Gunasiri yazan erkege nasil tepki koymam gerekir

Kesinlikle canım. Bugün hoşuna gitmeyen şeylere sinir çekmez hatta alttan alıp görmezden gelirsen yarın ilişkide hatta evlilikte bile bunlar ilk problem oluyor.. Bunu bir kere yaptı umursamadım gözlemlemek istedim. Fakat gormezden gelmem işine gelmiş olacak ki bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyor, ben ikincisinde ve devamında yokum işte. Bu durumun farkına varacak kadar da gozlemledigimi düşünüyorum açıkçası. Ortada bi yanlış varsa hep kadınlar kendilerinde kabahat arıyor nerede yanlış yaptım diyorlar, hoşuna gitmeyen davranislari görmezden gelmesi seviyesini düşürmesi bekleniyor çünkü erkekler en az çabayla elde edebileceği her şeyi elde etmeye çalışıyorlar ve kadınları da bu düşünceye programlamaya çalışıyorlar. Burada karşıma cikmana çok sevindim

Çok haklısın canım, zaten hiç ortak arkadaş yoksa ilk istediğim şey edevletten medeni durum adli sicil kaydı oluyo ama artık en tanıdık bildiğim erkeklerden de mi istesem diye düşünmeye başladım..

He pardon ben yanlis anlamisim evet dediginde dogru erkegin bir cabasi yoksa ya yan cepte yada baska birseyin pesinde bilemedim simdiki devir erkekleri kadin gibi tavirlar nazlanmalar falan inanilmaz cok iticilesti

Kız iste tabi, bu cinsini sevdiklerim bi değişik oldular. Bi kudurukluklar falan. Güvenme. Valla ben nasıl evlenmişim diyorum. Ay şimdi bu aklımla bekar olsam sanırım evlilik zor olurdu.

Kız iste tabi, bu cinsini sevdiklerim bi değişik oldular. Bi kudurukluklar falan. Güvenme. Valla ben nasıl evlenmişim diyorum. Ay şimdi bu aklımla bekar olsam sanırım evlilik zor olurdu.
Evlenme fikri bana da ürkütücü geliyo inan.. bazen düşünüyorum tek başıma huzurlu mutluyum acaba hayatıma bi erkek almakla hata mı etmiş olacağım diye..

Kız bu ne erkek düşmanlığı ayol Evet şimdiki erkekler cidden erkeklikten uzak bunu o kadar çok dile getiriyorum ki başkasından duymak garip bile geldi ama kızlara karşı da bir önyargı var etrafta bundan bahsediyorum ben. Hemen önyargılı olmayın diyorum sadece, hep ayağıma gelsin mantığı da doğru değil. Özellikle yaptığına göre senden de bir adım beklemiş olabilir. Zaten evlilikte de hep benle olmuyor işler karşılıklı çaba ve fedakârlıkla oluyor. Hem madem bırakacaksın niye burada bizden fikir istiyorsun ki kestirip at

Bence ilişki öncesi bi erkegin kadından adım beklemesi yanlış, eğer tanismak isteyen erkekse tam tersi kadini etkilemeye bulusmaya ikna etmeye bi ilişki için uygun adam olduğuna ikna etmeye çalışmalı cabalamali. Yaptığı tek şey bi iki kere mesaj atmak olan adama ben niye adım atayım ki benim ilgim bu kadar ucuz olamaz.. aslında görüşmeye devam etmek isterdim tatlı birine benziyor ama davranislari bana uymuyor işte.. o yüzden kafam karışmıştı bakalım ben de görecem ne yapacağımı

ben de şu sinir ola ola okuduğum bdv ilişkiler konuları arasında senin gibi ne istediğini bilen
asla azla yetinmeyen
kendini layık gördüğü seviyenin farkında olan ve bundan geri adım atmayan biriyle karşılaştığıma çok sevindim
bu koyduğun çıtanın altında kalan adamlar beş para etmiyor emin ol
o çıta altındakilerle mutlu olamazsın, e mutlu olmayacaksan meşgul de olma onlarla boşver :)

Buluşma teklif etti mi size?

Senden evlilik teklifi beklemiyor bu çocuk abartma yahu bir mesaj alt tarafı. İlişki içinde seni ilişkinin erkeği hissettirecek durumlar yaşarsan zaten durma git ama daha başlamamış bir şey için bu tepkiler biraz fazla bence. Valla ben gecesini gündüzüne katıp seninle mesajlaşacak kadar ilgili erkeği çok gördüm, o kadar ilgililerdi ki aynı anda 3 kıza dahi yetebiliyordu ilgileri... Hareketlerinden şüpheleniyorsan orası ayrı yani başka birileri ile de konuştuğunu düşünüyorsan zaten bizi boşa yoruyorsun demektir

Canim sen alt tarafi mesaj diyorsun ama o mesaji attığın zaman da, hatta toplasan 1 kere bile yazmış olsa "ben yazmadım ki kız peşimde koştu hep o yazdi" diyorlar bu yüzden ben şunu anladım bi erkek yeterince cabalamadan ona verdiğin hiçbir şeyin kıymetini bilmiyorlar.. tabii sırtlan çok evli cocuklu olmasina rağmen bunu resmen meslek haline getirmiş onlarca kadınla konuşanı da var ama şu aşamada ben bunu düşünmüyorum umursamıyorum zaten.. umursayacagim evre şu an değil.. gunasiri yazması gerçi belli ediyo bana sıra 2 günde anca geliyo

Evet ben de zamana bıraktım bu kadar sözel belirttigi buluşma isteğini davranislari ile de belli ediyor mu diye gözlemek icin
Bence buluşup sonra gidişata bakmanız daha mantıklı olur, sadece fotoğrafını gördüğü biri için neden çaba sarfetsin ki..Şu anda sizden çok var onun için.. Buluştuktan sonra fark oluşur oluşacaksa.

Açıkçası kafasına estikçe yazan onun dışında yazmayan birine de ben buluşmak için enerjimi ayırmam ki.. yukarıda da dedim koca 24 saat içinde 1 dakikasını ayırıp naber yazmayan birine neden 24 saatimi ayırıp bulusmaya gideyim bi de benim hazırlıgım bi gece öncesinden basliyo cilt bakimlarim falan.. mesaj göremediğin zaman iletişim devamı için haber almak için var bunu bile bana saglamiyorsa bulusayim sonrasına bakayım demek anca kendi değerimi düşürür.. kıza iki mesaj attım koşa koşa geldi diye bakiyo bunlar.. bazen baştan standartları belirtmek lazim.. Bundan sonra çeki düzen verir her gün yazmaya başlarsa tabii buluşuruz

Heh işte senin gerekçen son cümlen olmalı yoksa kıytırık günaydın mesajıyla ilgi ölçülemez :) Şu an zaten senin buluşma isteğini reddetmen sebebiyle 18 flörtünden birine yoğunlaşmıştır sana sıra zor gelir

Diğer türlü beklemek de (o bilmese de) zaman kaybı ve kafa meşguliyeti demek değil mi? Siz eğer 3-5 gün beklerim eğer düzgün bir iletişime geçmezse silerim diyorsanız ok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…