Gün içinde kaç kez sex i düşünüyorsunuz

Gün içinde sex düşünüyormusunuz? / Kaç kez?

• Ankete Katılan
    372
Çok geliyor aklımayerimseniben çok arzulu bir kadınım ben buda benim ayrı bir yönüm bambaşka olurum sekstekaydirigubbakcemile3 iş başka seks başka herşeyin yeri ayrı ayy yine saçmaladım yoksunum sekstennaniknanik heralde ondan çıldırıcımmmmmmm

Gün içinde bazen aklıma gelir vallaa gelmez düşünmem desem yalan olurrrrrrrrrr
Bizde kocalarımız kadar varız yani hee

valla kardeşler yalan yok dizilerde filmlerde bi öpüşme sahnesi görsem yada elele gezen bi çift içim gitmiyo dil bu düşünmekmi özenmekmi kıskanmakmı bilmeyyom yane

son bir haftadır çok düşünüyorum neden bilmem ....ben doğumdan sonra cinsellikten soğumuştum ama sex isteği yeniden doğuyor olmalı

vallaha dogru dedin benim dunyam bana noluyorsa bu aralar haydi hayirlisi kazaya kurban gitmeyelim, ama adam yanasmio ki:mymeka:

valla bu arada ben hiç yanaşmıyorum çünkü yoruluyorum iki çocukla onlar uyuyunca hemen uyumak istiyorum eşimde karşıma geçip pişmiş kelle gibi sırıtınca kaçamıyorum:)))

İş güç olmadığında aklına ondan başka bişey gelmiyor insanın.Eğer yoğun uğraşlarla dolu bir gündeysem aklıma bile gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…