Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Benim cildinde yagli sikinti yasamadim canim :)
biz limon almıyoruz pek.. limon suyu kullanıyoruz
o işe yaramaz değil mi?

Hic denemedim öyle canim.

Şöyleyapabilirsin 5 damla limon suyu 1-2 damla su koy oöyle sur

Şöyleyapabilirsin 5 damla limon suyu 1-2 damla su koy oöyle sur
Ben Bi Şey daha sorcam yüzümde sivilce varkende yapabilir miyim dağıtmaz dimi peeling tonik dağıtır diolarda aklımda soru kalmasın sorayım dedim ben iki gündür uyguluyorum küçük bi sivilcem vardı biraz iltihaplı şimdi o büyüdü amaa devam etcem inş.kurutur ama önemli olan sorum bu sivilce varken sürülünce dağıtmaz dimi :))

Surebilirsin canim ben duruyorumyani.
O sivilceyi kurutur sonra da ddiğerlerinin cikmasini önler rahat ol :)

Merhabalar.ben de yaklasik 1 haftadir buna basladim.en baslarda cikar sivilce demissiniz.benimde derinlerdeki sivilcelerim cikiiyor ama daha ne kadar cikmaya devam edicek hic gecicek gibi gozukmuyorlar

Son düzenleme:
konuya açan arkadasım senin cilt tipin nasıl? benimki yağlı artık sivilce yok ama kırmızı minik lekeler var kullansam olurmu

Merhabalar.ben de yaklasik 1 haftadir buna basladim.en baslarda cikar sivilce demissiniz.benimde derinlerdeki sivilcelerim cikiiyor ama daha ne kadar cikmaya devam edicek hic gecicek gibi gozukmuyorlar

Kızlar akliniza takilanlari ya benim bir yorumunu alintilayip yada özel mesaj olarak yazarsaniz daha cabuk görürüm.
Ben sürekli buralardayim..
Bende durumlar hala çok güzel soran arkadaşlar olmuş :)
Hepinize iyi geceler..

Yaninda başka birşey kullanmiyorsun demi canim kremdir sabundur..
Peelingde yapmiyorsun...
Eğer bunları yapmiyorsan ara ver 2 hafta kadar azalirsa birakirsin canim..
Herkesde ayni tepkiyi vermiyor iste ..

evet yıllardır kullandıgım yıkama jelimle tonigimi kullanıyodum. benim deri altında beyaz sivilcelerden çok var onları çıkarıyor diye düşünmüştüm.ama dayanamadım bu kadar sivilceye hiç görmediğim kadar çok çıktı bıraktım ben de limonu :/

Onlari kullanmasaydin keşke...

benim cilt tipim yağlı bende de işe yararmı ki acaba ?

canım kullandıgın sabunlar gercekten dogal olsaydı ıse yarardı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…