Gunasiri yazan erkege nasil tepki koymam gerekir

teletabiler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
68
35
3
29
Merhaba ben yeni biri ile tanıştım. Benimle buluşmak tanismak istiyor fakat ben önce çabasını bana olan ilgisini görmek istiyorum çünkü öylesine yazan adamlara harcayacak vaktim yok. Nerede ne yapmış ne yapmamış umurumda değil. Fakat bana gunasiri yazması gözüme battı. Sozleriyle davranislari uymuyor yani. Bir kez oldu, bir şey olmamış gibi cevapladım ama bu durum tekrarlamaya başladı ve benim standartlarıma uymuyor. Benim bulusmaya tenezzul edecegim adam her gun bana yazmali, benimle ilgilenmeli, tanismak istedigini gitgeller yapmadan belli etmeli. Daha az cabaya ayiracak vaktim yok... ama sizce sinir koymak için daha çok mu erken? Farkında değilmiş gibi mi konuşmaya devam edeyim yoksa ben böyle bi davranışı kabul etmem mi diyeyim, siz olsanız ne yapardınız?

İnternetten yazıştığınız bir adamla tanışmış sayılmazsınız. Neden görmediği birine günlerce yazsın ki ?

İnternetten yazıştığınız bir insanla tanışmış sayılmazsınız. Neden görmediği birine günlerce yazsın ki ?
Çünkü tanismak istedigi için çaba göstermesi gerekir ve ben de şimdilik mesaj yoluyla bu ilgisini belli etme iznini ona vermişim? Sen bi erkekle buluşmak istesen birkaç günde bir yazan adama mı şans verirsin her gün yazan tanışma isteğini belli eden bi erkeğe mi? Bence farklı açılardan bakıyoruz

Demeyin işe yaramayacak. O asla sizin düşündüğünüz tipte biri değil tecrübelerime dayanarak.
Cevap vermeyin bakalım. Hemen silecektir büyük ihtimalle potansiyel seçenekleri netleştirmek için.
Ben de boyle düşünüyorum, gerçekten ilgisi olan ve düşündüğüm gibi bi erkek olsa bunları dememe gerek bile kalmaz bana düşündürmez zaten farkındayım. Ya yazdığı mesajlara cevap vermeyeceğim ya da istediğim şey sende yok diyeceğim bakalım

Birbirinizi hiç görmeden günlerce neden mesajlaşacaksınız peki ? Adam ilginizi çekmiş ki yazışmışsınız; buluşup 1 çay - kahve vb içip, ilginiz var mı yok mu görmek daha mantıklı.

İnternetten denk geldiğin bir erkeğe çok anlam yüklüyorsun. Bu adam sana yazdığı gibi başkalarına da yazıyordur. Yüz yüze tanıdığın ortak bir ortamdan biri değil bu kişi. Çok düşünecek bir şey yok.

Birbirinizi hiç görmeden günlerce neden mesajlaşacaksınız peki ? Adam ilginizi çekmiş ki yazışmışsınız; buluşup 1 çay - kahve vb içip, ilginiz var mı yok mu görmek daha mantıklı.
Daha 1 hafta bile olmadı tanışalı, zaten buluşmayı ben de isterim ama bu gelgitleri acaba dedirtiyor, boşa mı vakit kaybediyorum diye dusunduruyor çünkü daha önceki flortlerimde gördüğüm en asgari düzey ilginin bile altında bu seviye, ve istediğim de bu değil açıkçası. Sozleriyle buluşma isteği var ama henüz aksiyon almış değil, müsait günümü sorup ona göre plan yapmaya çalışsa yine dert etmezdim. Sanki uzun bi kadın listesi var da bana 2 günde sıra anca geliyo gibi hshshshs

En büyük sorunum bu zaten anlam yuklemek. Ortak arkadaşlar var ama dışarıda date olarak hiç görüşmedik daha, bu yüzden netten gördüğüm adam diyebilirim. Sanırım bi daha yazarsa ya ghostlayacagim ya da dalga geçeceğim

İyi de bu adam kimdir neyin nesidir? Bir ilişkiniz yok tanımıyorsunuz bile birbirinizi seni niye ilgi manyağı yapsın bu adam. Tanırsınız birbirinizi anlaşırsınız ilişkiniz başlar o zaöan yazmaz anlarım da İnternetten pişt naber kız yazdığı birine ne diye emek versin
Ay bir spor yorumcusu vardı lionel Messi bu adam neyin nessi diyordu o geldi aklıma

dalga geçmeyi düşünecek kadar çocukça davranacaksan bence kimseyle tanışma. Saçmalık dalga geçmen. İletişimi kesersin takipten çıkarsın yeter yani.

Zaten kendisinden şu an yoğun bi ilgi beklemiyorum. Ama tanımak isteyen tanismak isteyen erkek her gün mutlaka bi mesaj atar hal hatır sorar, araya 48 saat koymaz hem kendi geçmişimde hem de çevremde gördüğüm bu. Hatta gördüğüm örneklere kiyasla benim beklentilerim bile o kadar yüksek değil

Taktik maktik yok bam bam bam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…