- Konu Sahibi Adinibilenyazsin
-
E biz ne yapalim?
Hayir ben esimin fotosunu goruyorum instagramda farkli bi isimle esime soruyorum haberim yok diyo bende bak gor dedim bakmis sonra msj atmis yegenide demis amca ben actim.buda demis neden actin oda demis amcamiz yakisikli dedim koydum bikac gun zaten kakdiracaktim demis buda kizmis yazismalari bana gosterdi.ben gene de inanmadim bi arkadasima onu denettim.msjlar cevap.sonra ben oodugumu anlamis normalde hep ona gelir kadinlardan iatek msj ama kabul etmezdi bunu etti yani anlamis.bende anladim.bizim mesaj attigimiz yer instagram degil face.zaten bu instagrami faln kaldirmadi ama silmisti.faveden yazdi
Arkdasim bana desim atti yazistiginiArkadaşım yalan söylüyor.
Anlamadim
Neden inanmiyosunuz ki.biz buraya derdimizi soyluyoruz.insanlarla dalga gecip kucumsemiyoruz.Bu nasil konu ya ..ben buradakilerin aksine senin konunada inanmiyorum.
Oyke degil esimin tazistigi face denedigim yer.yapip yapmadigida instagramdiYazmadan duramayacagim, yegeni yazişiyordu da esin yazisanin senin oldugunu nasil anlamis?
Oyke degil esimin tazistigi face denedigim yer.yapip yapmadigida instagramdi
Google translateden çevrilmiş gb yazıyorsunuz, lütfen başı sonu belli düzgün anlaşılır ve açıklayıcı cümleler kurun ki sizi anlayalım. Kendinizi ifade edemezseniz böyle bir sürü can sıkıcı cevap gelirOyke degil esimin tazistigi face denedigim yer.yapip yapmadigida instagramdi
Sen bizimle dalga geciyon amaNeden inanmiyosunuz ki.biz buraya derdimizi soyluyoruz.insanlarla dalga gecip kucumsemiyoruz.
Dalga gectigim faln yok ianan inanir inanmayanda yazmasinSen bizimle dalga geciyon ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?