- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hayatıma bir sürü ateist erkek girdi Ve çok Güngörmüş insanlardı.. bir gün dindar biriyle sevgili oldum ve “ sen mini etek giyince namussuz olmuyorsunda ben sana bakınca Abaza mı oluyorum” diye bir paylaşım yapmıştı.. nefret etmek istedim ama Allah aşık ettirdi işte ne diyim halada aşığım bunlar hep imtihaninsanları dinden soğutuyor bu tipler işte.
o yüzden bence hiiç konuşmamak lazım en iyisi.
ben yıllar içinde açık açık dinsiz olduğunu ateist olduğunu söyleyen erkeklerin daha ahlaklı edebli olduğunu gördüm o yüzden dine bakışım değişti. din kişiyi ahlaklı yapmıyor maalesef.
Bu şekilde genellemeniz hoşuma gitmedi :) ben de dinimin gereği olarak emri bil maruf yapmaya çalışıyorum. İyiliğe teşvik etmeye çalışıyorum insanları. En fazla kötülük benden mi geliyor yani?
en günahkarlar da böyle tiplerden çıkıyor işte.
nerede din iman dersi vermeye kalkan varsa en fazla kötülük de onlardan geliyor.
o yüzden aldırış etmeyin.
bu gibi düşünenlerden hayır bulunsaydı islam ülkeleri bugün bu halde olmazdı.
Dinimizde insanları iyiliğe yöneltme, kötülükten uzaklaştırma var ama alkışlayana da tü kaka yapmak ne bileyimBiz ana babamızdan ibadetin gizlisi makbuldür diye öğrendik. Şu yaşıma geldim din konusunda kimseye bir şeyleri empoze etmem.
Hangi kafa canım fikrimi beğenmiyosan saygı duy şu kafa bu kafa ne çok mu bilmiş oluyosunuzSiZde o kafadasınız demek. Vermeyin lütfen gerek yok
aman aman sil aklından çıkar.Benim hayatıma bir sürü ateist erkek girdi Ve çok Güngörmüş insanlardı.. bir gün dindar biriyle sevgili oldum ve “ sen mini etek giyince namussuz olmuyorsunda ben sana bakınca Abaza mı oluyorum” diye bir paylaşım yapmıştı.. nefret etmek istedim ama Allah aşık ettirdi işte ne diyim halada aşığım bunlar hep imtihan![]()
Nafile ibadetin gizlisi makbuldür. Ama farz ibadetler için ( namaz, oruç vs) bu geçerli değildir.Sorsan sureler haricinde ayet okuyamaz ama din de ahlak da bunların dilinde. Biz ana babamızdan ibadetin gizlisi makbuldür diye öğrendik. Şu yaşıma geldim din konusunda kimseye bir şeyleri empoze etmem. Komşu hanım da etmemesi gerektigini bilse iyi olurmuş. Boşverin siz. Bu gözler hani virüs nerde ben görmüyorum diyenleri de gördü. Ahh ah güzel ülkemin cahil insanları herr yerdeler. Insanı dinden soğutuyorlar ama sorsan güya tebliğ yapıyor :/
O kadar bilim varken bunu dünyanın sonuna bağlaman.. ne bileyimHangi kafa canım fikrimi beğenmiyosan saygı duy şu kafa bu kafa ne çok mu bilmiş oluyosunuz
emri bil maruf diye herkes herkes din dayatmaya kalkınca ortalık ne hale geliyor farkında mısın?Bu şekilde genellemeniz hoşuma gitmedi :) ben de dinimin gereği olarak emri bil maruf yapmaya çalışıyorum. İyiliğe teşvik etmeye çalışıyorum insanları. En fazla kötülük benden mi geliyor yani?
Bu konuya gelecek olursak da yerinizde olsam ben de müdahale eder ve orada onu bozardım. Doğru olanı yapmışsınız. Kimin günahkar olduğuna karar verebildigine göre kendini tertemiz zannediyor![]()
haklısınız din insanları ahlaklı yapmıyor maalesef, keske gerçekten dedikleri gibi olabilselerinsanları dinden soğutuyor bu tipler işte.
o yüzden bence hiiç konuşmamak lazım en iyisi.
ben yıllar içinde açık açık dinsiz olduğunu ateist olduğunu söyleyen erkeklerin daha ahlaklı edebli olduğunu gördüm o yüzden dine bakışım değişti. din kişiyi ahlaklı yapmıyor maalesef.
Bu hanımefendiyi direkt profil fotoğrafından dolayı yaftalamaniz sizin de aynı kafada olduğunuzu gösterir. Kötü bir şey dememiş, kimseye saldirmamis. Çok yazık.SiZde o kafadasınız demek. Vermeyin lütfen gerek yok
Valla isteyen istediği yere bağlasın kimin ki doğru çıkıcak görüceğiz inşallahO kadar bilim varken bunu dünyanın sonuna bağlaman.. ne bileyim![]()