• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El güncel yepyeni erkek bebek 1.5 yasa kadar kıyafet ve playskool ilk arabam

20160120_215123_HDR.webp
20160120_215318_HDR.webp
20160120_215604_HDR.webp
20160120_220240_HDR.webp

ilk resimdeki king of the castle yazan, 2.resimdeki ortadaki yeşilli yakım, 3. resimdekilerin ilk 3 ü mavili olan salopetin bedeni nedir onu öğreneyim. 2 tl lik yşil siyah mavi şortlar, son resimdeki 5 tl lik siyah pijama ve siyah çizgili pijama alt en son ne olur?
20160120_220509_HDR.webp

ilk resimdeki king of the castle yazan, 2.resimdeki ortadaki yeşilli yakım, 3. resimdekilerin ilk 3 ü mavili olan salopetin bedeni nedir onu öğreneyim. 2 tl lik yşil siyah mavi şortlar, son resimdeki 5 tl lik siyah pijama ve siyah çizgili pijama alt en son ne olur?Eki Görüntüle 1820533
mavi tulum dediğiniz beyazın yanındaki lcw 9-12 ay oysa eger mavi hariç 42 tutuyor 35 olur

mavi tulum dediğiniz beyazın yanındaki lcw 9-12 ay oysa eger mavi hariç 42 tutuyor 35 olur
evet onu dedim kalıbı çok küçük değil demir 9-12 aya denk gelir demi diğerinin aynında biraz küçük gibi geldide o yüzden sordum. eğer değilse onu da almak istiyorum bir de ilk resimdeki 1976 nın sadece üsttü ile sn resimdeki my little yazan pijama altını ekleyip bir hesaplar mısınız

evet onu dedim kalıbı çok küçük değil demir 9-12 aya denk gelir demi diğerinin aynında biraz küçük gibi geldide o yüzden sordum. eğer değilse onu da almak istiyorum bir de ilk resimdeki 1976 nın sadece üsttü ile sn resimdeki my little yazan pijama altını ekleyip bir hesaplar mısınız
yani toplam 15 parça oluyor (takımların alt ve üstlerini ayrı saydım)

toplam hepsi indirimsiz 55 tutuyor 47 olur o mavi tulumda benden hediye olsun onu hesaplamadım kalıp olarak aynı diğeri acık renk oldugu için öyle görünüyo olabilir

Back
X