- 5 Kasım 2022
- 407
- 161
- 33
- 30
Anladım yardımınınız için teşekkür ederimYani o verdikleri fiyattan fazla tutuyordur diye düşünüyorum. Çünkü her ay neredeyse zam geliyor maalesef. Sadece opu öncesi
İle kalmıyor ilaçlar bi de transfer dönemi alınanlar oluyor çünkü.
Benimki 15.400 tuttu canım ilaçlarBen yeni başlıyorum da. Hangi ilaçları yazacaklar onu bile bilmiyorum. Gonolf dışında çok bi ilaç yazıyorlar mı ve onlar ne kadar bana en fazla 17.000 tutar dendi 15 gün kadar önce
İçime su serpen bi mesajBenimki 15.400 tuttu canım ilaçlar
Ben yumurta büyütme sürecini Urfa’da Kadir yamanda yaptım, daha sonra yumurtalar belli olgunluğa gelince İstanbul Maslak Acıbadem’e gönderdi orada yumurtalarım toplandı ve 47.100 oraya verdim ve şuan 3.günüm bitti beklemedeyim ve stresli bir süreçteyimİçime su serpen bi mesajne zaman ve nerede yaptırdınız acaba
6 kasımda başladım tedaviyeİçime su serpen bi mesajne zaman ve nerede yaptırdınız acaba
Transferde kullanılan ilaçlar dahil değil sanırım değil mi? Opu sürecinde olduğunuzu yazmışsınız inşallah güzel ilerler embriyolarınız.Benimki 15.400 tuttu canım ilaçlar
Evet şuan sadece transfer öncesi ilaçlar fiyatı bu. Çok teşekkür ederim inşallah güzel ilerler çok korkuyorum ilk denememTransferde kullanılan ilaçlar dahil değil sanırım değil mi? Opu sürecinde olduğunuzu yazmışsınız inşallah güzel ilerler embriyolarınız.
Fiyatları nasıl acabamerhaba Bursa Eurofertil Tüp Bebek merkezini önerebilirim Dr Gerçek Aydın
Regl gitmem gerekmedi ön görüşmeye istedikleri testleri mesaj atıyorlar,regl olmanıza gerek yok dediler devlet hastanesinde yaptırdım Amh dahil .E2,Lh,Progesteron testlerini hastanede yaptırdı,iğne dozunu ayarlamak için.Pakete dahil.Ön görüşmede o testler yoktu.Arkadaşlar yumurta büyütme süresi ne kadar sürüyor? Bu amh e2 vs nerede baktırabilirim ? Tüp bebek tedavisine hadi başlıyoruz dedik diyelim ilk regl de mi gitmem gerekiyor tüp bebek tedavisine başlamam için? Yoksa herhangi bir zaman gidip başlayabilir miyim ? Süreci anlatır mısınız rica etsem
Bahceci fulya merkeze yeni başladım paket ücreti 53 bin muayene 2800 5 günlük iğne 29 bin tuttu yaklaşık Bi 30 Bi daha gidecek gibi görünüyor çünkü orada rahim dinlendirme ücreti de varSevgili arkadaşlar tüp bebek güncel fiyatları biliyor musunuz ? Nerelerde tüp bebek yaptırıyorsunuz? Kaçıncı denemeniz ?
Nerde tedavi görüyorsunuz birde tüp bebek mi istiyorsunuzBen yeni başlıyorum da. Hangi ilaçları yazacaklar onu bile bilmiyorum. Gonolf dışında çok bi ilaç yazıyorlar mı ve onlar ne kadar bana en fazla 17.000 tutar dendi 15 gün kadar önce
Şişli memoryıl adet olunca başlıcaz işteNerde tedavi görüyorsunuz birde tüp bebek mi istiyorsunuz
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınız :))Şişli memoryıl adet olunca başlıcaz işte
meriofert şuan piyasada var mı?ben şimdi sizin için kendi listeme baktım. Transfere kadar yaklaşık 23 bin harcanmış ilaçlara. 2023 Ekim ayı.
Gonal f, humatrope, meriofert kullanmıştım yumurta büyütme için
Pardon ben yanlış yazmışım. 2022 ekim ayında kullanmışım bu ilaçları. Burada gördüğüm kadarıyla meriofert bulmakla ilgili sıkıntı yaşayanlar var bu arameriofert şuan piyasada var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?