- 22 Ağustos 2015
- 29.736
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.797
- 598
Farkindaysan konu alkiştan başka seylere geldi. Yorumlardan belli. Derdi sadece alkis deģil.Katılıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkindaysan konu alkiştan başka seylere geldi. Yorumlardan belli. Derdi sadece alkis deģil.Katılıyorum.
Ben neden mezhebimi millete dayatayim, bu konuya nerden geldiniz pardon? Hak birçok mezhep var benim mezhebimi kimseye dayatma gibi bir çabam olmadı, olamaz da.emri bil maruf diye herkes herkes din dayatmaya kalkınca ortalık ne hale geliyor farkında mısın?
bak suriyede iç savaş var neden?
herkes emri bil maruf diye diye kendi mezhebini dayattığı için bak din de demiyorum mezhep.
herkesin din anlayışı farklı herkes dinden başka bişey anlıyor.
insanların yaşamına karışma hakkı kimsede yok.
islam ülkelerinin bugünkü halinden hiç mi ders almazsınız?
Resimle alakası yok? Yazdığından herşey belli? Ayrıca sanane yani?Konuyu ciddiye alıp yazdım eyvallah. Sizi de bilgili görgülü biri sandım ama bence siz de o komşunun tam zıt düşünen tarafındasınız. Aynı cehalet, aynı at gözlüğü herkesi aynı kefeye koyma falan.
Bu hanımefendiyi direkt profil fotoğrafından dolayı yaftalamaniz sizin de aynı kafada olduğunuzu gösterir. Kötü bir şey dememiş, kimseye saldirmamis. Çok yazık.
nasıl yani anlayamadım? nasıl bir kötü niyetim olabilir acaba? acıklar mısınızBu konuyu samimi bulmadim. Iyi niyetle acilmamis bir konuMune bakarmisin.
Ben alkiştan baska seyleri burda yorumlayan kisileri bahsettim onlarin mesajlarini kibledim.nasıl yani anlayamadım? nasıl bir kötü niyetim olabilir acaba? acıklar mısınız
emr-i bil maruf belli bir topluluğun içinde geçerlidir.Ben neden mezhebimi millete dayatayim, bu konuya nerden geldiniz pardon? Hak birçok mezhep var benim mezhebimi kimseye dayatma gibi bir çabam olmadı, olamaz da.
Islam dini iyiliğe teşvik, kötülüğe men konusunda emrediyor. Ben dinime ve iyiliğe teşvik ediyorum. Ne kimseyi zorluyorum, ne de kimseye bak benim gibi yaşa diyorum. İnanmayan inanmasın, herkes istediği gibi yaşamakta özgür.
Mesajınızı gördüm de bir şeyi çok yanliş anlamışsınız.Emri bil maruf nehyi anil münker yani "İyiliği emret kötülükten men etmek" demek.Bu noktada bu sözden din ya da mezhep dayatmasını çıkaramayız.emri bil maruf diye herkes herkes din dayatmaya kalkınca ortalık ne hale geliyor farkında mısın?
bak suriyede iç savaş var neden?
herkes emri bil maruf diye diye kendi mezhebini dayattığı için bak din de demiyorum mezhep.
herkesin din anlayışı farklı herkes dinden başka bişey anlıyor.
insanların yaşamına karışma hakkı kimsede yok.
islam ülkelerinin bugünkü halinden hiç mi ders almazsınız?
yani inanın anlayamadım. kötü niyetimin ne olduğunu basıma boyle birsey geldi ve paylasmak istedim. yani sıkıntılı bir durum varsa da tabiki müdehale edilsin ama ben göremedimBen Anaokulu öğretmeniyim, böyle sürekliMune yazanlar okulda birbirlerini şikayet eden çocuklar gibi geliyor
ne Muneymiş
ben ne olduğunu çok iyi biliyorum ama sizin anlamadığınız o ''iyilik'' dediğiniz herkese göre farklı oluyor işte.Mesajınızı gördüm de bir şeyi çok yanliş anlamışsınız.Emri bil maruf nehyi anil münker yani "İyiliği emret kötülükten men etmek" demek.Bu noktada bu sözden din ya da mezhep dayatmasını çıkaramayız.
Aslinda skntı sende degil gidip kendi düsuncelerini sergileyen muhattab bile olmadigim bir baskasinda o yuzden sikayet ettim zira konuyu dine dindarlara yaftalayip durdu.yani inanın anlayamadım. kötü niyetimin ne olduğunu basıma boyle birsey geldi ve paylasmak istedim. yani sıkıntılı bir durum varsa da tabiki müdehale edilsin ama ben göremedim
kimse kimseyi yaftalamadı, sanırım yanlıs anladınız. Sadece insanşarı günahkarlıkla suclayan bir insanın yanlısından bahsediliyor. sizi anlamakta güçlük cekiyorum özür dilerim. rahatsız olduysanız konuyu takıp etmeyinizAslinda skntı sende degil gidip kendi düsuncelerini sergileyen muhattab bile olmadigim bir baskasinda o yuzden sikayet ettim zira konuyu dine dindarlara yaftalayip durdu.Mune