- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
- 133
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Parmaklarima silip yüzüme direk suruyorum canim..
tmm canım tşk ederim bende başlayıp gelişmeleri buraya yazarım.. :))
Cnm yuzune limon surmeden sadece suyla mi yikiosun yoksa temizleyici kullanio musunUzun zamandır sivilcelerimle başım beladaydı .
20 yaşındayım ergenliktendir dedim, regl dönemindendir dedim bir türlü geçmiyordu .
Denemediğim ürün kalmadı, doktora gittim verdiği tedaviyi uyguladım tık yok .
Clean & clear , garnier, neutrogena, pure zone ve daha nice cilt bakım ürünleri kullandım bi ara azalır gibi olduysa da bazılarında işe yaradı diyebileceğim bir şey olmadı maalesef .
Onlarca sabun kullandım kayısı sabunu, nar sabunu, kil sabunu, zeytinyağı sabunu, kükürtlü sabun, salatalık sabunu, ısırgan sabunu, lavanta sabunu vs. Banyonun yarısı sabunla doldu ama azalmadı bu illet .
Ne yaptıysam tık yok .
Kendi akışına bıraktım bir ara derken canım iyice sıkılmaya başlamıştı .
Anneannemin tavsiyesi ile her gece yatmadan yüzüme limon suyu sürmeye başladım .
Başta dedim herkes biliyor bir işe yarasaydı herkesin cildi mükemmel olurdu .
Ama bunu düzenli olarak 1 ay kullandım ve inanın mucizevi bir şey derin sivilce lekelerim vardı gerek sıktığımdan gerek başka nedenlerden hepsi geçti ten rengim açıldı resmen .
İlk bir hafta sivilcelerim azaldı ve sonra çıkmamaya başladı .
1,5 gibi bir süre oldu kullanalı cildim pırıl pırıl .
Herkes bilir mutlaka bunu düzenli kullanım şart .
Gece yatmadan yüzünüzü ılık su ile yıkayın kurulayıp taze limon suyunu yüzünüze sürün yatın .
Sabah uyandığınızda yıkarsınız gerekirse nemlendirin ben nemlendirici kullanmıyorum dışarı çıkmadıkça .
İnanın 1,5 ayda yeni bir sivilce dahi çıkmadı adet dönemim geçti bekledim çıkacak mı diye çıkmadı .
Ve lekeler asla geçmez diye umutsuzluğa kapılmıştım şuan hiç leke kalmadı .
Herkese tavsiye ederim .
Bide şunu söylemem gerek banyoda yüzüme hafifçe kese yaparım oda iyi gelir yalnız fazla bastırmayın .)
Cnm yuzune limon surmeden sadece suyla mi yikiosun yoksa temizleyici kullanio musun
Ben daha önce 1 hafta aralıksız yapmama ragmen birkaç yerde sivilce çıktı ondan sonra bıraktım acaba alttaki sivilceler filan mı çıkıyordu.
Konuyu görünce tekrar başladım bugün tekrar limon sürdüm bakalım ara ara sonuçları yazarım bu sefer kararlıyım hemen bırakmıyacam
Evet gelisme var mi bende kullanmaya baslicam ya sanirim
Bende ayni bir turlu sivilceden kurtulamamistim denemedigim krem felan kalmadi doktora gittim ilaclarda sadece kisa sure icin cozum gider gibi oluyor sonra bir bakmisim yuzum yine sivilce dolu. Simdi cok sukur gecti ama izleri kaldi. Hatta bir ara elma sirkesi denedim berbat etti yakti kesmen hep kabuk baglamisti yuzum bepanthen sure sure bir hos olmustum. Limonu deneyim diyorum korkuyorum limonda yakmiyormu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bunu uyguladım ve 4.gün yüzümü yıkadıktan sonra belirli yerleri kızarık kaldı geçmedi bir sürü sivilce çıktı yüzümde sonra acilen doktora gittim bana bir ton ilaç yazdı çok kızdı ve o kızarıklık 1-2 hafta geçmedi tüm yüzüme yayıldı.Hassas bir cildiniz varsa denemeyin derim ben siz de yaşamayın bunları.
Bende ayni bir turlu sivilceden kurtulamamistim denemedigim krem felan kalmadi doktora gittim ilaclarda sadece kisa sure icin cozum gider gibi oluyor sonra bir bakmisim yuzum yine sivilce dolu. Simdi cok sukur gecti ama izleri kaldi. Hatta bir ara elma sirkesi denedim berbat etti yakti kesmen hep kabuk baglamisti yuzum bepanthen sure sure bir hos olmustum. Limonu deneyim diyorum korkuyorum limonda yakmiyormu?
Kuzenime anlattim denemek istiyor sadece bir sorusu var oda yatmadan once limonu yuzune surse bir iki saat bekletse sonra yikayip yatsada etkisi olurmu?
Kizlar ilk kullanımlarda kizariklik normal iki hafta kullandıktan sonra ise yarayip yaramadigini anlarsinizIlk yaptiginizda nasil tepki veriyor cildiniz kizariklik, hafif kabarti gibi seyler oluyor mu merak ettim lutfen yapanlar cevap versin :? Kacinci gunden itibaren etki ediyor bi de.
Benim asil korktugum delik delik yapmasiKizlar ilk kullanımlarda kizariklik normal iki hafta kullandıktan sonra ise yarayip yaramadigini anlarsiniz
Şimdi yöntem nasıl tam olarak.
Benimde başım sivilcelerle dertte. Sir ağda yaptırıyodum yüzüme ondan oldu benimkiler hep. Roacctuan hap bütün krem losyon vs kullanmadığım şey kalmadı. Kaç yaşıma geledim hala surat sivilceli. ağda da yapmıycam sarartıyorum.
Limon son umudum artık.
Şimdi yatmadan önce yüzümüzü yıkıyoruz. Kuruluyoruz direk taze limon suyunu yüzümüze uygulayıp yatıyor muyuz? yolsa limon suyunu su ile fln karıştırıp mı sürmek gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?