Gunaydinnnn karşıma çıkan bir soruyu sormak istiyorum?

ezgi2415

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
264
65
28
26
Bı programda çıktı karşıma bu soru size sormak istedim erkekler sevgileleriyle neden az buluşmak ister yani neden kaçarlar buluşmaktan fark şu seven erkek ama seven erkek neden buluşmak istemez ya da az buluşmak ister soru aşağı yukarı buydu ben veremedim cevabını hadi sıra sizde

Bı programda çıktı karşıma bu soru size sormak istedim erkekler sevgileleriyle neden az buluşmak ister yani neden kaçarlar buluşmaktan fark şu seven erkek ama seven erkek neden buluşmak istemez ya da az buluşmak ister soru aşağı yukarı buydu ben veremedim cevabını hadi sıra sizde
İki kişiyi birden idare ettiği için herkese zaman yetiremiyordur

Seven erkek her zmn buluşmak ister
başka haltlar yiyordur da ondan buluşmak istemiyordur

Bazı sevende öyle ....kafa şu ben sevdiğime her an ulaşabilirimm ama arkadaş top oyun her dk ulaşamam... cidden öyle yani erkeklerin arkadaş ortamına doyumu çok çok uzun sürüyor... hatta o yüzden evliliğe çok adapte olamıyorlar adamlar alışmış fır fır gezmeye bir taraflarını kırıp oturmak zor geliyor...sevmezse zaten bir ilişki olmaz.diye düşündüm

Bunu bilemeyecek ne var?
Seven insan sürekli görüşmek ister.
Az görüşen insan sevmiyordur,vakit geçiriyordur vs.

Hangi seven erkek az buluşmak istiyormuş? 🤨

Bazı sevende öyle ....kafa şu ben sevdiğime her an ulaşabilirimm ama arkadaş top oyun her dk ulaşamam... cidden öyle yani erkeklerin arkadaş ortamına doyumu çok çok uzun sürüyor... hatta o yüzden evliliğe çok adapte olamıyorlar adamlar alışmış fır fır gezmeye bir taraflarını kırıp oturmak zor geliyor...sevmezse zaten bir ilişki olmaz.diye düşündüm
Ya sorma etrafımdaki evliliklere bakıyorum gerçekten evlenince bile arkadaş cevreleriyle sürekli sürekli her akşam çıkanı bile görüyorum kadınlar pek böyle değil nerde ne yapacağını daha iyi bilen cinsteniz biz

Ya sorma etrafımdaki evliliklere bakıyorum gerçekten evlenince bile arkadaş cevreleriyle sürekli sürekli her akşam çıkanı bile görüyorum kadınlar pek böyle değil nerde ne yapacağını daha iyi bilen cinsteniz biz
Tabii öyle kadınlar arkadaş zamanını ev zamanını iş zamanını ayarlayabilir ama erkekler yok anacımm

bence ortak noktalarla alakalı bir durum. sevgilimle haftada 5 gün görüşüp beraber zaman geçiriyoruz. kalan günler maç, aile, arkadaş toplaşması denk geldiği için yapmıyoruz.
ortak noktalarımızın az olduğu ilişkilerde az buluşma oldu.

Seven erkek sürekli görmek ister, biz mümkün olan her fırsatta görüşmeye çalışıyoruz

Biz evlenmeden önce kar kış demeden buluşmuştuk eşimle ne büyük çılgınlık :KK53::KK45: ben markette çalışıyordum evime servisle 20 dk yolu eşimle yürüyerek eve giderdik akşam 10 da işten çıkardım 11 buçukta falan anca eve giderdik yokuş kar olunca 😆😆 sonra eşim kendi evine gitmek için başka tarafa giderdi orası da uzaktı ...

Seven insanın gözüne gelmiyor demek ki en azından bizim için öyleydi eğer vakit ayırmiyorsa sevmiyordur net. İki üç kişiyi idare ediyordur vakit bulamıyordur

Demekki sevmiyormuş 😒

Parası sınırlı dir

Back
X