Günyadın Cennet Kokulum,Günaydın Güzel Gözlüm...Nasılsın?İyi misin?İyi ol aşkımın meyvesi sen hep iyi ol.Ben yine Mutsuzum çünkü ben yine seni özledim.Ama sakın sen bana bakıpta üzülme,ağlıyorum diye kızma.Elimde değil bitanem.Zaman geçtikçe acın hafifler dediler acının hafifi ağırı olur mu be bitanem?Bu acı diğer acılara benzer mi be aşkım?Sen benim ilkgözağrımsın sen benim ve aşkımın parçasısın hem hüznüm hem mutluluğumsun canı acır diye öpmeye kıyamadığım tırnaklarını görünce ben kesemem ki onun tırnaklarını acır ben ona kıyamam diye düşündüğüm meleğimsin.Sen bize çok şey öğrettin belki gitmesen daha neler öğretecektin.Dünyanın beş para etmediğini sen gidince öğrendim.Aşkımızın büyük olduğunu biliyordum ama bu kadar güçlü olduğunu da sen gidince öğrendim.İnsanların gerçek yüzünü,acımasızlığını,dertlerin hepsine bir çözüm yolunun olduğunu bir tek ölümün çözümsüz olduğunu,gidenin ardından bakakalmayı senden sonra öğrendim.Ah be kızım, ah be hayatımın anlamı ben seni nasıl verdim kara toprağa,niye ben seni son defa görmedim,niye ben sana son defa sarılmadım,niye ben seni son defa öpmedim.İçim yanıyor.Ciğerimin bi parçasını söktüler.Ben senden sonra PİŞMAN OLMAYI ÖĞRENDİM.Çok özledim seni.Sensizlik çok zor canım yanıyor tam 10 ay 5 gün oldu sen gideli....Özledim kelimesinin anlamını da senden sonra öğrendim ben.Bir daha göremeyeceğin birini deli gibi görmek istemekmiş özlemek,bir daha sarılıp kokusunu içine çekemeyeceğin birini sarıp sarmalamak,kokusunu içine çekmek istemekmiş özlemek,imkansız demekmiş özlemek ve o imkansız aslında biz demekmiş,çocuğunu rüyanda görebilmek için Allah'a yalvarmak dua etmekmiş özlemek,bir kere sarılabilmek için gerekirse özlemekmiş özlemek
((((((((
SENSİZ BİR SABAH ACI DOLU BİR SABAH ÖZLEM DOLU BİR SABAH GÜNAYDIN CENNET KOKULUM GÜNAYDIN PRENSESİM...ANNEN VE BABAN SENİ ÇOK SEVİYOR VE SENİ ÇOK ÖZLEDİ

SENSİZ BİR SABAH ACI DOLU BİR SABAH ÖZLEM DOLU BİR SABAH GÜNAYDIN CENNET KOKULUM GÜNAYDIN PRENSESİM...ANNEN VE BABAN SENİ ÇOK SEVİYOR VE SENİ ÇOK ÖZLEDİ