- Konu Sahibi sevdicegim
merhaba arkadaşlar. ben size birkaç özetle olay yazıp fikrinizi almak istiyorum.. 3 yaşında babasını kaybetmiş ve neredeyse hayatın çoğu sorununu küçük yaşta büyümek zorunda kalarak aşmış birisiyim.. alt komşumuzla yaklaşık 17 senedir beraberiz. neredeyse yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.. kızı da 17 yıllık arkadaşım.. babası porblem.. öncelerden çok iyiydi.. çok severdim kendisini, iyi bir baba portresi olabilecek kadar.. fakat son bikaç yılda birşeylerden şüpelenmeye başladım.. (dış görünüş olarak çok dikkat çekici çok alımlı güzel birisiyim..) arkadaşımın babasının bana karşı çok farklı davranışları olmaya başladı.. örneklersem, mesela aşşağıya indiğimde alkol aldıysa evde kimse yoksahemen yukarı çıkıyorum, ama o gel oturalım biraz diyor.. ben yukarı çıkarken falan sürekli uzunca arkamdan baktığını hissediyorum.. geçen gün kızı nişanlandı bayağı içmişti.. yanımdan ayrılmadı.. elini belime atmaya çalıştı.. tebrik için sarıldığımızda eli belimdeyken yavaşça aşşağıya indiğini hissettim ve hemen çekildim.. erkek arkadaşım olduğunda çok surat yapar konuşmaz bile.. espiri yaparken bazen +18 konuşur ben şok olurum falan.. yıllar boyu çocukluğumun beraber geçtiği adamın böyle davranması beni çok şaşırtıyor.. yanlış düşünmeye başlıyorum.. sizce günah mı alıyorum? günümüzde o kadar çok böyle şey oluyor ki aklıma bu geliyor acaba diyorum..