Gunahini almisim..mahcubum.

Ya normalde bu evlilik aldatma vs anlamam ama sormak istedim. Siz bu konuya safça yaklaşmıyor musunuz? Tüm yorumlar aynı şeyden bahsetmiş. Evet yuva kurmak hiç kolay değil ama hani ne bileyim bu 'kuzenim yapmış' olayı basit bir gerekçe değil mi ergen bahanesi gibi. Siz temkinli olun yine ne olur ne olmaz.

Beynim yandi

Vay çocuğunun üzerine yemin etti he çok mantıklı.
Bir kere affederek devamına açık kapı bırakmışsınız. Nitekim adam -bence- yine yapmış. Siz buna inanmayı seçmek yerine kendinizi kandırdığınız gibi bir de günahını aldım diye ah vah ediyorsunuz. Devam ediyorsunuz madem görmeyin, bilmeyin, duymayın. En azından kendinizi suçlamazsınız...

Canım pardon tekrar yapmamiş derken???
Yani bir kere altatmiş ve sen affettin ve şimdi şüphe duydun yemın etti sen de saf gibi inandin mi?

Anladım. Bu deneme işine kalkismasaydin o zaman Keşke. Yapmak isteyen her şekilde yapar. Sadece senin olduğunu anladım demesi biraz şüphe uyandırıcı olmuş. Yanında kaldıysan sürekli onu takip etmekten vazgeç. Böyle sadece kendini yipratirsin. Ya da ayrıl yani.

Canım pardon tekrar yapmamiş derken???
Yani bir kere altatmiş ve sen affettin ve şimdi şüphe duydun yemın etti sen de saf gibi inandin mi?
Yaa yapinca bna kizardi ederdi once zaten hep sanaldan yapardi.terkederdi beni yanimda yatmazdi falan ama simdi oyle degildi.sariliyo ediyo yaomadim al bak telefinumu iste yegenimle mesajlastim l bak istersen dedi.cocugumu gormek nasip olmasin dedi.bende denedim yapmadigina inandim

Aferin ona 2.ye( ya da kaçıncıyaysa) aldatmamış.

Size de . Cin gibisiniz maşallah.

Buna biz halk arasında körler sağırlar birbirini ağırlar diyoruz.

üzgünüm ama hiç inandırıcı gelmedi.esin maalesef pek masum gözükmüyor.hele 2. Yazdığın . cevap vermis çünkü sizin olduğunuzu anlamış öyle mi.ne yazmıştı cevapta,sensin biliyorum mu yazdı yoksa sohbet mi etti

Bazı kadınlar var
Aldatmayı günlük bir olaymış gibi , 1 kere olsa affedilirmiş gibi , onun kocası kesinlikle yapmaz gibi
İçinde sex barındırmaya olaylar aldatma sayılmazmış gibi
Lanse ediyor ya çıldırıyorum
O işler öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…