Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben daha önce 1 hafta aralıksız yapmama ragmen birkaç yerde sivilce çıktı ondan sonra bıraktım acaba alttaki sivilceler filan mı çıkıyordu.

Konuyu görünce tekrar başladım bugün tekrar limon sürdüm bakalım ara ara sonuçları yazarım bu sefer kararlıyım hemen bırakmıyacam

Cnm yuzune limon surmeden sadece suyla mi yikiosun yoksa temizleyici kullanio musun

EE?
GGelişme var mi canim ?

Bende ayni bir turlu sivilceden kurtulamamistim denemedigim krem felan kalmadi doktora gittim ilaclarda sadece kisa sure icin cozum gider gibi oluyor sonra bir bakmisim yuzum yine sivilce dolu. Simdi cok sukur gecti ama izleri kaldi. Hatta bir ara elma sirkesi denedim berbat etti yakti kesmen hep kabuk baglamisti yuzum bepanthen sure sure bir hos olmustum. Limonu deneyim diyorum korkuyorum limonda yakmiyormu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Belliki hassas bir cildin var canım elma sirkesi yakmış limon da asitli dikkatli ol bence, benim de cildim hassas bu yüzden denemedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzenime anlattim denemek istiyor sadece bir sorusu var oda yatmadan once limonu yuzune surse bir iki saat bekletse sonra yikayip yatsada etkisi olurmu?

Ben bunu uyguladım ve 4.gün yüzümü yıkadıktan sonra belirli yerleri kızarık kaldı geçmedi bir sürü sivilce çıktı yüzümde sonra acilen doktora gittim bana bir ton ilaç yazdı çok kızdı ve o kızarıklık 1-2 hafta geçmedi tüm yüzüme yayıldı.Hassas bir cildiniz varsa denemeyin derim ben siz de yaşamayın bunları.

Kesinlikle hassas cilde limon sürmek çok gereksiz ve kendini bile bile ateşe atmak olur eskiden cildim hassas değildi, maden suyuyla yıkardım arada, sonra sivilce sabunumla yıkardım şimdi maden suyuylada yıkayamıyorum😢 Kafama esen hiçbir seyi gönül rahatlığıyla yapamıyorum insan sinir oluyor bu arada geçmiş olsun canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ilk yaptiginizda nasil tepki veriyor cildiniz kizariklik, hafif kabarti gibi seyler oluyor mu merak ettim lutfen yapanlar cevap versin :? Kacinci gunden itibaren etki ediyor bi de.

Kuzenime anlattim denemek istiyor sadece bir sorusu var oda yatmadan once limonu yuzune surse bir iki saat bekletse sonra yikayip yatsada etkisi olurmu?

Ilk yaptiginizda nasil tepki veriyor cildiniz kizariklik, hafif kabarti gibi seyler oluyor mu merak ettim lutfen yapanlar cevap versin :? Kacinci gunden itibaren etki ediyor bi de.
Kizlar ilk kullanımlarda kizariklik normal iki hafta kullandıktan sonra ise yarayip yaramadigini anlarsiniz

Şimdi yöntem nasıl tam olarak.
Benimde başım sivilcelerle dertte. Sir ağda yaptırıyodum yüzüme ondan oldu benimkiler hep. Roacctuan hap bütün krem losyon vs kullanmadığım şey kalmadı. Kaç yaşıma geledim hala surat sivilceli. ağda da yapmıycam sarartıyorum.

Limon son umudum artık.
Şimdi yatmadan önce yüzümüzü yıkıyoruz. Kuruluyoruz direk taze limon suyunu yüzümüze uygulayıp yatıyor muyuz? yolsa limon suyunu su ile fln karıştırıp mı sürmek gerekir?

Canım benim cildim yağlıı bunu böyle kullansam bi zararı olmaz dimi yani direk limonu Sürüyoruz yatıyoruz şimdi yaz olduğundan çokk sıcak cildim dahada yağlanıyor kesinlikle krem nemlendirici kullanmıyorum yani benim sorum cildim yağlı kullanabilir miyim ? ikinciside sürdükten sonra nemlendirici kullanmasam olur dimi

Canim ben direk limon suyu duruyorum.
Bir sure kullan direk limon suyunu yuksek derecede kasinti kizariklik olursa suyla seyreltip kullanirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…