- 2 Aralık 2022
- 1.015
- 1.402
- 53
ben şimdi sizin için kendi listeme baktım. Transfere kadar yaklaşık 23 bin harcanmış ilaçlara. 2023 Ekim ayı.Ben yeni başlıyorum da. Hangi ilaçları yazacaklar onu bile bilmiyorum. Gonolf dışında çok bi ilaç yazıyorlar mı ve onlar ne kadar bana en fazla 17.000 tutar dendi 15 gün kadar önce
Demekki söyledikleri fiyatın üzerine çıkıyor çok şaşırtıcı o zaman neden başta söylemiyorlarben şimdi sizin için kendi listeme baktım. Transfere kadar yaklaşık 23 bin harcanmış ilaçlara. 2023 Ekim ayı.
Gonal f, humatrope, meriofert kullanmıştım yumurta büyütme için
Bende sizin gibi yumurta büyütmeye kadar ilaçlar alınır diyodum ama bugün opu günümdü tekrar iğne verdi 5 günlük 5bin tuttu ayrıca transfer gününe kadarda 17 günlük bi süreç varmış orda da iğneler ilaçlar kullanılicakmis eğer bebek tutarsa devam ediyo iğneler bizde 50 60 bine biter dedik ama sürekli bisey cikiyoDemekki söyledikleri fiyatın üzerine çıkıyor çok şaşırtıcı o zaman neden başta söylemiyorlar
Bunlar yumurta toplamaya kadar mı? Ve ne kadar tutmuş olduİlk etapta verdikleri ilaçlar bunlar , sonraki süreçte bizi ne bekliyor yaşayıp görcez.
Eki Görüntüle 3338357
İlk ganolf dekort ve coraspin verdiler. Sonra 3 kutu yada 4 kutu cetrodite 3 kutu meriofert ve 3 kutu ganopeptyl aldırdılar. Ortalama 19-20.000 ödedikBen yeni başlıyorum da. Hangi ilaçları yazacaklar onu bile bilmiyorum. Gonolf dışında çok bi ilaç yazıyorlar mı ve onlar ne kadar bana en fazla 17.000 tutar dendi 15 gün kadar önce
Merhaba yazılarınızı okudum da bilgilendirmek istedim. ŞuandakiMerhabalar. İnşaalah güzel haberi alırsınız en kısa süredeBende önümüzdeki ay memoryılda başlıyorum. Doktorum İpek hanım. Acaba nasıldır süreciniz memnunmsunuz? Sanırım yumurta toplamayı gönül hanım yapıyor o nasıldı? Birde ilaçlar 30 bin demişsiniz bana 11 bin ile 15.000 arası denmişti ama çok tedirgin oldum 30 tutuyor mu yoksa ekstra bi işlem mi varsı sizde
Daha o aşamaya gelmedik ama her aşamada telefonla bilgilendiriyorlar.Bu arada yumurta takibini asistanlar mj yapiyor.Kac güne bir hastaneye gidiyorsunuz.
Bunlar ilk verilen ilaclar. Raporum var 4.400 ödedik. Raporsuz 21 bin tutuyorBunlar yumurta toplamaya kadar mı? Ve ne kadar tutmuş oldu
Bize paket ücreti 48.000 dendi işte ilaçlar içinde 11 ile 17 arası denildi. Şimdilik Bi operasyon gözükmüyor. Birde dondurma parası üzerine eklenir diye bekliyorduk ama anladığım ilaç parası söyle enin neredeyse 2 katı tutuyorMerhaba yazılarınızı okudum da bilgilendirmek istedim. Şuandaki
Fiyatları bilmiyorum ama 50 Bin civarı sanırım ilaçsız sadece tedavi ücreti. Siz İlaçlar işte embriyo dondurma felan filan derken en az 75-100 Bini gözden çıkarmalısınız. Yani hasta durumuna göre de bi
Takım operasyonlarda ekleyebiliyorlar. Yani
Hazırlığınızı ona göre yapmanızı tavsiye ederim hayırlı olsun süreciniz
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Yani o verdikleri fiyattan fazla tutuyordur diye düşünüyorum. Çünkü her ay neredeyse zam geliyor maalesef. Sadece opu öncesiBize paket ücreti 48.000 dendi işte ilaçlar içinde 11 ile 17 arası denildi. Şimdilik Bi operasyon gözükmüyor. Birde dondurma parası üzerine eklenir diye bekliyorduk ama anladığım ilaç parası söyle enin neredeyse 2 katı tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?