GÜNAHKAR OLDUĞUMUZU SÖYLEYEN KOMŞU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, sitemizdeki kadınların dahil olduğu bir whatsapp grubumuz var.(Dün de bildiğiniz üzere sağlık çalışanları tüm Türkiye'de alkışlanarak teşekkür edildi.) Bugun o gruba şöyle bir mesaj geldi;

'ALLAH AŞKINA NEYİ ALKIŞ İLE ÇÖZEBİLİRSİNİZ? KENDİNİZİ MOTİVE ETTİĞİNİZİ SANIYORSUNUZ. hEPİNİZ GÜNAHKARSINIZ. DOĞAL AFETLER VE SALGIN HASTALIKLAR GÜNAHKAR OLDUĞUNUZ İÇİN BAŞINIZA GELİYOR. TÖVBE EDİN... ZİKİR EDİN... MÜMİNİN SİLAHI ALKIŞ, DR DEĞİL DUADIR. '

Böyle insanlarla nasıl mücadele edilir? Ya da mücadele etmek gerekir mi? Aşırı sinirlendim ve cevap verdim. Bu tarz hastalıklı düşüncelerden vazgeçilmesi gerektiğini vazgeçilemiyorsa da buradan paylaşılmaması gerektiğini yazdım. Normalde cevap vermem bu tür yazılara ama dünya canıyla mücadele ederken, tepkisiz kalamadım. O ve onun gibi düşünen bir kaç komşum tarafından evimin taşlanmadığı kaldı.
Allah düşünmemiz için beyin vermiş değil mi ? Bu tür insanlar düşünmezler hiçbir şey yapmayıp dualarla doymayı para kazanmayı evlenmeyi düşünürler inanın ruh emen insanların başında bunlar var kim ahlak bekçiliği yapıyorsa da en ahlaksızıda bunlardır. İğrenç insanlar ya bunlar insanları motive etmez mutlu etmez aksine daha kötüleştirir daha iğrençleştirirler dinden bile çıkartırlar insanları görmezden gelin duymayın asla iletişim halinde olmayın sınır koyun duygularınızı asla belli etmeyin bunların karşısında eğer yanlarında durursanız sizi kötüleştirirler inanın

Allah düşünmemiz için beyin vermiş değil mi ? Bu tür insanlar düşünmezler hiçbir şey yapmayıp dualarla doymayı para kazanmayı evlenmeyi düşünürler inanın ruh emen insanların başında bunlar var kim ahlak bekçiliği yapıyorsa da en ahlaksızıda bunlardır. İğrenç insanlar ya bunlar insanları motive etmez mutlu etmez aksine daha kötüleştirir daha iğrençleştirirler dinden bile çıkartırlar insanları görmezden gelin duymayın asla iletişim halinde olmayın sınır koyun duygularınızı asla belli etmeyin bunların karşısında eğer yanlarında durursanız sizi kötüleştirirler inanın
sadece bu konuyu actıgım için burada acımasızca elestirildim. Kötü niyetli oldum vs. haklısınız duygularımızı belli etmememiz gerekiyor. bu da bana ders oldu

sadece bu konuyu actıgım için burada acımasızca elestirildim. Kötü niyetli oldum vs. haklısınız duygularımızı belli etmememiz gerekiyor. bu da bana ders oldu
Her insanın fikirleri iyi veya kötüdür burada yazdıklarınızdan dolayı sizi kırıp üzebilirlerde ben anlayışla yaklaşırım olaylara eleştiriler acımasız olabilir bizi kırıp üzebilir ama sorun etmeyin lütfen duygularınızı belli ederseniz insanlar sizi daha fazla kırar olgunca karşılamalı böyle olayların başımıza gelebileceği ihtimalinide kabul ederek yaşamalıyız inişli çıkışlı çok zamanlarımız olacak önemli olan kabul edip ruhsal yipranmalardan uzak durmaya çalışarak yaşamalıyız o yüzden onemsemeyin umursamayin konuşulanları siz kendinizi biliyorsunuz sonucta

siz genelleme yapmıs olmuyor musunuz??? beni baska bir versiyon olmakla suclayarak
Size değildi lafım, ilk sayfalarda müthiş yorumlar yaptığını zanneden bir iki üyeydi.

Konunuzu baska yere çekip, insanların hassas noktalarıyla dalga geçip, genelleme yapanlar onlar. İnsan görmezden gelemiyor bazı yorumları.

Konu sahibi olarak sizde arada kaynamış oldunuz, doğru düzgün yorum yapılsa, konu herkesin hem fikir olacağı bir konu ama işte öfke kusmak için yer arıyor bazıları.

Anlayan anlamıştır zaten seni geri çokta önemli değil

Ben konu nasıl buralara vardiğini anlayamadım. anlayabilen varsa lütfen bana acıklaya bilir mi? ben konu sahibiyim, biri beni baska bir tür olmakla birisi din düsmanı olmakla vs sucluyor. Amacım ortalıgı karıstırmak vs değildi. Ben bugun basıma gelen bir olayı anlattım. Kimsenin dinine inancına tek laf etmedim. Bizi yaftalayanlar elestirildi. arkadaslarında yanlıs birsey yazdıgını sanmıyorum. amacım din elestirisi de yapmak değil. üzüldüm konunun art niyetli anlasılmıs olmasından bazı arkadaslar tarafından
Hiç şaşırmadım nedense kk nın büyük sorunu aman bi laf edersin hemen linç ederler doğru olduğunu biliyorlarda sıkıntıları ondan ;)

Allah fizik kimya doğa kurallarını koymuş,bozan biziz.Bilerek tepemize virüs yagdirmis değil yani.Oturarak dua ile de tedavi olmuyor,Corona olursa sağlıkçılar bakmasın kendini okusun uflesin bu kişi,üzülme konu sahibi densiz işte,herkes ne zaman dua okuyacağım bilir ona kalmamış

Hiç şaşırmadım nedense kk nın büyük sorunu aman bi laf edersin hemen linç ederler doğru olduğunu biliyorlarda sıkıntıları ondan :KK66:
Anlatmaya çalıştığım şeyin anlaşıldığını görmek (bunca yoruma ragmen) beni mutlu etti. Tesekkür ederim desteğiniz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X