- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.335
- 133
- 45
şu an hiç bir ilaç bulunamıyor tedavinin ortasındayım ve yumurta büyümesinde sorun var bir büyüyor bir sönüyor iyice moralim bozulduPardon ben yanlış yazmışım. 2022 ekim ayında kullanmışım bu ilaçları. Burada gördüğüm kadarıyla meriofert bulmakla ilgili sıkıntı yaşayanlar var bu ara
42 48 bin civarı sanırım bikaç sorduğum yere göreSevgili arkadaşlar tüp bebek güncel fiyatları biliyor musunuz ? Nerelerde tüp bebek yaptırıyorsunuz? Kaçıncı denemeniz ?
Hangi medikalpark canim ben bahcelievlerdeyimMerhaba medicalparkda başladım bende şimdiye kadar 22 bin ilaçlara verdik yumurta toplama için 31.500 istiyorlar transfer için 12 bin falandı her embriyo dondurma için 2bin istiyolsr
Samsundayim canım ben orda başladımHangi medikalpark canim ben bahcelievlerdeyim
Ben aldım bu ay ama zor buldum bayameriofert şuan piyasada var mı?
Ben de gonal f ile tedavi oluyorum. meriofert 1 tane buldum o da işime yaramaz diye almadımBen aldım bu ay ama zor buldum baya
Bana 3 tane al dediler ama 1’ini kullandım kalan 2 tanesini hastaneye bıraktık ihtiyacı olan başka biri aldıBen de gonal f ile tedavi oluyorum. meriofert 1 tane buldum o da işime yaramaz diye almadım
ben buldum 3 adetPardon ben yanlış yazmışım. 2022 ekim ayında kullanmışım bu ilaçları. Burada gördüğüm kadarıyla meriofert bulmakla ilgili sıkıntı yaşayanlar var bu ara
İlk denememde basarili oldu umarim sizinde ole olurİzmit konak hastanesi Şeyma fenercioğlu 45.000 tedavi ücreti 1250 tek seferlik muayene ücreti 20.000’e yakın ilaç ücreti. Ben memnunum şuanlık ilk denemem
Bu fiyatın içinde dondurma ücreti, ilaç ücretleri, rahim dinlendirme yapılacaksa onun ücreti ve Transfer ücreti yok. Sadece opu yani yumurta büyütme toplama dr muayene ücreti bu kadar tutuyor. Diğer yazdıklarımla beraber bir tüp bebek ücreti en az 80-90 binden baslıyor hesaba katılmayan mikrocip vs yapılacaksa 130 lara kadar çıkabilir. Histeroskopi rahim filmi vs onları hiç eklemiyorum.42 48 bin civarı sanırım bikaç sorduğum yere göre
Ilaclada aşama aşama canim. Mesela bizde kasim ayinda basladik suan transfer surecindeyiz. Ilk asamada gonalf da dahil yumurta gelistirme asamasinda verilen ilaclar 13 bin tuttu. Daha sonra catlatma igneleri vardi 2 bin onlar tuttu. Sonraki asamada da hormon igneleri kan sulandiricilar rahim kalinlastiricilar vitaminler vs 3 bin de onlar tuttu. Uzunca sure kullaniyoruz zaten bu ilaclari bittikce saglik ocagina yazdirip aliyorum ben.Ben yeni başlıyorum da. Hangi ilaçları yazacaklar onu bile bilmiyorum. Gonolf dışında çok bi ilaç yazıyorlar mı ve onlar ne kadar bana en fazla 17.000 tutar dendi 15 gün kadar önce
Tabiki haklısınız zaten hastane ile görüşğnce 40bin artı ilaçlar diyor mesela oda 20bin cşvqrı tutar gibi bilgi veriyolar ekstra durumlarda olabilirBu fiyatın içinde dondurma ücreti, ilaç ücretleri, rahim dinlendirme yapılacaksa onun ücreti ve Transfer ücreti yok. Sadece opu yani yumurta büyütme toplama dr muayene ücreti bu kadar tutuyor. Diğer yazdıklarımla beraber bir tüp bebek ücreti en az 80-90 binden baslıyor hesaba katılmayan mikrocip vs yapılacaksa 130 lara kadar çıkabilir. Histeroskopi rahim filmi vs onları hiç eklemiyorum.
Bende şuan sürece girdim. Yumurta toplamaya kadar 11 bin gibi gitti. Çatlama ilaçlarını daha almadım tabi birde transferi var. Yani rabbim yardım etsin çok pahalı herşey. Sağlık ocağına yazdırınca ücret azalıyor mu hangilerini sağlık ocağına yazdırdınızIlaclada aşama aşama canim. Mesela bizde kasim ayinda basladik suan transfer surecindeyiz. Ilk asamada gonalf da dahil yumurta gelistirme asamasinda verilen ilaclar 13 bin tuttu. Daha sonra catlatma igneleri vardi 2 bin onlar tuttu. Sonraki asamada da hormon igneleri kan sulandiricilar rahim kalinlastiricilar vitaminler vs 3 bin de onlar tuttu. Uzunca sure kullaniyoruz zaten bu ilaclari bittikce saglik ocagina yazdirip aliyorum ben.
Simdiden allah kolaylik versin ve umarim pozitifle sonuclanirsiniz. Ilaclari saglik ocagina son asamada yazdırdim cunku kısıtlı zamanlarimiz oldu bizim hep.Bende şuan sürece girdim. Yumurta toplamaya kadar 11 bin gibi gitti. Çatlama ilaçlarını daha almadım tabi birde transferi var. Yani rabbim yardım etsin çok pahalı herşey. Sağlık ocağına yazdırınca ücret azalıyor mu hangilerini sağlık ocağına yazdırdınız
Simdiden allah kolaylik versin ve umarim pozitifle sonuclanirsiniz. Ilaclari saglik ocagina son asamada yazdırdim cunku kısıtlı zamanlarimiz oldu bizim hep.
Ben rahim kalinlastirici estrofem hep
Progestan igne
Progestan fitil
Oksapar kan sulandirici igne bunlari yazdirdim hic bir ucret odemedimnerden baksaniz 2 bin tl kurtardimin
İnşallah sizdeSimdiden allah kolaylik versin ve umarim pozitifle sonuclanirsiniz. Ilaclari saglik ocagina son asamada yazdırdim cunku kısıtlı zamanlarimiz oldu bizim hep.
Ben rahim kalinlastirici estrofem hep
Progestan igne
Progestan fitil
Oksapar kan sulandirici igne bunlari yazdirdim hic bir ucret odemedimnerden baksaniz 2 bin tl kurtardim
Suan senin kullandiklarin yumurta gelistirme ve catlamamasi icin koruyucu ignelerİnşallah sizdeşimdiye kadar gonalf ve centosil aldım ve sanırım bunlar sağlık ocağında yazılmıyordu. sizin dediklerinizi de ilk defa duyuyorum eğer öyleyse yazdırmak çok isterim yani çok pahalı herşey
Ay inşallah yarın gidiyorum transfere bana dua eder misinizİlk denememde basarili oldu umarim sizinde ole olur
Üniversite hastaneleri yapıyor ücret konusuna hakim değilim ama rapor çıkarılınca ücret ödenmiyor diye biliyorum ama belli şartları var. Onları karşılıyor olmanız lazımBiraz alakasız bir şekilde ortaya giricem kusura bakmayın ama devlet hastanesinde aşılama-tüp bebek yapılıyor mu ? Yapılıyorsa kaç deneme hakkımız var ? Devlette de ücret ödüyor muyuz ?
Şartların ne olduğunu biliyor musunuz veya nereden öğrenebilirimÜniversite hastaneleri yapıyor ücret konusuna hakim değilim ama rapor çıkarılınca ücret ödenmiyor diye biliyorum ama belli şartları var. Onları karşılıyor olmanız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?