- 18 Temmuz 2023
- 1.303
- 4.547
- 63
- 28
- Konu Sahibi teletabiler
-
Görüşüne saygı duyuyorum ama ben itici değilim sadece kendime bile verdiğim özeni gostermeyen adamların tavrını kabul etmiyorumBu itici tavrınızı adam farketmistir ondan soğuk yapiyordur
Şunu diyen kadın erkeği uyarmadan cevap vermeyi kesecek hiçbir erkeğin davranış öğrenmeye ihtiyacı yoktur sizi değer bulmuyordur uyarmak bunun için çırpınmak imajı kötü gösterir benceBenim bulusmaya tenezzul edecegim adam her gun bana yazmali, benimle ilgilenmeli, tanismak istedigini gitgeller yapmadan belli etmeli
Ben de tam olarak böyle düşünüyorum, bi erkek istedigi zaman istediğini yapıyor, eğer yapmıyorsa tek sebebi canı istemiyordur, ve bi erkek bi kadına nasıl davrandığının da farkındadır uyarmaya gerek yoktur.. cevap vermeyi düşünmüyorum daha zaten, ama noldu diye sorarsa da benim istediğim bu değil diyeceğim... iki üç günde bir atılan mesaj için kalkıp bir gece öncesinden hazırlanıp tüm günümü bulusmaya ayiracak kadar değerimi dusurmedim bugüne kadarŞunu diyen kadın erkeği uyarmadan cevap vermeyi kesecek hiçbir erkeğin davranış öğrenmeye ihtiyacı yoktur sizi değer bulmuyordur uyarmak bunun için çırpınmak imajı kötü gösterir bence
Yazdığı zaman da saatlerce konuşmuyoruz ki. Ama daha iliski bile baslamadan etkileme asamasinda her gun bi 3dk'sini ayırıp nasılsın diye sormayan adam ilişki içindeyken "zaten bu kadın artık benim" diye düşünüp şu hallerinden daha da ilgisizlesir.. genelde erkekler ilişkiden önce çok ilgili olur ilişki sonrası ilgisini kaybedince kadınlar şikayet eder.. bu durum bu adamın ilgili olduğu hali.. sözleri benimle bulusmaya görüşmeye can atan adam gibi ama davranislari uymuyor.. bu ilgi göstermek değil arada kendini hatırlatıp cepte tutmaya çalışmak bence.. bana yazdığında geç cevap versem de anında dönüş yapıyor burada sorun yok. Ama ilgisi gelgitli bu sıkıntıBu kadar sık yazışmaktan hoslanmiyorum denilebilir. Daha tanimiyoruz birbirimizi denebilir, ilişki içine girmeden her gün konuşmayı doğru bilmiyorum denebilir. Ya da benim gibi mesajlara geç donebilirsin. O zaman süre de uzuyor
Katılıyorum sana benim sevgi dilim konuşmak olduğu için konuşmadığım insana ilgi duyamıyorum vala böyle 2 günde bir konuşacak adama ben neden dediğinde de cevap vermem şu şu sebepten demek bile bana hani hadi beni ikna et demek gibi geliyorBen de tam olarak böyle düşünüyorum, bi erkek istedigi zaman istediğini yapıyor, eğer yapmıyorsa tek sebebi canı istemiyordur, ve bi erkek bi kadına nasıl davrandığının da farkındadır uyarmaya gerek yoktur.. cevap vermeyi düşünmüyorum daha zaten, ama noldu diye sorarsa da benim istediğim bu değil diyeceğim... iki üç günde bir atılan mesaj için kalkıp bir gece öncesinden hazırlanıp tüm günümü bulusmaya ayiracak kadar değerimi dusurmedim bugüne kadar
Çok da etkileneceğim bisey yok. Henüz benim için fiziksel bi çabasını görmedim, benim için emek zaman maddi manevi yatırım da yapmış değil.. istesem çok daha ilgilisini bulabilirim önceki flortlerimde en kötüsü bile bundan daha ilgiliydi zaten bu yüzden kabul etmiyorum.. yukarıdaki arkadaşlar bunu kendini beğenmişlik ya da 7/24 ilgi beklemek olarak görüyor ama ben katılmıyorum seninle aynı düşünceyi paylaşıyorum. Buluşma teklifini erteledim telimi istedi vermedim bakalım ne kadar cabalayacak diye ama 48 saatte bana bi nasılsın yazamayan adamla ben niye kalkip bulusmaya gideyim sadece hazırlanmak için yüzüme sürdüğüm bb kremim lamer, tek damlasını bile harcamaya degmezKatılıyorum sana benim sevgi dilim konuşmak olduğu için konuşmadığım insana ilgi duyamıyorum vala böyle 2 günde bir konuşacak adama ben neden dediğinde de cevap vermem şu şu sebepten demek bile bana hani hadi beni ikna et demek gibi geliyor
2 gün bensiz duran ömür boyu durabilir yallah
ha çok hoşlanmışımdır illa da olsun istiyorumdur öyleyse veririm o yüzden iyi düşün hiç görüldü bile atma bence
Eee kendimi beğenmeyip kimi beğencem ? Vala kimse kusura bakmasın bir erkek benimle ilgilenmiyorsa date flört gerek yok normal ilgiyi arkadaşlarımdan çevremden de görüyorum zaten ayrı bir ilgisi olması lazım normal olan bu bence ?!Çok da etkileneceğim bisey yok. Henüz benim için fiziksel bi çabasını görmedim, benim için emek zaman maddi manevi yatırım da yapmış değil.. istesem çok daha ilgilisini bulabilirim önceki flortlerimde en kötüsü bile bundan daha ilgiliydi zaten bu yüzden kabul etmiyorum.. yukarıdaki arkadaşlar bunu kendini beğenmişlik ya da 7/24 ilgi beklemek olarak görüyor ama ben katılmıyorum seninle aynı düşünceyi paylaşıyorum. Buluşma teklifini erteledim telimi istedi vermedim bakalım ne kadar cabalayacak diye ama 48 saatte bana bi nasılsın yazamayan adamla ben niye kalkip bulusmaya gideyim sadece hazırlanmak için yüzüme sürdüğüm bb kremim lamer, tek damlasını bile harcamaya degmez
Koskoca hayatınızda 30sn yer işgal ettiğim için çok özür dilerim daha önemli isiniz varsa benim yüzümden de aksamistir şimdiZaten kafanıza koyduysanız neden sordunuz. Aksini söyleyen herkese zaten kararınızı söylemişsiniz. konuşmamaya çoktan karar vermişsiniz. Bu yanlış demiyorum da niye bize vakit kaybettirdiniz
Soruyu sorduğum zaman kafam karışıktı ne yapacağımı bilmiyordum fakat yorumlar geldikçe benim dusuncelerimle karakterimle uyumlu olmadığını fark ettim okudukça kararım netleştiZaten kafanıza koyduysanız neden sordunuz. Aksini söyleyen herkese zaten kararınızı söylemişsiniz. konuşmamaya çoktan karar vermişsiniz. Bu yanlış demiyorum da niye bize vakit kaybettirdiniz
Iste ilk zamanlardaki aşırı ilgili hali bu.. ya liste çok kabarık bana anca 2 günde sıra geliyo ya da dediğin gibi hayatında biri var evli bile olabilir.. henüz edevletten medeni durumuna bakacak kadar sohbeti ilerletmedim ama evli yazısını görsem şaşırmam artık.. hicbiri olmasa bile sozel belirttigi kadar ilgili olmadigi kesin ben davranislara bakiyorum.. Her türlü red flagBana ilgisi olmadığını düşünürüm. İlk zamanlarda aşırı sevgi seline karşı olduğum gibi ilgisizliğe de karşıyım ve bu hiç normal değil. Normalde erkekler ilk zamanlar aşırı ilgi gösterir yazar, arar buluşmak ister sonra zaten iş genelde hayatım mesaj yazmayı sevmiyoruma evrilir. Belli zamanlarda yazıp belli zamanlarda yazmıyorsa adamın hayatında birinin olduğunu bile düşünebilirim.
Bu kadar netseniz neden konu açtınız ki? Belli ki düşünceler sabit.anca yazan kişilere sert çıkacaksınız.Çünkü tanismak istedigi için çaba göstermesi gerekir ve ben de şimdilik mesaj yoluyla bu ilgisini belli etme iznini ona vermişim? Sen bi erkekle buluşmak istesen birkaç günde bir yazan adama mı şans verirsin her gün yazan tanışma isteğini belli eden bi erkeğe mi? Bence farklı açılardan bakıyoruz
Eee sen konunu açarak herkes beni desteklesin, gaz versin diye açmışsın.konu açmanın amacı bu değil.Canim koca 24 saat içinde bi yarım saatini ayırsın ya da 5dk hal hatır sorsun bunlar 7/24 ilgi beklemek değil, olması gereken en en minimum sinir. Ortak arkadaşlarımız var ama ben onu hiç tanımıyor gibi yaklaşıyorum. Bu yüzden telimi istedi vermedim.. Çünkü daha mesajlasmada bile benimle tanışmak istedigini eforla cabayla yeterince belli eden bi erkek yok ki benim telefon numaramı almaya hak kazansın, bunun için önce cabalamasi lazım en azından her gün bi 10 dakikasını ayırıp nasılsın diye sorabilir
Ben soruyu sorduğum zaman kafam karışıktı ne karar verecegimi bilmiyordum, fakat yorumlar geldikçe ve okuyup düşündükçe ne yapmak isteyip istemediğim konusunda daha netlestim. Kimseye sert çıkmam bu benim tercih edeceğim bir üslup değil çünküEee sen konunu açarak herkes beni desteklesin, gaz versin diye açmışsın.konu açmanın amacı bu değil.
Çünkü tanismak istedigi için çaba göstermesi gerekir ve ben de şimdilik mesaj yoluyla bu ilgisini belli etme iznini ona vermişim? Sen bi erkekle buluşmak istesen birkaç günde bir yazan adama mı şans verirsin her gün yazan tanışma isteğini belli eden bi erkeğe mi? Bence farklı açılardan bakıyoruz
Şimdi benim de kendime göre tecrübelerim oldu tabi bu yaşa kadar.beni de abartılı arayıp soran erkekler korkutuyor ve soru işareti bırakıyor.takıntılı erkek diye bir gerçek var.birkaç defa başıma geldi.beni çok istiyor çok beğeniyor da olmuyor her zaman.oldukça da yorucu ve tehlikelidir.bence bir kere görüşün sonra karar verin.yüzyüze gelinmeyen birine gösterilen ilgiyle kanlı canlı görülen birine gösterilecek ilgi ve özen farklıdır.Ben soruyu sorduğum zaman kafam karışıktı ne karar verecegimi bilmiyordum, fakat yorumlar geldikçe ve okuyup düşündükçe ne yapmak isteyip istemediğim konusunda daha netlestim. Kimseye sert çıkmam bu benim tercih edeceğim bir üslup değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?