Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günah mı diye sormak nasıl dini konu sayılmıyor? Matematik sorusu mu?Ve dini konu sayılmaz arkadaşlar sadece bilmeden yemek günah midir diye soruyorum
Katılıyorum. Bir de böyle hassas konulrdaki linç kültürünü gördükçe ülke için korkuyorum. Hiç tahammül kalmamış insanımızda. Nazikçe bilgi vermekten niçin imtina ederiz ki, büyüklük taslayacağımıza.Turkiye'de satılan birçok şeyin içinde domuz ürünü var, tersi olduğu üstünde yazsa bile. Burada gelip ukala ukala eleştirenler neler neler yiyordur.
Hakikaten ya bazi uyelerin tavırları sanki konu sahibi domuz etini goturmus de zorla onlara yedirmeye calisiyor. Ne degisik insanlar var...Katılıyorum. Bir de böyle hassas konulrdaki linç kültürünü gördükçe ülke için korkuyorum. Hiç tahammül kalmamış insanımızda. Nazikçe bilgi vermekten niçin imtina ederiz ki, büyüklük taslayacağımıza.
Gayet dini konu.Ve dini konu sayılmaz arkadaşlar sadece bilmeden yemek günah midir diye soruyorum
Katılıyorum. Bir de böyle hassas konulrdaki linç kültürünü gördükçe ülke için korkuyorum. Hiç tahammül kalmamış insanımızda. Nazikçe bilgi vermekten niçin imtina ederiz ki, büyüklük taslayacağımıza.