Gunasiri yazan erkege nasil tepki koymam gerekir

Dalga geçmek mi? Belki o seninle günaşırı konuştuğu için seninle dalga geçiyordur. Ayrıca sorunuzun cevabı konu içerisinde gizli. Sana uymuyorsa uymuyordur. Başkalarının yorumlarına göre hareket etmeyeceğine göre sana uymayan biriyle konuşmanı tamamen bitir.

kendini beğenmiş birisiniz galiba biraz ama adam sizi beğenmemiş. beğenmiş olsaydı günaşırı yazmazdı.
Bu kendini beğenme değil, kendi değerini bilmek. Erkeklerin yaptığı her şeyi onaylamak ya da onlara göre seviyemizi düşürmek zorunda değiliz bence. Beğenmemiş olabilir tabii herkesin zevki başka, benim de zevkime bu profil uymuyor zaten. Eğer söylediği gibi benimle buluşmak için can atıyorsa bunu asıl davranışlarıyla kanıtlamalı, zaten ben bunu görmediğim için burada sordum

Olabilir tabii aklından ne geçiyor bilemem ama hoşuma gitmediği kesin

İnternetten yazıştığınız bir adamla tanışmış sayılmazsınız. Neden görmediği birine günlerce yazsın ki ?
yazan bir sürü erkek var şermin öyle deme
internet tanışmalarım çoktur, bugüne kadar buluştuğum herkesle, buluşma gününe kadar mutlaka her gün akıcı biçimde iletişim kurmuşumdur
buluşma öncesi kopuk iletişim olmuşsa buluşmamışımdır
ya bu aslında biraz kendiliğinden gelişen bişey
hani bi bakmışsın adamla 1 haftadır her gün konuşuyorsun, e hadi bi kahve içelim mi diyor ve buluşuyorsun

--
konu sahibi sana yorumum şu şekilde
bence doğru yoldasın
şimdi yeni nesil erkekler erkek olduklarını unuttu
her zaman için erkeğin bi tık daha çabalaması makbuldür
sana böyle bi gün yazıp bi gün yazmayan adamla hiç zaman kaybetme
ona bi açıklama yapmana da gerek yok direkt ghostla gitsin
neden cevapsız kalıyorsun diye sorarsa o zaman söylersin, iletişimimiz kopuk, ben erkeğin ilgili olanını severim sende o potansiyel yok o yüzden sen yoluna ben yoluma dersin

Belki o da senden bir adım bekliyordur. Bazı erkekler hep benim çabamla olmaz o da benim için çabalasın diyebiliyor. Yine de eğer ilgisi varsa geç de olsa yazmaya devam edecektir. Bir süre daha şans verebilirsin. Yüzyüze görüştükten sonra karar verirsin duruma

piremses erkekler kadın çabalasın diyor tabii orası doğru
ama onlara erkek diyemiyorum mesela ben .

piremses erkekler kadın çabalasın diyor tabii orası doğru
ama onlara erkek diyemiyorum mesela ben .
hayır ya güven problemi olabilir. O prenses tabiri sürekli küsüp trip atanlarda oluyor. Ama buluşma isteği önemli gevşek tiplerden uzak durmak lazım belki zamanı gelir diye köşede tutan erkekten hayır gelmez

Nihayet beni anlayan biri günümüzde erkekler cidden erkekliğini unuttu, utanmasalar benim peşlerinde kosmami bekleyecekler. Zaten bi erkek bi kadınla mesajlasiyorsa buluşma günlerini ayarlamak ve yüz yüze görmediği günlerde de o kadından haber alabilmek için mesajlasiyordur. Koca 24 saatin 5 dakikasını bana ayırmayın kafasına göre yazan yazmayan adama ben niye koca bir günümü ayırıp hazırlanıp süslenip bulusmaya gideyim ki, kendi değerimi niye düşüreyim? Dediğin gibi yapacağım teşekkür ederim canım harikasin

İlişkinin erkeği ben olacaksam evden de alır bulusmaya götürür hesabı öder evine bırakırım yani, ama benimle tanışmak isteyen de o erkek olan taraf da o. Buluşmak isteyen kimse karşı tarafi etkilemeye çalışmalı bence

İlişki içerisinde kadından çaba beklemesini anlarım, ama daha ilişkinin başında kadından adım atmasını bekleyen erkekten hayır gelmez.

hayır ya güven problemi olabilir. O prenses tabiri sürekli küsüp trip atanlarda oluyor. Ama buluşma isteği önemli gevşek tiplerden uzak durmak lazım belki zamanı gelir diye köşede tutan erkekten hayır gelmez
ahaha kesin güven problemi var, hatta aldatılmıştır o erkek mutlaka
bi 500 kez aldatılmıştır varını yoğunu uğruna sermiştir kıymeti bilinmemiştir o da kadınlara artık güvenmiyordur
bi de bonus olarak ailevi sorunları vardır o erkeğin. kesin çocukken hiç sevmemiştir ailesi
böyle böyle derken hayat onu "kadın çabalasın" demeye itmiştir, yersek...

Böbreğini mi yoksa Karaciğerini mi alacak kafası karışmıştır, ona karar veriyodur.

Hergün mesajlarla ne bileyim insanin gercek duygulari bilemiyorsun o anki bence yüzyüze bulusmalar olsa da erkegin hali ve davranisi zaman zaman kendiliginden belli ediyor o an durumuna göre kendi yolunu ciziyorsun ne sekilde olacagi en iyi sen bilirsin cünkü bunlari sen yasiyosun. Her gün mesajlasmak ne bileyim bari seni telefonla arasin konusmak varken o anki sesindeki belki anlasilabilir bi durum olabilir nereye kadar bilemem yani. (tripal premses erkekler varsa karsisinda arkana bakmadan kac) Ayrica ne o öyle 7/24 saat ilgi mi istiyorsun hic bikmaz misin gizz??

çok doğru söylüyorsun çok takdir ettim seni
sakın bu düşüncenden bu bakış açından asla vazgeçme
bir şişe su büfede 7 tl, restoranda 40 tl, havalimanında 70 tl falandır muhtemelen
su aynı su ama durduğu konum onun değerini artırır
insan olarak biz de böyleyiz
kendimize neyi layık görüyorsak o konumda durmaya çalışmalıyız
özellikle ilişkilerde ne kadar "az"a razı gelirsen, o kadar "az" değer görürsün
sen hep çıtayı yüksek tutmaya devam et, kendini seven ve kendi değerini bilen insanlar daima daha fazla saygı görürler

Canim koca 24 saat içinde bi yarım saatini ayırsın ya da 5dk hal hatır sorsun bunlar 7/24 ilgi beklemek değil, olması gereken en en minimum sinir. Ortak arkadaşlarımız var ama ben onu hiç tanımıyor gibi yaklaşıyorum. Bu yüzden telimi istedi vermedim.. Çünkü daha mesajlasmada bile benimle tanışmak istedigini eforla cabayla yeterince belli eden bi erkek yok ki benim telefon numaramı almaya hak kazansın, bunun için önce cabalamasi lazım en azından her gün bi 10 dakikasını ayırıp nasılsın diye sorabilir

Allah korusun ya ama dogru diyorsun 40 yıl aynı yastığa baş koyduğun kocadan bile cani çıkabiliyor bu devirde manyak cok
Çok ama çok dikkatli olmak lazım asla başbaşa kalmamak lazım yani tenhada, otelde ya da arabaya binip insanlardan uzakta bir yerde buluşalm diyorsa bunlar hep sorun.
Aklın varsa e-devletine bak bir de. Çünkü devir gerçekten çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…