Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaslar bugun tam 1 ay 4 gun oldu ve yuzum eskisinden de beter eski sivilce izlerimin rengi soldu belirgin değil evet hatta ilk gunler sivilcelerim kurumaya bile baslamıstı fakat her gecen gün sivilce sayım arttı kabuk oldu kurudu fakat içindeki yağlar cildimde yapıstı kaldı cilt altımda beze gibi kaldılar ve cildim mahfoldu kuru oldugu halde sivilcelerim devam etyo yani hala devam ediyorum limona fakat 1 ay olmasına ragmen sivilcelerim bitmedi umarım uzun vade de geçer ama 1 ay yetmiyomuş :2:

ara sıra limonu bende kullanıyodum ama bundan sonra devamlı kullanalım bakalım ıns faydasını gorururz.limonla yogurt maskesını yapın kızlar haftada bır cok ıyı gelıyor .LİMON CANDIR

Son düzenleme:

katılıyorum. arkadaşlar limon herkeste 1 ayda işe yaramıyo.
Allah razı olsun burdan bi arkadaş limon+sirke+su önerdi, ona geçiş yaptım. bana kalırsa bu 3ü iyi geliyo. limon acayip yakıyo, kanatıyo, iyileştirmiyo büyük sivilceleri, iz bırakıyo.
ama sirke+limon+su bana kalırsa iyileştiriyo. deneyin. tam iyileştirdiği pürüzsüz yaptığı sivilcem yok (küçükler hariç). ama yanağımda farklı marka temizleyici denediğim için büyük kırmızı şişkin sivilce çıkmıştı. üçgen şeklinde 3 sivilce oldu ama bunlar bitişik görünüyodu kırmızılıktan ötürü. aynı şekilde diğer yanağımda da 2 tane ayrı sivilce bitişik görünüyodu. limon+sirke+suyla bunlar artık ayrı ayrı görünür oldu. yani küçülüyolar bence, kırmızılık azaldı, sertleştiler. yine kanıyo bazen ama iyileşme kanaması gibi geliyo bu :26: ve afedersiniz nokta şeklinde iltihapları görünür oldu. önceden sadece kırmızılıktı. yani iltihabı çıkarttırıyo diye düşünüyorum. sıkmamakta kararlıyım, kendi atsın atıcaksa. sıktıkça alta yayılıyo çünkü.
yani demem o ki: limondan fayda görmeyenler limon+elma sirkesi+su denesin bi de bakalım.. sürün, en az 2 saat beklesin yüzünüzde. ister gündüz sürün ister gece. Allah şifa versin hepimize

Son düzenleme:
bende bırakıorum bu limon işini canlar bende çok işe yaramadı malesef sizlerede bol şifalar sizilcesiz günler

birkaç gündür uyguluyorum işe yariyorgibi. ama bir şey sormak istiyorum siz direk limonu mu yüzünüze sürüyordunuz yoksa bir pamuğa damlatıp mi uyguluyordunuz ? Ve acaba tuz da eklesek nasıl olur?

birkaç gündür uyguluyorum işe yariyorgibi. ama bir şey sormak istiyorum siz direk limonu mu yüzünüze sürüyordunuz yoksa bir pamuğa damlatıp mi uyguluyordunuz ? Ve acaba tuz da eklesek nasıl olur?

limon ve tuzu karıştırıp ağdadan sonra ağda yaptığın yerlere sürmeni tavsiye ederim. acayip yakıyor ama azaltıyor. sivilce için işe yararmı bilmem :44:

işe yaradiğına sevindim allah sendende razı olsun :)

Evet limon gerçekten çok etkili oluyor :)) Ben limon ve de bebek pudrasını karıştırıp maske gibi sürüyordum çok etkili oluyor pudra da zaten hem cildi pürüzsüzleştiriyor hem de cilt tonunu açıyor tavsiye ederim kızlar ^^

Kizlar pirincunu ve gulsuyunu maske yapip suruyordum yuzume iyi geliyordu ama devam ettrmedm isinize yarayablir belki

Hadi yaa .
Bir duyarlilik var demekki sende .
Tuh .

Merhaba :) benim de yüzümde pek sivilce çıkmazdi ama sıkıntıdan ve abur cuburu biraz kaçırmamdan dolayi yüzümü sivilceler bastı. . :) zaten cildim çok hassas hemen dışarı verir. Bu limon olayını paylaştığın için teşekkürler ben de denemek istiyorum umarım iyi gelir :) ancak bi sorum olucak limonu pamukla mi sürdün yüzüne? Bir de benim cildim çok kuru limon sürüp yatarsam yüzüm kaskati olur ve çatlar sürüp bitaz beklesem sonra yıkayıp kremlesem olur mu ?

Tabii ki olur ama limonu yikadiktan bir saat sonra surersen daha iyi olur canim :)
Ben elime siktim limonu öyle surdum .
İnşallah iyi gelir..

Rica ederim.
İnşallah iyi olur..

Mrb :) sivilceler için kesede yapın demişsin ya bnm yüzmde sivilcelerim varda kese yaptm yara oldu krem sürünce geçti 4 gün oldu snra bugn yine yaptm ve sivilcelerimn oldğu kısm çok yanıyo ve kırmızı.Bi daha yapmalı mıyım snce ? Yüzm çok yandığı içn limon sürmeyide bıraktm korkuyorum daha kötü olcak diye..

Sivilcen varken yapma canim daha .
Sivilcelerin geçtikten sonra lekeler için yap bunu :)
Limona yaralar geçene kadar ara ver ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…