İki kişiyi birden idare ettiği için herkese zaman yetiremiyordurBı programda çıktı karşıma bu soru size sormak istedim erkekler sevgileleriyle neden az buluşmak ister yani neden kaçarlar buluşmaktan fark şu seven erkek ama seven erkek neden buluşmak istemez ya da az buluşmak ister soru aşağı yukarı buydu ben veremedim cevabını hadi sıra sizde
Seven erkek her zmn buluşmak isterBı programda çıktı karşıma bu soru size sormak istedim erkekler sevgileleriyle neden az buluşmak ister yani neden kaçarlar buluşmaktan fark şu seven erkek ama seven erkek neden buluşmak istemez ya da az buluşmak ister soru aşağı yukarı buydu ben veremedim cevabını hadi sıra sizde
Bazı sevende öyle ....kafa şu ben sevdiğime her an ulaşabilirimm ama arkadaş top oyun her dk ulaşamam... cidden öyle yani erkeklerin arkadaş ortamına doyumu çok çok uzun sürüyor... hatta o yüzden evliliğe çok adapte olamıyorlar adamlar alışmış fır fır gezmeye bir taraflarını kırıp oturmak zor geliyor...sevmezse zaten bir ilişki olmaz.diye düşündümBı programda çıktı karşıma bu soru size sormak istedim erkekler sevgileleriyle neden az buluşmak ister yani neden kaçarlar buluşmaktan fark şu seven erkek ama seven erkek neden buluşmak istemez ya da az buluşmak ister soru aşağı yukarı buydu ben veremedim cevabını hadi sıra sizde
Ya sorma etrafımdaki evliliklere bakıyorum gerçekten evlenince bile arkadaş cevreleriyle sürekli sürekli her akşam çıkanı bile görüyorum kadınlar pek böyle değil nerde ne yapacağını daha iyi bilen cinsteniz bizBazı sevende öyle ....kafa şu ben sevdiğime her an ulaşabilirimm ama arkadaş top oyun her dk ulaşamam... cidden öyle yani erkeklerin arkadaş ortamına doyumu çok çok uzun sürüyor... hatta o yüzden evliliğe çok adapte olamıyorlar adamlar alışmış fır fır gezmeye bir taraflarını kırıp oturmak zor geliyor...sevmezse zaten bir ilişki olmaz.diye düşündüm
Tabii öyle kadınlar arkadaş zamanını ev zamanını iş zamanını ayarlayabilir ama erkekler yok anacımmYa sorma etrafımdaki evliliklere bakıyorum gerçekten evlenince bile arkadaş cevreleriyle sürekli sürekli her akşam çıkanı bile görüyorum kadınlar pek böyle değil nerde ne yapacağını daha iyi bilen cinsteniz biz
bence ortak noktalarla alakalı bir durum. sevgilimle haftada 5 gün görüşüp beraber zaman geçiriyoruz. kalan günler maç, aile, arkadaş toplaşması denk geldiği için yapmıyoruz.Bı programda çıktı karşıma bu soru size sormak istedim erkekler sevgileleriyle neden az buluşmak ister yani neden kaçarlar buluşmaktan fark şu seven erkek ama seven erkek neden buluşmak istemez ya da az buluşmak ister soru aşağı yukarı buydu ben veremedim cevabını hadi sıra sizde
Demekki sevmiyormuşBı programda çıktı karşıma bu soru size sormak istedim erkekler sevgileleriyle neden az buluşmak ister yani neden kaçarlar buluşmaktan fark şu seven erkek ama seven erkek neden buluşmak istemez ya da az buluşmak ister soru aşağı yukarı buydu ben veremedim cevabını hadi sıra sizde
Parası sınırlı dirBı programda çıktı karşıma bu soru size sormak istedim erkekler sevgileleriyle neden az buluşmak ister yani neden kaçarlar buluşmaktan fark şu seven erkek ama seven erkek neden buluşmak istemez ya da az buluşmak ister soru aşağı yukarı buydu ben veremedim cevabını hadi sıra sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?