- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
- Konu Sahibi sheker_qirl
-
öğretmen bırınden boyle bır uslup!vayyyy beee
Siz de konu sahibesinin üstüne çok gittiniz
İnsanlar burda can sıkıntılarını paylaşmak için yazıyor belli ki canı sıkılmış
Paylaşmaya gelmiş
Bizler naptik eleştiri eleştiri daha da gerdik ortamı
Ben bu yüzden burada konu acmıyorum artık
Koskoca bir paragraf yazıyorum araya kaynamış bı kelime ama kötü niyetle asla değil
Gidip ona takılıyor millet
Sonra da böyle gergin ortam oluyor
Sürü psikolojisiyle de herkes eleştirmeye başlıyor
Sadece bu konuda değil gidip bakın diğer konularda da millet resmen aşağılayacak küçük düşürecek bı kelime arıyor
Buluyor ve baaaaammmm!!! Konu sahibesi Halide edip in in ünlü romanı gibi VURUN KAHPEYE oluyor..
Sevgilerle....
ee konu sahibinin bu kadar çok kullaıcısı olan bir sitede kadını anlatması, bir de ben patronun karısıyım, parasını kocam ödüyor tavrı çok mu doğru?
bir patron karısı olamadım arkadaş ... acıdım kendıme yaaa... nıye benımde calısanlarım yok.. neden onları kovma yetkısıne sahıp degılım... ağlamak istiyorum günlerce.......
herkes aynı şeyi yazıp durmuş , konu sahibini yerden yere vurmuş ama acaba yüzde kaçınız böyle bişey yaşadıktan sonra sakin ve kayıtsız kalabilirdi merak ediyorum. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. zaten işten de çıkarmayacaklarmış, sadece eşi kadınla konuşacak,derdini anlayacak.
Burda olay kadını işten çıkarma düşüncesi değil daha sonraki yazdıkları?süt banyosuna gitmeler,patron karısıyım güzellik uykusuna gidiyorum demeler,kadın yaşlı menepozda demeler vs vs..... milletin siniri buna.. yorumlardan pay çıkarıp kendine geleceğine kadın çığrından çıkıyor tepki buna hanfendi.... patron karısı sen de menepoza gireceksin sen de yaşlanacaksın belki de sen de iflasla o kadının yaşadıklarını yaşayacaksın?? yarının garantisi mi var Allahaşkına hepimiz haddimizi bilelim....
süt banyosuyla ilgili olan paragrafı kadını çıldırttığınız için yazdı ,bu gayet açık değil mi. empati kuramadınız bir türlü. o sizin düşündüğünüz gibi birisi olsa, vicdansız falan olsa bunu dert olarak görüp buraya yazmazdı zaten.
Patron karısı ne demek ya? bu sıfatla birini işten çıkarmak ne demek?sen de empati yap ta onun burdaki kadınları çıldırttığını anla..... bak tüm sayfalara patron karısı mı çıldırmış yoksa diğerleri mi? çoğunluk çıldırdığına göre anlayın ki sorun var?????
süt banyosuyla ilgili olan paragrafı kadını çıldırttığınız için yazdı ,bu gayet açık değil mi. empati kuramadınız bir türlü. o sizin düşündüğünüz gibi birisi olsa, vicdansız falan olsa bunu dert olarak görüp buraya yazmazdı zaten.
patron karısı demek,o işyerinin patronunun karısı demek. ne var ki bunda? nasıl anlatılır ki bu konum daha farklı? bu sıfatla işten çıkarmayacak..işten çıkarma olayı yok,orayı atlamışsınız,eşi de sinirlenmiş bu duruma -doğal olarak- ve kadınla konuşacak sadece,işten çıkarmayacaklar .. burda derdini anlatan bi insan var, empati kurmak bu kadar zor mu. hemen kadına saldırmışsınız.
sanki benzer durum başınıza gelse derviş gibi, ermiş gibi davranacakmışsınız gibi konuşuyorsunuz. birazcık realist olun lütfen. bunu kişisel almayın,kadının üstüne giden herkes için söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?