- 15 Aralık 2013
- 15.761
- 36.224
- 798
- Konu Sahibi Adinibilenyazsin
-
BilemedimSen gene de yegeninin koyduguna o kadar emin olma.
Bir dost
zaten ya yeğen yapar ya kankası yapar yada kardeşi..
En önemlisi kuzendi pardon.. Ne diyeyim ki..Kuzeni unutmuşsunuz... İnsan inanmak istedi mi hayali arkadaşın yaptığına bile inanır demek ki...
bana mantıksız geldi bilemiyorum tabiEsim yakisikli diye koymus.bi sure sinra kaldiracakmisimis
inandınız mı gerçekten?Arkadaslar biliyosunuz konu acmistim esim beni tekrar aldatti diye ama aldarmamis.esimin resmini koyarak yegeni acmis.bende inanamistim esimi denedim ama bilmis benim yaptigimi.yani bemi akdatmamis ben onun gunahinibalmisim yapmamis koxam cok s.cocugumuzun uzerinede yemin etmisti sevindim
Aynen oyke olduLütfen, Allah rızası için düzgün yazar mısınız?
Eşiniz sizi 1 kez aldattı
2. Si aldatma değil, yanlış anlaşılma imiş, yeğen yapmış öyle mi, doğru mu anladım bilmem .
E inşallah öyle olmuştur diyelim. .
Konuyu biraz daha ayrıntılı yazsan. Eşin sen olduğunu anlamış ama yegeniymis. Eşinin nasıl haberi oluyor öyleyseAynen oyke oldu
Hayir ben esimin fotosunu goruyorum instagramda farkli bi isimle esime soruyorum haberim yok diyo bende bak gor dedim bakmis sonra msj atmis yegenide demis amca ben actim.buda demis neden actin oda demis amcamiz yakisikli dedim koydum bikac gun zaten kakdiracaktim demis buda kizmis yazismalari bana gosterdi.ben gene de inanmadim bi arkadasima onu denettim.msjlar cevap.sonra ben oodugumu anlamis normalde hep ona gelir kadinlardan iatek msj ama kabul etmezdi bunu etti yani anlamis.bende anladim.bizim mesaj attigimiz yer instagram degil face.zaten bu instagrami faln kaldirmadi ama silmisti.faveden yazdiKonuyu biraz daha ayrıntılı yazsan. Eşin sen olduğunu anlamış ama yegeniymis. Eşinin nasıl haberi oluyor öyleyse
Arkadaslar biliyosunuz konu acmistim esim beni tekrar aldatti diye ama aldarmamis.esimin resmini koyarak yegeni acmis.bende inanamistim esimi denedim ama bilmis benim yaptigimi.yani bemi akdatmamis ben onun gunahinibalmisim yapmamis koxam cok s.cocugumuzun uzerinede yemin etmisti sevindim
Demiş, yapmış, olmuş, siz de inanmışsınız. Ne diyelim hayırlısı olsun.Hayir ben esimin fotosunu goruyorum instagramda farkli bi isimle esime soruyorum haberim yok diyo bende bak gor dedim bakmis sonra msj atmis yegenide demis amca ben actim.buda demis neden actin oda demis amcamiz yakisikli dedim koydum bikac gun zaten kakdiracaktim demis buda kizmis yazismalari bana gosterdi.ben gene de inanmadim bi arkadasima onu denettim.msjlar cevap.sonra ben oodugumu anlamis normalde hep ona gelir kadinlardan iatek msj ama kabul etmezdi bunu etti yani anlamis.bende anladim.bizim mesaj attigimiz yer instagram degil face.zaten bu instagrami faln kaldirmadi ama silmisti.faveden yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?