Günaha girmek istemiyorum ama :((

İyi ki KK'nın patroniçesi siz değilmişsiniz.
Yoksa sayfanın 2 yanına 2 elektrik direği,
Bir trafo...
3 tane da jenaratör gerekirdi..

Konuya dönersek; kimseyi işten çıkarmayın böyle bir sebep yüzünden. Çok 'ah' alırsınız.
Mazallah durum 'Bir zamanlar fakir ama patronun karısından elektrik alamayan bir kadın vardı' durumuna döner...
Kimse sizi sevmek zorunda değil...

konu sahibi zaten bir anda sinirle isten cıkar demis siniri gectikten sonra istemedigini soylemis oanki sinirle olabilcek bir durum ne var bunda..

esine farklı sana farklı davranan bir kadınmıs hos degil savunulcak bir tarafıda yok bu insanın Allah biliyorya bende istemezdim orda calısmasını:26:

Burada sana cevap yazan ve tavrını yanlış bulan insanlar seni tanımıyor,senin eşini tanımıyor,senden maaş almıyor,yanında çalışmıyor.
Ve bütün bunlarla beraber anlattığın kadın gibi senden elektrik alamadılar ve seni itici buldular tavrını da yanlış,
Biraz da sende kusur olabilir mi acaba ?

aman Allahim dünyaniz nasil birsey bir insan elektrik alamiyorum dedi nasil bi hale düsmüs olabilirisniz...

birde bu cikti kimse iylik melegi sanmasin kendini,sanki onu bunu demiyorsunuz

ya kizdigmiz zaman oluyor ama demek ki bu konuda bu sekilde davranmiyoruz..

ya siz evet cok haklisin demek icin mi actiniz konuyu ama sonunda ne yapayim diye sordunuz anlamiyorum...

haksizsin deyince herkes kötü oluyor birden, bir düsünün bu kadar insan neden bu sekilde konusuyor...

kimse kimseyi sevmek zorunda degil!!1

Son düzenleme:
eşin bu kadının evlendirmek istediği kızını mı okutuyor?

yani anlamıyorum orası eşinin iş yeri...neden bu kadar müdahalecisin..bırak da kararları o versin sudan nem kapma

Öncelikle beni anlayan arkadaslara çok TSK ederim parmaklarınıza saglık :))))

Anlamamak için direnen digerleri size istediğiniz cevabı veriyorum arkamdan dilediğiniz yorumları yapabilirsiniz :

Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz ))

Patronice kaçar haydi çalıştırın parmakları yorumlar sizden ...benden bu kadar hadi hadi parmaklarrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Neyin yarışını yapıyoruz burada?
Yazılan hiçbir şeyi beğenmediniz, üstüne size olumlu yaklaşalım diye niteliklerinizi anlatmaya başladınız.
Patron eşi değilim.
Sabahın beşinde kalkan, akşamın sekizine kadar eşekler gibi çalışan bir eşim var.
Öğretmenim. Çalıştığım sürece asla benim param demedim, bizim paramız oldu hep.
Sizi anlamayan o komplekslilerden biriyim sanırım.
Keşke yazsaydınız ilk mesajınıza" patron eşi, akrabası olmayan beni anlayamaz, yorum yapmasın " diye.
Gerçi patron eşi olmak da kompleksli olmaya engel değilmiş, öğrenmiş olduk sayenizde...

ay pes
sizde az değilsiniz lafları kes

Sayın patroniçe bence sütü falan geçip en yakın zamanda en "prof" doktordan psikolojik destek alın,
Yoksa bu ukalalık ve ergenlik çağındaki gibi laf sokayım kaçayım tavrınızla bir gün üçüncü sayfa haberlerinde işçi patronu boğdu manşetiyle okuruz sizi.
Biz dağılalım.Saygılar !

Düşünüyorum böyle bir durumla ben karşılaşsam ne yapardım diye ,
Hiç bir şey yapmazdım.

Yahu sonradan görme olunur da bu kadar da olunmaz be arkadaşım!!!

Her şeyi geçtim de ögrencilerine yazık!!!

Kimbilir onlara neler yapıyorsundur sen!!!

Ha şimdi de ögretmenliğim kıskanıldı deme, çünkü ben de ögretmenim :)

arkadaş yazdığı her cümleyle döktürüyor ve kalitesini gösteriyor. ben yorum yapmıyorum daha.

bu tarz insanlara ne denebilir ki. bunlardan çok var ki dünya bu halde. kk ya takılan her kadın da ii olcak die bişi yok sonuçta. araya serpişiyor böleleri :)

ay pes
sizde az değilsiniz lafları kes

bazende hurra diye bir kisinin uzerine gidilince boyle tepkiler verilebiliyor cnm ya demis bayan uslup hatam var evet diye ve işten cıkarma muhabbetini sinirle telaffuz ettiginide belirtmis herkes dalgaya vurunca işi oda boyle yazmıs bazen daral geliyor ama ben konu sahibi yerinde olsam uzatmadan konumu kapattırırdım cunku kime cevap vericegini sasırıyorsun vede kendini ispatlama cabası giriyor işin icine zor yani haklı oda

ya bırak, biri sazan avına çıkmış, kavga çıksa da birileri banlansa demiş. ben tuttum, o kişiye konu senin sanırım dedim, takkk kaçtı gitti konudan ne güzel laf yetiştiriyordu. o gidince konu sahibi geldi filan. offfff patroniçe de değilim,kompleksliyim zaten. hiçbirinizden elektrik alamadım

Son düzenleme:

bence de olayın adı belli. basbayağı sonradan görmelik ve hazmedememe olayı bu.

Konu nereden nereye gelmis geyik muhabbetine donmus adeta.
Arkadas haksizsa yaptigin yanlis gibi yorumlar yapilabilirdi karekterinden girilmis karsi taraftaki 50 yasindaki kadina laf carpirtilmis falan.
Hos degil boyle usluplar.
Konuya gelecek olur isek kimse kimsenin arkasindan onca milletin icinde konusmamali.
Ben olsam uzulurum incinirim patron karisi olsamda herhangi bir calisan olsamda konumum onemli olmazdi.
Birisi benim arkadamdan konusup dedikodumu yaparsa her ne kadar sinirlensemde esime soylemem soylesemde isten cikar demem...
Size gelip bu konuyu yansitanlarada guvenmeyin derim eminimki onlarda birlik icerisinde sizin dedikodunuzu yaptilar..
Bu konuda kimse hakli degil o kadinda sizde.
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil saygi duymak zorunda ama ister patron karisi olsun ister herhangi bir calisan.
Arkadan konusmak dedikodu yapmakta ne demek heleki yasini almis bir hanima yakismaz.
Gencler cahildir derizde bu yastaki bir hanimin onca calisan icinde konusmasi hos degil gelsin yuzunuze soylesin...
En azindan 30 yillik bir dostlugu varmis esiniz iyi gunde kotu gunde yanlarinda olmus.
Sizden elektirik alamasa bile bunu dillendirip dedikodu malzemesi yapmasini yakistiramadim.
Sizinde isten cikar bu hanimi demeniz hos olmamis patron siz degilsiniz.
Tatli bir dille uyarabilirdiniz kimseyi araya sokmadan esinize yansitmadan.

Son düzenleme:
Calistigim bir yerdeki bayan muduru hic ama hic sevmiyordum zaten sirf onun herkese olan baskici tavrindan dolayi ve kendisinden elektrik alamadigim icin daha sonra baska is bulup ciktim. Ise girdigimde beni ise alan o bayan degildi mecbur onunla calismak zorundaydim ise alindiktan sonra muhattap oldum kendisiyle. Insan patronunu veya mudurunu sevmeyebilir, elektrik almayabilir... Insan ise arkadaslik kursun,sevsin sevilsin diey gitmiyor zaten, para kazanmak icin gidiyor. Isimi iyi yaptiktan sonra kimin kimden elektrik alip almadigi kimseyi ilgilendirmez.

Sizi sevmek zorunda degil, onemli olan isyerinize olan katkisi performansi siz ekmek veriyor olabilirsiniz fakat hayir yapmiyorsunuz o insanda emegini katip saatlerini verip isyeriniz icin calisiyor. Kimsenin kimseye hayrina bir is yapmadigina gore hakkini aliyor . Bosuna sikayet etmeyin gulunc olmussunuz.

öğretmenim demişsiniz ya keşke demeseydiniz ya keşke.... şaşkınım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…