı herseyı onunla ıstıyorum bende hep her an onu ve onunla olmyı dusunuyorum onu cok ozledım....

Allan manyak karıları erkelerden betersiniz laaan:lepi: :roflol:

ne bilim şimdi gurba sayesinde geldi çok younum fırsat bulamıorum düşünmeye:roflol:

cadım ınankı hıç sevmıyom ben yaaa benneyaptımki
acaba esım cok ustume gelıyo ondanmı gamyoncuiremsu
bı rahat bıraksa belkı kendımden ıstıcem
benneyaptımki

kiz sen dogru mu dion benle dalga mi gecion git de o zaman esine yahu
ula bu istek anacum kocana sole azcuk uzak dursun bak benimki uzaklasti kafamçokkarıştı

kiz sen dogru mu dion benle dalga mi gecion git de o zaman esine yahu
ula bu istek anacum kocana sole azcuk uzak dursun bak benimki uzaklasti kafamçokkarıştı

cıddı soluyom bacım git diyorum bu seferde kavga cıkıyo:mymeka:
bı ınsan bu kadarmı nefret eder dıyo bana haklımı nan yoksa adamkafamçokkarıştı
cok seksüymüşüm ama bı ıse yaramıyomus:dilcikar:

ana bi de ciddiyim dio bak sen suna sexu hatunsun vesselam demek ki adam hakli o zaman sırnaşık şey
neyse sekerim benim uykum geldi allaha emanetsin allah yardimcin olsun sen bi doktora gorun istersen yada eniste beyle bi daha konus :bbo:
ay bende ne dicemi sasirdim
neyse sekerim benim kiz cikmicak az uyuyam oglan uyudu sukur herif de uyudu bende uyuyam
hadi kal saglicakla optum :1hug:a.s.

öptüm cadımmm kocamannnŞeniz
allah rahatlık versınnn :1hug:

düşünceyi icraate geçirmek önemli onun içinde yakında evleniyorum yaşasın:):teytey::teytey::teytey::teytey:

evlende gör eşşekten düşmeyi deerrrmişim ..şaka bi yana sanırım herkes başlarda böyle havalara uçuyor:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) sonra ömür boyu yap yap bitmiyor:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…