Günaha girmek istemiyorum ama :((

ahaha öğretmensin deeeee 96 alabilir misin onu de banaaaa!

evet bır cok kişi bir kişinin üstüne gıdınce boyle konusmalarda cıkabılıyor ınsanın agzından ama ben olsam sevıyeyı düşürmezdım tatlım yaaa hoş bı yorum olmadı,boyle yorumlar ınsanı haklıyken bıle haksız duruma düşürür,ama zaten en basından tavrı bu tarz olmasa kımse abartılı yorumlarda bulunmazdı dıye dusunuyorum.valla bılmıyorum canım orhan gencebayın sarkısındakı gıbı herkes haklı:)

Konu sahibi arkadaşım, araları okuyamadım ama son sayfada "kadının iş yaptığı yok yardım etmek amacıyla iş yerinde tutuyoruz" tarzı bir şey demişsiniz. İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir demişler. Boşverin. Hele sırf "elektrik alamadım" dediyse cidden boş verin çünkü ben bu lafta ağır bir şey göremedim.

Ama sizinle uğraşıp, arkanızdan dedikodu yapıyorsa ben de olsam ben de rahatsız olurdum. Zaten kocanız da rahatsız olmuş sanırım bir şeylerden. Ne yapılacaksa kocanıza düşer, siz boşuna kafa yormayın.

Konu nereden nereye gelmis geyik muhabbetine donmus adeta.
Arkadas haksizsa yaptigin yanlis gibi yorumlar yapilabilirdi karekterinden girilmis karsi taraftaki 50 yasindaki kadina laf carpirtilmis falan.
Hos degil boyle usluplar.
Konuya gelecek olur isek kimse kimsenin arkasindan onca milletin icinde konusmamali.
Ben olsam uzulurum incinirim patron karisi olsamda herhangi bir calisan olsamda konumum onemli olmazdi.
Birisi benim arkadamdan konusup dedikodumu yaparsa her ne kadar sinirlensemde esime soylemem soylesemde isten cikar demem...
Size gelip bu konuyu yansitanlarada guvenmeyin derim eminimki onlarda birlik icerisinde sizin dedikodunuzu yaptilar..
Bu konuda kimse hakli degil o kadinda sizde.
Kimse kimseyi sevmek zorunda degil saygi duymak zorunda ama ister patron karisi olsun ister herhangi bir calisan.
Arkadan konusmak dedikodu yapmakta ne demek heleki yasini almis bir hanima yakismaz.
Gencler cahildir derizde bu yastaki bir hanimin onca calisan icinde konusmasi hos degil gelsin yuzunuze soylesin...
En azindan 30 yillik bir dostlugu varmis esiniz iyi gunde kotu gunde yanlarinda olmus.
Sizden elektirik alamasa bile bunu dillendirip dedikodu malzemesi yapmasini yakistiramadim.
Sizinde isten cikar demenizi yakistiramadim guzelce konusabilirdiniz saygi cercevesi icerisinde esinizi araya katmadan...

Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkartamamış :)) Arkadaşlar kan aranıyor desem kaçınız koşardınız acaba ???????

Konu sahibi arkadaşım, araları okuyamadım ama son sayfada "kadının iş yaptığı yok yardım etmek amacıyla iş yerinde tutuyoruz" tarzı bir şey demişsiniz. İyilik yap denize at, balık bilmezse Halik bilir demişler. Boşverin. Hele sırf "elektrik alamadım" dediyse cidden boş verin çünkü ben bu lafta ağır bir şey göremedim.

Ama sizinle uğraşıp, arkanızdan dedikodu yapıyorsa ben de olsam ben de rahatsız olurdum. Zaten kocanız da rahatsız olmuş sanırım bir şeylerden. Ne yapılacaksa kocanıza düşer, siz boşuna kafa yormayın.

Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkartamamış :)) Arkadaşlar kan aranıyor desem kaçınız koşardınız acaba ???????

Siz de konu sahibesinin üstüne çok gittiniz
İnsanlar burda can sıkıntılarını paylaşmak için yazıyor belli ki canı sıkılmış
Paylaşmaya gelmiş
Bizler naptik eleştiri eleştiri daha da gerdik ortamı
Ben bu yüzden burada konu acmıyorum artık
Koskoca bir paragraf yazıyorum araya kaynamış bı kelime ama kötü niyetle asla değil
Gidip ona takılıyor millet
Sonra da böyle gergin ortam oluyor
Sürü psikolojisiyle de herkes eleştirmeye başlıyor
Sadece bu konuda değil gidip bakın diğer konularda da millet resmen aşağılayacak küçük düşürecek bı kelime arıyor
Buluyor ve baaaaammmm!!! Konu sahibesi Halide edip in in ünlü romanı gibi VURUN KAHPEYE oluyor..
Sevgilerle....

ee konu sahibinin bu kadar çok kullaıcısı olan bir sitede kadını anlatması, bir de ben patronun karısıyım, parasını kocam ödüyor tavrı çok mu doğru?

Patron karısı olmak kolay ama bunu kaldıracak olgunluğa sahip olmak zor. Elemanınızın kıymetini bilin. Sizi baştan çözecek kadar insan sarrafıymış.

beni sevmeyen ölsün amaaan der geçerim hiç de umrumda olmaz.sanki yüzümüze sevgi gösteren herkes bize bayılıyor,bu kadın dürüstmüş en azından.sizdeki de ego yani başka bir şey değil.

konu sahibi seni anladım insan psikolojisi böyle şeyler olunca elinizi vicdanınıza koyun kızlar,öyle bi kadının siz de bir anda işten çıkmasını orayı terk etmesini gözünüze asla görünmemesini istersiniz ama daha sonra düşünürsünüz ve ekmeğiyle oynamak istemezsiniz konu sahibi de öyle yapmış zaten vazgeçmiş yaptığından.neden bu kadar üstüne gelindiğini ben anlıyorum herkes de kendini biliyor zaten boşver konunu da kapat.ben olsam ben de arkamdan konuşan yüzüme de bunları söyleyen birini sevmem ilişkinizi kesin,kocanızla mutluluklar

konu nerden nereye gelmi,ş yazdıklarınızda hiç hoş değil
sonradan görme imandan dönme diye bi söz var bu size çuk oturmuş
evet ben hem patron kızıyım
hemde patron eşiyim
he patron eşi olma mevzusuna gelince
eşim hem bir fabrikada çalışıyo
hemde kendimize ait bir iş yerimiz var
e napalım
şimdi sokağa çıkınca millete havamı atalım
boynumuza yazı yazıp ben hem patron kızıyım hemde patron karısıyım
kimse benle
s,,dik yarıştıramaz mı diyelim
ama patronluk geçicidir önemli olan insanlık
öğretmen olmuş olabilirsiniz
ama kendinize bişeyler öğretememişsiniz
yazık sizin yetiştireceğiniz öğrencilere
sınıftada öğrencileri patron çocuğu
işçi, çocuğu diye ayırmassınız umarım

Son düzenleme:
Simdi burada kompleksli degilim gibi bir performans sergilemeye calisiyorsun konu sahibi fakat belliki cok komplekslisin... Oyle hinclanmissin ki kompleksten sirf kadinin biri elektrik almiyorum, sevmiyorum dedi diye taaaa kalkip isyerine gitmissin... Oysaki sana ne yani... zorlami sevdireceksin.. sevmezse sevmesin yahu. KENDINE guvenin olsa takmazdin bile yani, demekki cok ciddiye aliyorsun bu kadini.

Son düzenleme:
Sevgili patron karısı:)) elektrik almadığın bayanın işten çıkarılmasını istiyorsun ya hani iflas etmişler ve eşinin yanına girmişler??? kim garanti verebilir ki senin eşin iflas etmeyecek?? saçma sapan sütle yıkanmaya gidiyorum geyiğini geç te dua et bir iflas yaşamayın da sonradan görmenin teki elektriğiniz tutmadı d,ye seni işten atmasın?? yaptığın haksızlığın bedelini bu dünyada ödemeyen kimse yok.........

öğretmen bırınden boyle bır uslup!vayyyy beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…