- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Benim cildinde yagli sikinti yasamadim canim :)Canım benim cildim yağlııbunu böyle kullansam bi zararı olmaz dimi yani direk limonu Sürüyoruz yatıyoruz şimdi yaz olduğundan çokk sıcak cildim dahada yağlanıyor kesinlikle krem nemlendirici kullanmıyorum yani benim sorum cildim yağlı kullanabilir miyim ? ikinciside sürdükten sonra nemlendirici kullanmasam olur dimi
biz limon almıyoruz pek.. limon suyu kullanıyoruzo işe yaramaz değil mi?
Kuzenime anlattim denemek istiyor sadece bir sorusu var oda yatmadan once limonu yuzune surse bir iki saat bekletse sonra yikayip yatsada etkisi olurmu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende ayni bir turlu sivilceden kurtulamamistim denemedigim krem felan kalmadi doktora gittim ilaclarda sadece kisa sure icin cozum gider gibi oluyor sonra bir bakmisim yuzum yine sivilce dolu. Simdi cok sukur gecti ama izleri kaldi. Hatta bir ara elma sirkesi denedim berbat etti yakti kesmen hep kabuk baglamisti yuzum bepanthen sure sure bir hos olmustum. Limonu deneyim diyorum korkuyorum limonda yakmiyormu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben Bi Şey daha sorcam yüzümde sivilce varkende yapabilir miyim dağıtmaz dimi peeling tonik dağıtır diolarda aklımda soru kalmasın sorayım dedim ben iki gündür uyguluyorum küçük bi sivilcem vardı biraz iltihaplı şimdi o büyüdü amaa devam etcem inş.kurutur ama önemli olan sorum bu sivilce varken sürülünce dağıtmaz dimi :))Şöyleyapabilirsin 5 damla limon suyu 1-2 damla su koy oöyle sur
Ben Bi Şey daha sorcam yüzümde sivilce varkende yapabilir miyim dağıtmaz dimi peeling tonik dağıtır diolarda aklımda soru kalmasın sorayım dedim ben iki gündür uyguluyorum küçük bi sivilcem vardı biraz iltihaplı şimdi o büyüdü amaa devam etcem inş.kurutur ama önemli olan sorum bu sivilce varken sürülünce dağıtmaz dimi :))
Inşallah Canım saolSurebilirsin canim ben duruyorumyani.
O sivilceyi kurutur sonra da ddiğerlerinin cikmasini önler rahat ol :)
Benim cildinde yagli sikinti yasamadim canim :)
Ya Ben Nerdeyse iki haftadır kullanıyorum lekelerim geçtiiiamma hala sivilce tek tuk çıkıo çıkanlar kurumuo ama ben sebamed sabun kullanıyorum yeşil olan (sabahları bi tek) limonu sürdükten sonra sabah yıkıyorum sonrada sebamadi sürüp yıkıyorum sence sebamedi limonla kullanayım mı kullanmayayım mı dicektim bi fikrin var mı bi zararı olur mu uzun oldu ama k.b :)))
konuya açan arkadasım senin cilt tipin nasıl? benimki yağlı artık sivilce yok ama kırmızı minik lekeler var kullansam olurmu
Merhabalar.ben de yaklasik 1 haftadir buna basladim.en baslarda cikar sivilce demissiniz.benimde derinlerdeki sivilcelerim cikiiyor ama daha ne kadar cikmaya devam edicek hic gecicek gibi gozukmuyorlar
Benim cildinde yagli sikinti yasamadim canim :)
Ya Ben Nerdeyse iki haftadır kullanıyorum lekelerim geçtiiiamma hala sivilce tek tuk çıkıo çıkanlar kurumuo ama ben sebamed sabun kullanıyorum yeşil olan (sabahları bi tek) limonu sürdükten sonra sabah yıkıyorum sonrada sebamadi sürüp yıkıyorum sence sebamedi limonla kullanayım mı kullanmayayım mı dicektim bi fikrin var mı bi zararı olur mu uzun oldu ama k.b :)))
Kizlar eğer mesajlarda beni alintilarsaniz daha cabuk görürüm...
Cilt tipim yagli benim.
Denemekten zarar gelmez :)
1 hafta sonra azalmaya başlaraarkadaşlar
Sabunsuz kkullanmanizi tavsiye ederim.
Malum sabunun içeriğindeki bbirşey limona ters gelebilir etkisi olmaz belki...
Kizlar eğer mesajlarda beni alintilarsaniz daha cabuk görürüm...
Cilt tipim yagli benim.
Denemekten zarar gelmez :)
1 hafta sonra azalmaya başlaraarkadaşlar
Sabunsuz kkullanmanizi tavsiye ederim.
Malum sabunun içeriğindeki bbirşey limona ters gelebilir etkisi olmaz belki...
canım benim iki haftayı geçti ve hala artarak devam ediyo.
canım benim iki haftayı geçti ve hala artarak devam ediyo.
Yaninda başka birşey kullanmiyorsun demi canim kremdir sabundur..
Peelingde yapmiyorsun...
Eğer bunları yapmiyorsan ara ver 2 hafta kadar azalirsa birakirsin canim..
Herkesde ayni tepkiyi vermiyor iste ..
evet yıllardır kullandıgım yıkama jelimle tonigimi kullanıyodum. benim deri altında beyaz sivilcelerden çok var onları çıkarıyor diye düşünmüştüm.ama dayanamadım bu kadar sivilceye hiç görmediğim kadar çok çıktı bıraktım ben de limonu :/
Uzun zamandır sivilcelerimle başım beladaydı .
20 yaşındayım ergenliktendir dedim, regl dönemindendir dedim bir türlü geçmiyordu .
Denemediğim ürün kalmadı, doktora gittim verdiği tedaviyi uyguladım tık yok .
Clean & clear , garnier, neutrogena, pure zone ve daha nice cilt bakım ürünleri kullandım bi ara azalır gibi olduysa da bazılarında işe yaradı diyebileceğim bir şey olmadı maalesef .
Onlarca sabun kullandım kayısı sabunu, nar sabunu, kil sabunu, zeytinyağı sabunu, kükürtlü sabun, salatalık sabunu, ısırgan sabunu, lavanta sabunu vs. Banyonun yarısı sabunla doldu ama azalmadı bu illet .
Ne yaptıysam tık yok .
Kendi akışına bıraktım bir ara derken canım iyice sıkılmaya başlamıştı .
Anneannemin tavsiyesi ile her gece yatmadan yüzüme limon suyu sürmeye başladım .
Başta dedim herkes biliyor bir işe yarasaydı herkesin cildi mükemmel olurdu .
Ama bunu düzenli olarak 1 ay kullandım ve inanın mucizevi bir şey derin sivilce lekelerim vardı gerek sıktığımdan gerek başka nedenlerden hepsi geçti ten rengim açıldı resmen .
İlk bir hafta sivilcelerim azaldı ve sonra çıkmamaya başladı .
1,5 gibi bir süre oldu kullanalı cildim pırıl pırıl .
Herkes bilir mutlaka bunu düzenli kullanım şart .
Gece yatmadan yüzünüzü ılık su ile yıkayın kurulayıp taze limon suyunu yüzünüze sürün yatın .
Sabah uyandığınızda yıkarsınız gerekirse nemlendirin ben nemlendirici kullanmıyorum dışarı çıkmadıkça .
İnanın 1,5 ayda yeni bir sivilce dahi çıkmadı adet dönemim geçti bekledim çıkacak mı diye çıkmadı .
Ve lekeler asla geçmez diye umutsuzluğa kapılmıştım şuan hiç leke kalmadı .
Herkese tavsiye ederim .
Bide şunu söylemem gerek banyoda yüzüme hafifçe kese yaparım oda iyi gelir yalnız fazla bastırmayın .)
benim cilt tipim yağlı bende de işe yararmı ki acaba ?
canım kullandıgın sabunlar gercekten dogal olsaydı ıse yarardı benceUzun zamandır sivilcelerimle başım beladaydı .
20 yaşındayım ergenliktendir dedim, regl dönemindendir dedim bir türlü geçmiyordu .
Denemediğim ürün kalmadı, doktora gittim verdiği tedaviyi uyguladım tık yok .
Clean & clear , garnier, neutrogena, pure zone ve daha nice cilt bakım ürünleri kullandım bi ara azalır gibi olduysa da bazılarında işe yaradı diyebileceğim bir şey olmadı maalesef .
Onlarca sabun kullandım kayısı sabunu, nar sabunu, kil sabunu, zeytinyağı sabunu, kükürtlü sabun, salatalık sabunu, ısırgan sabunu, lavanta sabunu vs. Banyonun yarısı sabunla doldu ama azalmadı bu illet .
Ne yaptıysam tık yok .
Kendi akışına bıraktım bir ara derken canım iyice sıkılmaya başlamıştı .
Anneannemin tavsiyesi ile her gece yatmadan yüzüme limon suyu sürmeye başladım .
Başta dedim herkes biliyor bir işe yarasaydı herkesin cildi mükemmel olurdu .
Ama bunu düzenli olarak 1 ay kullandım ve inanın mucizevi bir şey derin sivilce lekelerim vardı gerek sıktığımdan gerek başka nedenlerden hepsi geçti ten rengim açıldı resmen .
İlk bir hafta sivilcelerim azaldı ve sonra çıkmamaya başladı .
1,5 gibi bir süre oldu kullanalı cildim pırıl pırıl .
Herkes bilir mutlaka bunu düzenli kullanım şart .
Gece yatmadan yüzünüzü ılık su ile yıkayın kurulayıp taze limon suyunu yüzünüze sürün yatın .
Sabah uyandığınızda yıkarsınız gerekirse nemlendirin ben nemlendirici kullanmıyorum dışarı çıkmadıkça .
İnanın 1,5 ayda yeni bir sivilce dahi çıkmadı adet dönemim geçti bekledim çıkacak mı diye çıkmadı .
Ve lekeler asla geçmez diye umutsuzluğa kapılmıştım şuan hiç leke kalmadı .
Herkese tavsiye ederim .
Bide şunu söylemem gerek banyoda yüzüme hafifçe kese yaparım oda iyi gelir yalnız fazla bastırmayın .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?