• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günah Almak İstemiyorum Ama Sonuçta Bi Genç Kızım..

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
merhaba arkadaşlar. ben size birkaç özetle olay yazıp fikrinizi almak istiyorum.. 3 yaşında babasını kaybetmiş ve neredeyse hayatın çoğu sorununu küçük yaşta büyümek zorunda kalarak aşmış birisiyim.. alt komşumuzla yaklaşık 17 senedir beraberiz. neredeyse yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.. kızı da 17 yıllık arkadaşım.. babası porblem.. öncelerden çok iyiydi.. çok severdim kendisini, iyi bir baba portresi olabilecek kadar.. fakat son bikaç yılda birşeylerden şüpelenmeye başladım.. (dış görünüş olarak çok dikkat çekici çok alımlı güzel birisiyim..) arkadaşımın babasının bana karşı çok farklı davranışları olmaya başladı.. örneklersem, mesela aşşağıya indiğimde alkol aldıysa evde kimse yoksahemen yukarı çıkıyorum, ama o gel oturalım biraz diyor.. ben yukarı çıkarken falan sürekli uzunca arkamdan baktığını hissediyorum.. geçen gün kızı nişanlandı bayağı içmişti.. yanımdan ayrılmadı.. elini belime atmaya çalıştı.. tebrik için sarıldığımızda eli belimdeyken yavaşça aşşağıya indiğini hissettim ve hemen çekildim.. erkek arkadaşım olduğunda çok surat yapar konuşmaz bile.. espiri yaparken bazen +18 konuşur ben şok olurum falan.. yıllar boyu çocukluğumun beraber geçtiği adamın böyle davranması beni çok şaşırtıyor.. yanlış düşünmeye başlıyorum.. sizce günah mı alıyorum? günümüzde o kadar çok böyle şey oluyor ki aklıma bu geliyor acaba diyorum..

Bence günah almıyosun sonuçta adama bi iftira atmıyosun sadece şüpheleniyosun ve çok haklısın...Ben de genelde üzülürüm böyle bişeyle karşı karşıya kaldığımda sanki o kişiye haksızlık ediyorum gibime gelir...Böyle bi olayı teyzemin kocası tarafından yaşamak da işin ilginci...:25: Sen sen ol bu adamla çok muhatap olma....Sapık insan kaç yaşında olursan ol aynıdır...İşin içine alkol de giriyor ki Allah muhafaza....Tecrübe konuşuyor....Hislerine güven canım....

Bence günah almıyosun sonuçta adama bi iftira atmıyosun sadece şüpheleniyosun ve çok haklısın...Ben de genelde üzülürüm böyle bişeyle karşı karşıya kaldığımda sanki o kişiye haksızlık ediyorum gibime gelir...Böyle bi olayı teyzemin kocası tarafından yaşamak da işin ilginci...:25: Sen sen ol bu adamla çok muhatap olma....Sapık insan kaç yaşında olursan ol aynıdır...İşin içine alkol de giriyor ki Allah muhafaza....Tecrübe konuşuyor....Hislerine güven canım....

evet çok kötü bir durum bu.. :25: biraz olsun içimi rahatlattın teşekkür ederim.. aynı dediğin gibi acaba haksızlık mı yapıyorum diyerek yazdım yazımı.. şakayla karışık anneme söylemiştim bayağı önce o da saçmalama x amcan o senin demişti.. o yüzden burada yazıp fikir almaktan başka çarem yok..:30:

evet çok kötü bir durum bu.. :25: biraz olsun içimi rahatlattın teşekkür ederim.. aynı dediğin gibi acaba haksızlık mı yapıyorum diyerek yazdım yazımı.. şakayla karışık anneme söylemiştim bayağı önce o da saçmalama x amcan o senin demişti.. o yüzden burada yazıp fikir almaktan başka çarem yok..:30:

Eğer haksızlık ediyorum falan diye suçlanıyorsan da kimseye bahsetme olaydan ama tedbirli ol canım....Yoksa öle bişey bu sefer kendini kötü hissetmezsin..:49:

gunah almıyorsun canım gayet mantıklı düşünüyorsun. uzak dur..!
bir arkadaşım anlatmıştı aynı mahallede oturdugu kız arkadaşıyla hergün okula gider gelirlerdi kızlardan birisinin babası araba alınca arabayla götürmeye başlamış diyor ki birgün arkadaşım hastalanmış beraber gitmek için zillerine basınca babası xx hasta gel seni bırakayım madem diyor okula e kızda ne bilsin hergün okula götürüp getiren adam ve en önemlisi en guvendiği arkadaşının babası yanlış bir fikir ve intiba hiç bırakmamıştı bende diyor..

vel hasıl kız arabaya biniyor ve kızın direk bacaklarına gidiyor eli yokluyor yani :53: ve kız suratına bakınca garip garip adamın adam işi pişkinliğe vurup diyor ki ; '' bu kış ayında neden içine birşey giymedin üşüteceksin '' bahane de hazır.

ya insanın başına gelince o an dumur olabiliyor hak veriyorum oturup düşündükçe asıl niyetini anlayabiliyorsun..yapacağın tek şey uzak durmak.

Hiçbir şekilde bu adamla karşılaşmamaya çalışın.
Alkol de alıyor diyorsunuz. Şuurunu kaybedebilir alkollüyken.
Eğer iş biraz daha çığırından çıkarsa ailenizle konuşun. Ama somut şeyler olsun konuşurken elinizde delil olarak

çevrenden olumsuz tepkiler alabilirsin bu düşüncelerin nedeniyle. lakin bu seni art niyetli yapmaz. dikkatli olup, mesafeni korursan ve arkadaşın yokken evlerinde bulunmazsan bi sıkıntı yaşamazsın. insanlar çiğ. neyin nerden geleceğini kestiremiyorsun.

Adamın içini bilemeyiz tabiki ama kim olsa böyle düşünürdü sonuçta canım.
Aman sen kimseye bahsetme yinede içinde tut ama babası olduğunda evlerine gitme.
arkadaşın size gelsin babası yokken git gelme saatlerinde bi bahane uydur çık evlerinden.
Nolur nolmaz.. kötü bir devirdeyiz

annenin tepkisi çok acayip.
böyle bir durumla tekrar karşılaşırsan anında sert tepki ver ki adam kendine gelsin. sen kaçıp sessiz kalırsan ve bişey yok gibi davranirsan cesaretlenecektir. hatta senin de hoşuna gittiğini düşünür bu manyaklar. sert bir tonda noluya yaa demen bile yeter yani ama bişey söyle mutlaka. köşe kapmaca oynamayın.

kim olsa aynı şeyi düşünür....kimseye söyleme senin başın ağrır ama ASLA o adamla yanlız kalma hatta içki içmezken bile çünkü adam seni sahipsiz sanıp yeltenmeye baya baya başlamış

canim annen tepkisi gercekten cok acayip. benim kizim bana böyle birsey diyecek birdaha asla asaya yanliz yollamam, hatta tasinirdim ordan icim rahat etmezdi artik cocuguma göz dikmis bir adamin üst katinda oturmak...

nolur kendine dikkat et tüylerim ürperdi gercekten bu adam eyer böyle seyler denemeye cesaret etiyse elini beline atmalar falan daha fazlasinida deniyecekdir gözü döner maz allah.. cok dikkat li ol inme asaga artik asla, arkadasin olsa bile. mesafeni koy, konusma ne bilim öpmeye kalkarsa sade elini sIk mesala.. kendine dikkat et allahim korusun

Canım yazdıkların kadarıyla ben bile rahatsız oldum.
Erkeklerin sırnaşık ve şımarık hallerinden hiç ama hiç hazetmem.
İsterse öz amcam olsun suratına bakmam amca diye!
Ne amcası!
Asla içinde tutma alkol bu her kötülüğün başı.
Rabbim yardımcın olsun.

çok teşekkür ederim kızlar verdiğiniz destek için.. dediğiniz gibi elimden geldiğince mesafe koyup arkadaşım olmadan oraya gitmeyeceğim... alkollü zamanlarında daha çok tanınmicak halde olur kendisi.. evde kıyametler kopar savaş alanına döner.. dediğiniz gibi alkollü halde tekken..... Allah korusun.. oldukça temkinli olmalıyım..

annemin tepkisine gelince.. evet bende şaşırmıştım açıkçası.. kaldı ki ben sadece şaka olarak söylediğimde o tepkiyi vermesi, size yazdıklarımı anlatırsam kimbilir o zaman ne diyecek.. bu konuda ebeveynlerin çocuklarına inanmamaları çok iğrenç... deneyim aldım bunu, ilerde çocuğum bana böyle birşey derse altını kurcalayacağım....

ben olsam o eve hic gitmezdim
bence sizde gitmeyin
böyle birseyi size hissettirmesi bile cok ayip bir sey
buna ne cesaretle yelteniyorsa

diğer arkadaşlarında dediği gibi uzak dur o adamdan
biz kızlar hissederiz hem öyle durumları verdiğin örnek
lerde yenilir yutulur değil tatlım var o adamda bişeyler:47:

çok teşekkür ederim kızlar verdiğiniz destek için.. dediğiniz gibi elimden geldiğince mesafe koyup arkadaşım olmadan oraya gitmeyeceğim... alkollü zamanlarında daha çok tanınmicak halde olur kendisi.. evde kıyametler kopar savaş alanına döner.. dediğiniz gibi alkollü halde tekken..... Allah korusun.. oldukça temkinli olmalıyım..

annemin tepkisine gelince.. evet bende şaşırmıştım açıkçası.. kaldı ki ben sadece şaka olarak söylediğimde o tepkiyi vermesi, size yazdıklarımı anlatırsam kimbilir o zaman ne diyecek.. bu konuda ebeveynlerin çocuklarına inanmamaları çok iğrenç... deneyim aldım bunu, ilerde çocuğum bana böyle birşey derse altını kurcalayacağım....

canım arkadaşın için bile olsa gitme dışarda buluş arkadaşınla.

Bence de arkadaşın için bile olsa evlerine gitme..
Yaşını başını almış erkeklerin genç kızlara sulanacak kadar kendilerinde ne bulduklarını anlayamıyorum,mide bulandırıcı bir durum.
Kendine dikkat et arkadaşım.

uzak durman en iyisi.zaten arkadaşında nişanlanmış yakında evlenir gider eskisi kadar gidip gelmessin.bence uzak dur.kimseyede bişey deme ama sen tedbirini al uzak durarak canım.sonra sen kötü olursun kimseye bişey deme işi abartmadığı sürece tabi

Alkolun sonucu işte.. Hele kişiliği zayıfsa kullanan kişinin sonucu tam bir facia oluyor.

Herneyse siz uzun bir süre evlerine gitmemeye çalışın.Gelecekse arkadaşınız gelsin..YA DA tlf.la haberleşmeden, ortamı öğrenmeden gidip kapıyı çalmayın.

Back
X