- 9 Eylül 2014
- 179
- 67
- 123
- Konu Sahibi Mylonghair
-
Teşekkür ederim.biraz sabredip ayrılmayı düşünüyorum.bu süre çok zor gececek ama hayırlısını diliyorumCanım öncelikle yeni işin hayırlı olsun işe ihtiyacın varsa görmemezlikten gel çalış diyicem ama düşman olucak kadar kötü bir durumdaysa aranız tekrar bir gözden geçir kararını derim
Başka yer yokmuyduKızlar günaydın hepinize
Bugün yeni bir işe başlıyorum.hiç istemeye istemeye .çok pişmanım orada calısmayı kabul ettiğim için.bi anlık düşünceyle tamam dedim.ben nasıl iki düşman oldugumuz eski erkek arkadasımla aynı yerde calısayım.çok kötü hissediyorum kendimi.ailem baska sehirde öyle hiçbişi demeden cıkıp gidesim var annemin yanına((
Elbette vardı ama bir tek oradan cevap geldi.kafamı duvarlara vurasım var bi anlık kararla evet dedimBaşka yer yokmuydu
Kızlar günaydın hepinize
Bugün yeni bir işe başlıyorum.hiç istemeye istemeye .çok pişmanım orada calısmayı kabul ettiğim için.bi anlık düşünceyle tamam dedim.ben nasıl iki düşman oldugumuz eski erkek arkadasımla aynı yerde calısayım.çok kötü hissediyorum kendimi.ailem baska sehirde öyle hiçbişi demeden cıkıp gidesim var annemin yanına((
GünaydınGünaydın...
Mecbur musunuz orda çalışmaya?
Gün
Günaydın
Bi süre mecburum.çok anlık bi karar verdim çokk
Hem de ne hata....işi kabul ederken kafamdan ne geciyodu acaba....Günaydın
Bence hata etmişsin , şimdi orada sürekli kasılıp eski günleri hatırlayıp üzüleceksin..
Bence bu işe hiç bulaşma..
yokk:) akşam çok güldüm sabah böyle sürüneceğimdendi heraldeŞu bozerli cocuk mu yoksa???
olsun bence geç olmadan sen vazgeçtim de..Hem de ne hata....işi kabul ederken kafamdan ne geciyodu acaba....
Nerde söylim evet derken 6 aylık sözleşme imzaladım.allahtan cok görmicez birbirimiziolsun bence geç olmadan sen vazgeçtim de..
oo sözleşme varsa o zaman işin zor hani ilk 2 hafta deneme süresi oluyor ya sizde öyle bir süreç yokmu?Nerde söylim evet derken 6 aylık sözleşme imzaladım.allahtan cok görmicez birbirimizi
Yok hastanede calısıcam ...oo sözleşme varsa o zaman işin zor hani ilk 2 hafta deneme süresi oluyor ya sizde öyle bir süreç yokmu?
oo hastane koca yer be canım nereden göreceksinYok hastanede calısıcam ...
Dimi öyle yapıyım umursamadıgımı görrsün .aynı kattayızoo hastane koca yer be canım nereden göreceksin
aslında bence biraz da iyi olmuş onu ne kadar umursamadığını ona göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?