Güncel Tüp Bebek Fiyatları

Ben yeni başlıyorum da. Hangi ilaçları yazacaklar onu bile bilmiyorum. Gonolf dışında çok bi ilaç yazıyorlar mı ve onlar ne kadar bana en fazla 17.000 tutar dendi 15 gün kadar önce
ben şimdi sizin için kendi listeme baktım. Transfere kadar yaklaşık 23 bin harcanmış ilaçlara. 2023 Ekim ayı.

Gonal f, humatrope, meriofert kullanmıştım yumurta büyütme için

Arkadaşlar merhaba ben de tedavi sürecine yeni başladım. Ankara Hacettepe Üniversitesi hastanesinde yaptırıyorum. Raporlu ilaç fiyatı 4500 TL. Biz tedavi için hastaneye toplam 28 bin küsür ödeyeceğiz.Ama ücretler hemen zamlanabiliyor çünkü üzerinden 1 ay geçmeden fiyat 58 bine çıkmış.

ben şimdi sizin için kendi listeme baktım. Transfere kadar yaklaşık 23 bin harcanmış ilaçlara. 2023 Ekim ayı.

Gonal f, humatrope, meriofert kullanmıştım yumurta büyütme için
Demekki söyledikleri fiyatın üzerine çıkıyor çok şaşırtıcı o zaman neden başta söylemiyorlar

Bende hacettepede başladım.Benim rapor yok 52.400 yumurta toplama ucreti .İlaçların ise ortalama 20 bin tutacağını söylediler .Embriyo dondurma ücreti ise 2.800 tl tup başına.

Rapor çok fark ettiriyor gerçekten. Biz başvuru yaptıktan 10 gün sonra çıktı raporumuz. Siz rapora başvurdunuz mu acaba ?

Benim amh yüksek çıktı o yüzden başvuru yapamadım. Sezcan hocamı sizinde doktorunuz

Demekki söyledikleri fiyatın üzerine çıkıyor çok şaşırtıcı o zaman neden başta söylemiyorlar
Bende sizin gibi yumurta büyütmeye kadar ilaçlar alınır diyodum ama bugün opu günümdü tekrar iğne verdi 5 günlük 5bin tuttu ayrıca transfer gününe kadarda 17 günlük bi süreç varmış orda da iğneler ilaçlar kullanılicakmis eğer bebek tutarsa devam ediyo iğneler bizde 50 60 bine biter dedik ama sürekli bisey cikiyo

Bende iki gün sonra başlayacağım büyük ihtimalle.Baya ilac vermişler. Insallah hayirli haberler alırız.

Bu arada yumurta takibini asistanlar mj yapiyor.Kac güne bir hastaneye gidiyorsunuz.

Ben yeni başlıyorum da. Hangi ilaçları yazacaklar onu bile bilmiyorum. Gonolf dışında çok bi ilaç yazıyorlar mı ve onlar ne kadar bana en fazla 17.000 tutar dendi 15 gün kadar önce
İlk ganolf dekort ve coraspin verdiler. Sonra 3 kutu yada 4 kutu cetrodite 3 kutu meriofert ve 3 kutu ganopeptyl aldırdılar. Ortalama 19-20.000 ödedik

Merhaba yazılarınızı okudum da bilgilendirmek istedim. Şuandaki
Fiyatları bilmiyorum ama 50 Bin civarı sanırım ilaçsız sadece tedavi ücreti. Siz İlaçlar işte embriyo dondurma felan filan derken en az 75-100 Bini gözden çıkarmalısınız. Yani hasta durumuna göre de bi
Takım operasyonlarda ekleyebiliyorlar. Yani
Hazırlığınızı ona göre yapmanızı tavsiye ederim hayırlı olsun süreciniz
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

Bize paket ücreti 48.000 dendi işte ilaçlar içinde 11 ile 17 arası denildi. Şimdilik Bi operasyon gözükmüyor. Birde dondurma parası üzerine eklenir diye bekliyorduk ama anladığım ilaç parası söyle enin neredeyse 2 katı tutuyor

Yani o verdikleri fiyattan fazla tutuyordur diye düşünüyorum. Çünkü her ay neredeyse zam geliyor maalesef. Sadece opu öncesi
İle kalmıyor ilaçlar bi de transfer dönemi alınanlar oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…