Güncel Tüp Bebek Fiyatları

İçime su serpen bi mesaj ne zaman ve nerede yaptırdınız acaba
Ben yumurta büyütme sürecini Urfa’da Kadir yamanda yaptım, daha sonra yumurtalar belli olgunluğa gelince İstanbul Maslak Acıbadem’e gönderdi orada yumurtalarım toplandı ve 47.100 oraya verdim ve şuan 3.günüm bitti beklemedeyim ve stresli bir süreçteyim

Arkadaşlar yumurta büyütme süresi ne kadar sürüyor? Bu amh e2 vs nerede baktırabilirim ? Tüp bebek tedavisine hadi başlıyoruz dedik diyelim ilk regl de mi gitmem gerekiyor tüp bebek tedavisine başlamam için? Yoksa herhangi bir zaman gidip başlayabilir miyim ? Süreci anlatır mısınız rica etsem

Merhaba, Şişli Memorial’da başladım tedavi paket 47.500 içine genetik test hariç tüm işlemler dahil.Erkeğe yapılanlar dahil olmuyor.İlaçlara da şimdilik 12.000 ödedik ilave yapılabilir hastaneye de 3.000 ödeme yaptık parça parça alınıyor daha yolun başındayız.İlk görüşme muayenesi ücretsiz birtakım tahliller istiyorlar eşlerden sıkıntı yoksa ilk regl döngünün 2.gününde kontrol ile iğnelere başlıyorlar.

Regl gitmem gerekmedi ön görüşmeye istedikleri testleri mesaj atıyorlar,regl olmanıza gerek yok dediler devlet hastanesinde yaptırdım Amh dahil .E2,Lh,Progesteron testlerini hastanede yaptırdı,iğne dozunu ayarlamak için.Pakete dahil.Ön görüşmede o testler yoktu.

Sevgili arkadaşlar tüp bebek güncel fiyatları biliyor musunuz ? Nerelerde tüp bebek yaptırıyorsunuz? Kaçıncı denemeniz ?
Bahceci fulya merkeze yeni başladım paket ücreti 53 bin muayene 2800 5 günlük iğne 29 bin tuttu yaklaşık Bi 30 Bi daha gidecek gibi görünüyor çünkü orada rahim dinlendirme ücreti de var

Merhaba, bende bu hafta tedaviye başladım, amerikan da , paket ücreti 56000, ilaçları az azdan yazacak gibi şimdilik 2 kutu gonal f 2 kutu cetrotide aldım 14000 tuttu, paket içinde embriyo saklama, genetik tarama, erkek sperm test dahil değil, inşaAllah 100 bini aşmaz diye umuyorum, bugün ilacımın üçüncü günü, haftaya kontrole çağırdı , amh 2.90,

Selam, orda hangi Doktordasın? Bende galiba orda başlicam Bülent Tıraşta. Ama biraz korkuyorum

Ben yeni başlıyorum da. Hangi ilaçları yazacaklar onu bile bilmiyorum. Gonolf dışında çok bi ilaç yazıyorlar mı ve onlar ne kadar bana en fazla 17.000 tutar dendi 15 gün kadar önce
Nerde tedavi görüyorsunuz birde tüp bebek mi istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…