Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Limonu merak ettim daha önceden de okumuştum ama cildim hassas ve kızarıyor çok o yüzden denemeye korkuyorum

Birkaç ay önce sırf bu konuyu okudum diye üye olmuştum bu foruma ve konunuzu okuduğumdan beride limon kullanıyorum etkisi MÜ KEM MEL.
O kadar azaldı ki sivilcelerim ve izleride ten rengimin beyaz olduğunu farkettim =) çok çok saolun böyle bir konu açtığınız için.

Çok mutlu oldum :)))

Bunu hergünmü sürmek gerekiyor ?? Yoksa haftada bir felanmı ???

=sosdulu;35279474]Bir şey sormak istiyorum limonu her gün mu sürecez yoksa haftada bir felanmı anlatsanıza ?://[/QUOTE]

Her gece canim.
Her gece durup yat sabah yika.
Gunese rüzgara cikma yüzünde limon varken

ay canım bende de sivilce lekeleri var çenemde .sırf o yüzden hergün makyaj yapmadan dışarı çıkmıyorum. moralimi çok bozuyorlar. bende deniycem hem basit hem yan etkisiz . teşekkürler

bende limonu arada bir yapardım sivilcelerimi kuruturdu ewet.şu an stresten çok fazlalar ve onları sıkıp yoluyorum izkalmaya başladı ( hergece bende denicem bakalım.ama yüzü çok yakıyor.benimde ço hassas kaşıntı falan yapıyo napmalıyım.bu akşam denicem bakalım.birde limonu direk mi sürüyosun yoksa pamuğamı damlatıyosun canım ??

Parmaklarima silip yüzüme direk suruyorum canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…