Günaha girmek istemiyorum ama :((

Evlilik programlarındaki elektrik geyiği işyerlerine kadar inmiş eyvah:))) patron karılarına sevimli olalım arkadaşlar aman dikkat:))))))))

herkes aynı şeyi yazıp durmuş , konu sahibini yerden yere vurmuş ama acaba yüzde kaçınız böyle bişey yaşadıktan sonra sakin ve kayıtsız kalabilirdi merak ediyorum. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. zaten işten de çıkarmayacaklarmış, sadece eşi kadınla konuşacak,derdini anlayacak.

Bilenler bilir,
Başka konularda ben de gayet tabi tepkimi gösteriyorum

Fakat vallahi ilk defa bir konuda sürü psikolojisindeyim ben de :)

Çünkü arkadaşın yazım tarzı çok rahatsız edici.

Son düzenleme:
Bu videoyu size gonderiyorum... al sana patron karisi

[video=youtube;Rz_Z5t8kYhU]http://www.youtube.com/watch?v=Rz_Z5t8kYhU[/video]

Son düzenleme:
ee konu sahibinin bu kadar çok kullaıcısı olan bir sitede kadını anlatması, bir de ben patronun karısıyım, parasını kocam ödüyor tavrı çok mu doğru?
Hayir hanim efendi ben burada kimse hakli degil dedim farkindaysaniz.
Insalari kucumsemek patron karisiyim demek hos uslup degil ama uyelerinde dalga gecmesi irdelemesi hos degil.
O bayan yasca buyuk konu sahibesinin arkasindan konusmasi hos olmamis patron esi olsun calisan olsun muhim degil.
Yani benim anlatmak istedigim ne o bayan ne konu sahibesi hakli degil benim gozumde.
Arkadan konusup dedikodu yapmalar konu sahibesinin isten cikar demesi v.s
Kisaca konu basli basina yanlis.
Uyelerin usluplari tavirlari yanlis hepsi yanlis bana gore....
Ben kimseyi korumuyorum ve hakli gormuyorum yanlis anlasilma olmasin lutfen..
Saygilar...

bir patron karısı olamadım arkadaş ... acıdım kendıme yaaa... nıye benımde calısanlarım yok.. neden onları kovma yetkısıne sahıp degılım... ağlamak istiyorum günlerce.......

Benin nişanlım da avukat ve yanında çalışanları var ve hepsini sonsuz elektrikle sevdiğim söylenemez hatta gıcık olduğum biri de var... ama asla o orada olmasa demedim hakkım da yok çünkü...... ben sevmedim diye birinin işten çıkarılmasını düşünmek bile ne kadar bencilce ne kadar kötü bir düşünce... o bana saygı duymalı ben de ona o kadar..... ne diye elektrik tutmadı senle sohbetine gireyim ki?????? konu sahibi de aynısını yapsın k,mse kimseyi sevmek zorunda değil ki.... benim çalıştığım yerde de var sevip sevmediklerim ama sevgili mi seçiyoruz ne elektriği ya? herkes işini yapsın işine baksın o kadar

bir patron karısı olamadım arkadaş ... acıdım kendıme yaaa... nıye benımde calısanlarım yok.. neden onları kovma yetkısıne sahıp degılım... ağlamak istiyorum günlerce.......

ağlama bacım ağlama
bizimde yanımızda kovacak elemanımız yok
kendimizin patronuyuz
benide ağlatcan eleman nerden bulıcazda kovucaz
hühühühühhühü

maaşallah elbirliğiyle konu sahibini derdini anlattığına pişman ettiniz. bravo diyorum. yalnız dikkat edin bi gün aynısı sizin de başınıza gelmesin.

Son düzenleme:

Burda olay kadını işten çıkarma düşüncesi değil daha sonraki yazdıkları?süt banyosuna gitmeler,patron karısıyım güzellik uykusuna gidiyorum demeler,kadın yaşlı menepozda demeler vs vs..... milletin siniri buna.. yorumlardan pay çıkarıp kendine geleceğine kadın çığrından çıkıyor tepki buna hanfendi.... patron karısı sen de menepoza gireceksin sen de yaşlanacaksın belki de sen de iflasla o kadının yaşadıklarını yaşayacaksın?? yarının garantisi mi var Allahaşkına hepimiz haddimizi bilelim....

Konuyu okuyan bayanların kaç tanesi senden elektrik almıştır acaba çok merak ediyorum.. Sanaldan olduğu halde.. Eee tabi bir de çevrendekileri hiç düşünemiyorum ben.

Bir de şu kocasının işiyle gücüyle parasıyla puluyla egosunu tatmin etmeye çalışan kadınları hiç anlamıyorum. Sen asıl kendinden bahset arkadaş, senin titrin ne önemli olan o. Bırak kocanın mal varlığını, patronluğunu. Hazımsızlık zor, kolay değil..

süt banyosuyla ilgili olan paragrafı kadını çıldırttığınız için yazdı ,bu gayet açık değil mi. empati kuramadınız bir türlü. o sizin düşündüğünüz gibi birisi olsa, vicdansız falan olsa bunu dert olarak görüp buraya yazmazdı zaten.

Konu sahibi sütten çıkmış ak kaşık değil, hatalı ama bazı üyeler hata yapmak konusunda beğenmedikleri konu sahipleriyle yarışıyorlar adeta.

Ağır veya hafif, eleştiride bulunanları tenzih ediyorum lakin eleştirmekle "sen şusun, sen busun" diye yargılamak arasında dünya kadar fark var. Üç beş tuşa basıp ruh halini net olarak aktarmak mümkün değil, kadın kendini net olarak anlatamamış olabilir. Hatasını kabullenmeye fırsat vermeden ağır ithamlar edilirse nasıl yardımcı olunacak?

Herkes çıkarım yapma yetisine sahip onu anladık ama çıkarımlarınızı direkt karşınızdakinin üstüne yapıştırmaktan kaçınmanızı tavsiye ediyorum hanımlar. "Vususüzlüğümüz usulsüzlüğümüzdendir" diye bir laf vardır, işte o tam da bu sitenin bazı yorumcuları için.

Son düzenleme:

Patron karısı ne demek ya? bu sıfatla birini işten çıkarmak ne demek?sen de empati yap ta onun burdaki kadınları çıldırttığını anla..... bak tüm sayfalara patron karısı mı çıldırmış yoksa diğerleri mi? çoğunluk çıldırdığına göre anlayın ki sorun var?????

patron karısı demek,o işyerinin patronunun karısı demek. ne var ki bunda? nasıl anlatılır ki bu konum daha farklı? bu sıfatla işten çıkarmayacak..işten çıkarma olayı yok,orayı atlamışsınız,eşi de sinirlenmiş bu duruma -doğal olarak- ve kadınla konuşacak sadece,işten çıkarmayacaklar .. burda derdini anlatan bi insan var, empati kurmak bu kadar zor mu. hemen kadına saldırmışsınız.
sanki benzer durum başınıza gelse derviş gibi, ermiş gibi davranacakmışsınız gibi konuşuyorsunuz. birazcık realist olun lütfen. bunu kişisel almayın,kadının üstüne giden herkes için söylüyorum.

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil.
Olabilir sizden elektrik almamista olabilir sma bu size onu isten cikarma hakkini vermez.
Kadin hirsizlik yapsa yada isini yapmasa tada surekli hastalik iznine ciksa anlayacagimda....
Su ankattiklariniz gercekten cok abartili..

sanmiyorum bizim aklimizdan patron karisiyim diye kovdurma dusuncesi gecsin,
ALLAHTAN KORKARIM ben beni sevmiyor diye kimsenin ekmegiyle oynamaya kalkmam,
yaptigim iyilikleride hayrina yaparim gelip burda soyle yaptik boyle ettik demem...

Hanfendi bizler algılayabiliyoruz patron karısı ne demek:)siz algılayamamışsınız ''patron karısı ne demek''sorusundaki nüansı:)))) o yüzden sizle polemiğe giremeyeceğim üzgünüm..... saygılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…