- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Niye mesaj atiyosun ki? Espri mespri degil, sonra da boyle ters tepiyor iste..
Kaçırıyorsunuz adamları. Çatlasam mesaj atmazdım. Meraktan gebertirdim bu kız nerelerde diye. Kovalamışsınız kaçmış.
Ek: Eski konuya baktım. Numarasını sildim falan yazmışsınız. Öfkelenip laf söylemişsiniz, sonra da ayağına gitmişsiniz. İstemiyor adam belli ki.
Akrabayla olmaz dedik. Didinin didisi dedin.
Cok uzerine dustun/dusuyorsun. Ben olsam ben de senden kacardim kusura bakma.
+ Adam senden kacmak icin yalan bile soyluyor. Bunu simdi negatif algilama adamin uzerine cizgiyi cek. Onune bak.
Gecmis olsun.
Keşke adam "senden kaçıyor" pozisyonuna gelmeden tavsiyeleri dinleyip uzak dursaydin..bu saatten sonra asla dönüp bakmam ona zaten . tüm sosyal mecralardan iletişimi kestim.
Artik erkek kadin gibi kadinlar erkek gibi davraniyor. Elimin sallasam ellisi diyordur bu simdi. Ondan bu rahatlik.bu saatten sonra asla dönüp bakmam ona zaten . tüm sosyal mecralardan iletişimi kestim.
Keşke adam "senden kaçıyor" pozisyonuna gelmeden tavsiyeleri dinleyip uzak dursaydin..
Yanlış anlama ama eski konularina da dönüp bakarsan hep ayni yanlisi yapiyorsun, son noktaya gelene kadar kimseyi dinlemiyorsun, sonucta da yine kendin husrana ugruyorsun..
Artik erkek kadin gibi kadinlar erkek gibi davraniyor. Elimin sallasam ellisi diyordur bu simdi. Ondan bu rahatlik.
kısmet neyse onu yaşıyor insan yazarsa cevap vermeyeceğim tabi ki deAdamla dugunde birbirinize bakip durmussunuz
Sevseydi isteseydi eger mutlaka yaniniza gelirdi
Bence kendinizi kucuk dusurmeyin bir daha o yazsa bile cevap vermeyin bu ona buyuk bir ders olur. Hayirlisi budur belki de. Beraber olsaniz uzulecektiniz belki.
Siz her konusunda bu aklı veriyorsunuz ama o inatla daha çok koşup daha çok zorluyor hepsinden de eli boş dönüyor. Boşa boğaz patlatmak bizimkisi bence o bundan zevk alıyorNiye mesaj atiyosun ki? Espri mespri degil, sonra da boyle ters tepiyor iste..
Her seferinde de kaçıyorsun ama. Kalkıp sana ne diyelim oh iyi ediyorsun daha çok üstüne düş adamların aman ben evde kaldım beni alın diye bastır mı diyelim yani? Hee bir de her bakıştığın adamı kendine aşık zannetme
Bi umut anlar diye bekliyorumSiz her konusunda bu aklı veriyorsunuz ama o inatla daha çok koşup daha çok zorluyor hepsinden de eli boş dönüyor. Boşa boğaz patlatmak bizimkisi bence o bundan zevk alıyor
Isine gelmeyen her ama her cumle "hakaret" zaten.. Sen olsan ne soylerdin bi baskasina Allah askina?
Böyleleri millete saydırır kör müsün adamlar ilgilenmiyor diye ama iş kendisine gelince biraz saflığa yatar ne yazık kiIsine gelmeyen her ama her cumle "hakaret" zaten.. Sen olsan ne soylerdin bi baskasina Allah askina?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?