- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 559
- 198
- Konu Sahibi Adinibilenyazsin
-
Güven bir defaliktir.
Beynim yandiHayir ben esimin fotosunu goruyorum instagramda farkli bi isimle esime soruyorum haberim yok diyo bende bak gor dedim bakmis sonra msj atmis yegenide demis amca ben actim.buda demis neden actin oda demis amcamiz yakisikli dedim koydum bikac gun zaten kakdiracaktim demis buda kizmis yazismalari bana gosterdi.ben gene de inanmadim bi arkadasima onu denettim.msjlar cevap.sonra ben oodugumu anlamis normalde hep ona gelir kadinlardan iatek msj ama kabul etmezdi bunu etti yani anlamis.bende anladim.bizim mesaj attigimiz yer instagram degil face.zaten bu instagrami faln kaldirmadi ama silmisti.faveden yazdi
Uyaricam zaten onu.Sevindim adına canım..
Eşinle konuşmadan kesin yargıyla yaklaşmazsın bidahakine..
birde o yeğenini iyi bi uyarın bence..
Anladım. Bu deneme işine kalkismasaydin o zaman Keşke. Yapmak isteyen her şekilde yapar. Sadece senin olduğunu anladım demesi biraz şüphe uyandırıcı olmuş. Yanında kaldıysan sürekli onu takip etmekten vazgeç. Böyle sadece kendini yipratirsin. Ya da ayrıl yani.Hayir ben esimin fotosunu goruyorum instagramda farkli bi isimle esime soruyorum haberim yok diyo bende bak gor dedim bakmis sonra msj atmis yegenide demis amca ben actim.buda demis neden actin oda demis amcamiz yakisikli dedim koydum bikac gun zaten kakdiracaktim demis buda kizmis yazismalari bana gosterdi.ben gene de inanmadim bi arkadasima onu denettim.msjlar cevap.sonra ben oodugumu anlamis normalde hep ona gelir kadinlardan iatek msj ama kabul etmezdi bunu etti yani anlamis.bende anladim.bizim mesaj attigimiz yer instagram degil face.zaten bu instagrami faln kaldirmadi ama silmisti.faveden yazdi
Yaa yapinca bna kizardi ederdi once zaten hep sanaldan yapardi.terkederdi beni yanimda yatmazdi falan ama simdi oyle degildi.sariliyo ediyo yaomadim al bak telefinumu iste yegenimle mesajlastim l bak istersen dedi.cocugumu gormek nasip olmasin dedi.bende denedim yapmadigina inandimCanım pardon tekrar yapmamiş derken???
Yani bir kere altatmiş ve sen affettin ve şimdi şüphe duydun yemın etti sen de saf gibi inandin mi?
Hmm anladimAmcası yakışıklı diye resmini koymuş demek , Hmmm..
Anlamadim ne demek istedinizHmm anladim
Günahını almışsınız boşuna , ne kadar temiz namuslu bir adammış oysa sadece sanaldan aldatıp aynı yatakta yatmazmış.Anlamadim ne demek istediniz
Hayir ben esimin fotosunu goruyorum instagramda farkli bi isimle esime soruyorum haberim yok diyo bende bak gor dedim bakmis sonra msj atmis yegenide demis amca ben actim.buda demis neden actin oda demis amcamiz yakisikli dedim koydum bikac gun zaten kakdiracaktim demis buda kizmis yazismalari bana gosterdi.ben gene de inanmadim bi arkadasima onu denettim.msjlar cevap.sonra ben oodugumu anlamis normalde hep ona gelir kadinlardan iatek msj ama kabul etmezdi bunu etti yani anlamis.bende anladim.bizim mesaj attigimiz yer instagram degil face.zaten bu instagrami faln kaldirmadi ama silmisti.faveden yazdi
üzgünüm ama hiç inandırıcı gelmedi.esin maalesef pek masum gözükmüyor.hele 2. Yazdığın . cevap vermis çünkü sizin olduğunuzu anlamış öyle mi.ne yazmıştı cevapta,sensin biliyorum mu yazdı yoksa sohbet mi ettiHayir ben esimin fotosunu goruyorum instagramda farkli bi isimle esime soruyorum haberim yok diyo bende bak gor dedim bakmis sonra msj atmis yegenide demis amca ben actim.buda demis neden actin oda demis amcamiz yakisikli dedim koydum bikac gun zaten kakdiracaktim demis buda kizmis yazismalari bana gosterdi.ben gene de inanmadim bi arkadasima onu denettim.msjlar cevap.sonra ben oodugumu anlamis normalde hep ona gelir kadinlardan iatek msj ama kabul etmezdi bunu etti yani anlamis.bende anladim.bizim mesaj attigimiz yer instagram degil face.zaten bu instagrami faln kaldirmadi ama silmisti.faveden yazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?