- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
İnşallah çıkmaz canım buda bir gelişme :)SLM herkese ben gelişmeleri aktarıcam demiştim . kullanalı yaklaşık 3 hafta olmuştu ve adetim geldiğince yine bir tane sivilce çıktı arkadaşım senin gbi 2 ay kullandıktan sonra hiç çıkmayacakmı gerçi hemen söndürüyor her akşam yapıyorum çıkanları söndürüyor umarın tamamen kurtulucam.
İnşallah canım .Bende dün akşam başladım bu yöntemi denemeye ve
Devam edicem inşallah,
Iki üç aydır anlınmda stressten sivilceler cıktı küçük küçük
, ergenliğimde bile sivilceleri olmayan ben kafayı yicem
Bu yüzden
İnşallah tez zamanda kurtulurum limon suyu sayesinde bu dertten :))
Evet canım iyi gelir .tavsiyeler için çok teşekkür ederm bende hemen kullanmak istiyorum hem sivilceler için hem de acaba benim burnumun üstünde gözenek ve siyah nokta fazla onlarada iyi olur mu
maya maskesini duydunuzmu
iranlı bi cilt uzmanı var televizyonda yaparken gördüm
sonrasında cildi buz ile ovuyordu oldukça etkili bir yönteme benziyor
bende yapym ciltte ki renk bozukluğuna da ii limon suyu. Kullanyrm uzun süredir.sivilceleri söndürüyo lekeleri gideriyo cildi sikilastryo gelenekler icinde ii ama cildin rengini açıyor. Bütün yaz bronzlasmk icin güneşte kaldıgm cildim şimdi bembeyaz. O kadar da uğramıştım brozlasmak icin ya..
bende yapym ciltte ki renk bozukluğuna da ii limon suyu. Kullanyrm uzun süredir.sivilceleri söndürüyo lekeleri gideriyo cildi sikilastryo gelenekler icinde ii ama cildin rengini açıyor. Bütün yaz bronzlasmk icin güneşte kaldıgm cildim şimdi bembeyaz. O kadar da uğramıştım brozlasmak icin ya..patates te gozenekli cildime ii geliyor ama o da beyazlatiyo yok mu beyazlatmyan bişey ya (
canım bende bu yöntemi kullanmaya basladım daha 1 hafta oldu ama gözle görülür bir fark var çooookkk tesekkür ederim umarım hepsi gidecek :) benim merak ettiğim karbonatlı peeling diyorsun onu ne zaman ve nasıl yapmalıyım benimde cok siyah noktam var kese yapıyorum acaba her gece kese yapıp öyle limon sürsem daha mı iyi olur :) tekrar tesekkürlerrr :)
Rica ederim canım .
Bak şimdi kısaca anlatayım 1 çay kaşığı karbonatı bir çay tabağına koy üzerine 5-6 damla limon sık o köpürecek baya parmağında azıcık karıştır yüzüne sür göz çevrenden uzak tut sonra dairesel hareketlerle yüzüne masaj yap .
Siyah noktan nerede fazlaysa oraya daha çok yapmak şartıyla .
Sonrada yıka hemen .
Ölü derilerin, siyah noktaların zamanla azalır :)
Ama dikkat et bunu yüzünde sivilcen varken yapma .
Keseye gelince de banyoda yapmanı tavsiye ederim, banyodan sonra gözeneklerin açıkken daha etkili olur tabi limon sürmen .
Kolay gelsin
çok oldum ama canım bu karbonatlı karışımı ne sıklıkta uyguluyorsun her aksam yapsam bi zarar olur mu
Canım işine yaradığına sevindim ve umarım uzun vadede bir zararını görmezsin ama limonun asidik bir meyve ve limon suyundaki asit kimyasal asit gibi anında zarar vermese de uzun vadede lipid tabakasını zedeliyor ve cildin nemi tutma özelliğini kaybedebiliyor. Sivilcelerden kurtulayım derken cildine daha büyük zararlar verme derim, kararında kullan ya da bir doktora ya da estetisyene danış bence :)
arkadaşlar 2-3 haftadır kullanıyorum, yüzeydekiler söndü iz kaldı bordo renkte(( ama limon sürmesem şişkinliği aylar sürerdi heralde.
deri altında gömülü olan sivilceler de limonla üst deri inceldiği için yüzeye çıktılar. onlar ne kadar zamana geçer bilmiyorum.. biraz endişeleniyorum doğrusu, çünkü şu an kötü bi görüntü oluştu onlar yüzeye çıkınca. yanlış mı yaptım acaba limona başlamakla dedim. ama başlamasam deri altında geçmezlerdi hiç, yılların sivilcesi onlar. 22 yaşındayım. inşallah onlar da geçer.
sorularım:
1) ben limonlu pamuğu gezdiriyorum sivilce üstünde aşınsın diye. kanatıyorum bilerek. siz de kanatıyo musunuz?
2) karbonat-limonu neden sivilce varsa sürmemeliyiz?
bende limonu direk sürdüğün için diğer sivilcelerde üst yüzeye cıktı ben 4 gündür sirke limon su karışımı yapıp kurudukca pamukla sürüyorum birde bunu dene istersen cok inatçı lekelerim olmasına rağmen bana iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?