Günaha girmek istemiyorum ama :((

aaa olur mu patroniçe sevilmese olmaz

aklıma cennet mahallesi geldi

pembe sultana koca bulmuş, hemde çok zengin, ama çirkin
sultanda diyorki : kız ana, adam çok çirkin yaaaa
pembede diyorki : kız, hiç böyle zengin adam çirkin olurmu, ayıp valla ayıp

Ne demek ben patronun karısıyım.Sizi herkes sevmek zorunda mı?

Sizi sevmediği için ekmek yediği yere ihanet ediyor öylemi ? Enteresan bir bakış açısı :)

Eşinizde tuhaf bir patronmuş doğrusu..Karısından elektrik alamadı diye kaç yıllık elemanını ve aile dostunu gözden çıkarabiliyor!

Ben de sizden elektrik alamadım.Neyse ki eşiniz ile çalışmıyorum :)

neden mi soğudu?
çünkü karı köylü

Bakin ben dünyada 3 seyden nefret ederim:

1; Buzluga cola koyup soguk soguk icmek icin ama onu orda unutup iyice donmasi.

2; Ev islerini yapip cocugu öglen uyukusuna yatirip, elime bir sigara ve gazete alip tam kafa dinliyeyim derken, pat
esimin isten erken gelmesi ve hatun yemek varmi deyip beni 5 dakika oturtmamasi.

3;Kocasinin patronlugundan kendine pay cikarip, Patronicelik taslayan, kendini cok begenen ve saygisiz Ögretmenden.

hulusi seni

Patron kızı olarak dünyaya gelen arkadas :))))))))))) o luxe doğuştan sahip oldun da ne oldu basın göğe mı erdi evet CNm ben sonradan görmeyim balalım herkes senin gibi patron kızı dogamiyo :))))))))))))

ama en azından susuleta ilk foruma girdiğinde ben patron kızıyım herkes beni sevmek zorunda diye konu açmadı

sen patron karısıysan bizde dilencimiyiz?
ben hanedan mensubuyum :100:

Hayretler ıcerısındeyım yanii;kımse ıstemez durduk yere arkadan dedıkodu yapsın elektrık almadım dıye ama sızın uslubunuz yazdıklarınızz doğrumu,cumlelerınızde hep esım onlara ıs verdı patron karısıyım dıyıp durmussunuz sankı sızın esınızın yanında bedavadan calısyorlar sız sevabına onlara maas verıyormussunuz gibi adamlar calısıp para kazanıyorlar.parantez acmıssınız yanlıs anlasılmasın öğretmen mudur ılıskısı böyle davaranabılırmı dıyeee.Davranır neden davranamassın ya öğretmen mudurden elektrık almak zorundamı ve bunu dıle getırır ne var bunda sız kendınızı cok yucelmıssınız.Öğretmensenız cok uzuldum cokkk,sahsen benım cocuğum yok ama olsa senın gbi öğretmen olsa okuldan alırdım heralde,bu cok değerlı mesleği karalıyorsunuz bu dusunceyle bu laflarla hiç yakısmıyorrr,öğretmen arkadaslar yazmıslar yorum okuyun bence.Komplekslı olan sızsınız kı sureklı patron karısıyım dıyıp duruyorsunuz sankı cennete gıtmeyı bıle garantı aldınızcok guluyorum böyle sızın gibi koca parasıyla hava atanlara guzel olsanız ne olur kı ıcınızın guzel olması ıcın süt ıcın bencee yakında dunyayı da ben yarattım dersenız sasmıyacam. bu arada esınde aynı para duskunu hava atan bır adammıs kı sıze uymus tencere kapak olmussunuz mutluluklar paralarınızla...

Koskoca kadın evet belki de menopoza girmiştir ha ne dersiniz :)))))))))

Aranızda kompleksliler var hanginiz patron kızı veya karısı oldunuz da elinizin tersiyle ittiniz çok merak ediyorum :))))))

sen gidiyorken biz geliyorduk anammmm
sen git bu şarkıları başka masada çal

şuşu, kızın bi kere kullanıcı ismi off-side yaaa
şeker kızmış

bende turşu-kız yapcam nickimi

Patron karısı nerde ya en son süte yatmıştı( memlekette çocuklar bozuk sütlerden zehirleniyor patron karıları da süte yatıyor:)) ben zaten hiç çözemedim bu dünyayı offff offfff kimbilir nasıl güzel olmuştur bu sabah sütlerden kalkınca:)

haşmetlii şeker kız insanı zorla komünist yapar valla. sloganlar atasım, grev yapasım, sendikal aktivitelere giresim geliyor konuyu okudukça

birden annenin sesiyle uyanırsın: kızım kalk, sabah oldu, git kümesten yumurtaları topla, kahvaltıyı hazırla...

tühh, budamı rüyaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…