• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
limon yakıyo, sirke yakıyo, limon+sirkeyi düşünemiyorumm :)) suyla seyreltince yakmaz tabi. denerim, hatta her gün saf limon yerine sirke limon su deniyim bakalım. teşekkür ederim canım:42: Allah şifa ve güzellik versin hepimize hayırlısıyla :31:

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana :) amin hepimize inşallah :)

ayy kızlar yorumları okuyunca nası umudum arttı anlatamam.. benim yüzümde final zamanıydı sıkıntı stres derken büyük büyük sivilceler çıktı iki üç gündür bu limon suyuna başladım şimdilik arttırdı gibi ama inşallah böle gitmez devam etsemmi etmesemmi bilemedim :14:

arkadaşlar 2-3 haftadır kullanıyorum, yüzeydekiler söndü iz kaldı bordo renkte:((( ama limon sürmesem şişkinliği aylar sürerdi heralde.
deri altında gömülü olan sivilceler de limonla üst deri inceldiği için yüzeye çıktılar. onlar ne kadar zamana geçer bilmiyorum.. biraz endişeleniyorum doğrusu, çünkü şu an kötü bi görüntü oluştu onlar yüzeye çıkınca. yanlış mı yaptım acaba limona başlamakla dedim. ama başlamasam deri altında geçmezlerdi hiç, yılların sivilcesi onlar. 22 yaşındayım. inşallah onlar da geçer.
sorularım:
1) ben limonlu pamuğu gezdiriyorum sivilce üstünde aşınsın diye. kanatıyorum bilerek. siz de kanatıyo musunuz?
2) karbonat-limonu neden sivilce varsa sürmemeliyiz?
Canım peeling yüzde sivilce artımına sebep olur o yüzden kullanmamalısın ayrıca kanatman iyi değil leke bırakabilir .
bende limonu direk sürdüğün için diğer sivilcelerde üst yüzeye cıktı ben 4 gündür sirke limon su karışımı yapıp kurudukca pamukla sürüyorum birde bunu dene istersen cok inatçı lekelerim olmasına rağmen bana iyi geldi.
Elma sirkesi kokusu :)))
limon yakıyo, sirke yakıyo, limon+sirkeyi düşünemiyorumm :)) suyla seyreltince yakmaz tabi. denerim, hatta her gün saf limon yerine sirke limon su deniyim bakalım. teşekkür ederim canım:42: Allah şifa ve güzellik versin hepimize hayırlısıyla :31:
İnşallah :)

Slm kızlar. Yanağımda siyah nokta vardı küçücükte bi şeydi ve ben onu dayanamayıp sıktım :( şimdi orası kızardı ve kötü görünüyor ne yapsam geçer ve iz kalmaz.

Hangi akla hizmet sıktıysam yakından bakmayınca görünmüyordu bile şimdi kıp kırmızı oldu :'(
Limon sür hemen .
Çok kötü bir şey olmaz korkma :)

Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana :) amin hepimize inşallah :)

ceylinim canım, limon suyunu yaklaşık 3 haftadır kulanıyorum. artık sivilcelerim hiç yok:32: cildim artık pürüzsüz sana çok çok teşekkkür ediyorum:16:
Rica ederim asla bırakma :)
Bıraktığın dakika geri dönerler seni özlemişlerdir 3 haftada :)

ayy kızlar yorumları okuyunca nası umudum arttı anlatamam.. benim yüzümde final zamanıydı sıkıntı stres derken büyük büyük sivilceler çıktı iki üç gündür bu limon suyuna başladım şimdilik arttırdı gibi ama inşallah böle gitmez devam etsemmi etmesemmi bilemedim :14:

Canım ne kadar süre kullandın ?
Eğer 1 hafta gibiyse asla bırakma yüzünde çıkmak üzere olan sivilceleri çıkartmıştır o .
Devam et 1 ay kadar sonra bırakamayacaksın eminim :)

Kızlar sormak istediğiniz soruyu bir mesajımı alıntılayarak sorarsanız daha erken cevap verebilirim yoksa görünmüyor .

CANM senin gbi 7 ay olunca bırakayımmı kullanmayı yoksa azaltayımmı? nasıl olucak hep üşeniyorum kullanmaya :)

Ben hala kullanıyorum .
Mecbur kullanacagiz 1 swne olunca ara verecegim ben bakalim ne olacak :)
Bazen bende useniyorum ama el mecbur .
Yataga girmeden sur yuzune yataktayken insan kalkamiyor :)

Canım peeling yüzde sivilce artımına sebep olur o yüzden kullanmamalısın ayrıca kanatman iyi değil leke bırakabilir .

Elma sirkesi kokusu :)))

İnşallah :)

Limon sür hemen .
Çok kötü bir şey olmaz korkma :)

Rica ederim asla bırakma :)
Bıraktığın dakika geri dönerler seni özlemişlerdir 3 haftada :)

Canım ne kadar süre kullandın ?
Eğer 1 hafta gibiyse asla bırakma yüzünde çıkmak üzere olan sivilceleri çıkartmıştır o .
Devam et 1 ay kadar sonra bırakamayacaksın eminim :)

cnm 4-5 gün oldu aslında ama baya yüzüm coştu bildiğin tek yanağım hatta inşşallah kullanıyımda hepsi geçsin pırıl pırıl olsun cildim sana dua ederim bol bol

İnşallah canim 1 ay kadar kullan hepsi gececek insallah.

Canım başlık çok faydalı olmuş teşekkürler tavsiyen için. Benim yüzüm de mahvolmuş durumda sivilcelerden dolayı her gören nolmuş senin yüzüne diyor :50: çok üzülüyorum. 5 gündür yatmadan yüzümü temizleyip limon sürüyorum. Gerçekten işe yarıyor, bu kadar az zamanda bile sivilcelerim küçülüp kabuk bağlamaya başladı :1: Uzun süre kullanmayı düşünüyorum, İnşallah hem sivilcelerden hem de izlerden kurtulurum bu uygulamayla:1:

Canım başlık çok faydalı olmuş teşekkürler tavsiyen için. Benim yüzüm de mahvolmuş durumda sivilcelerden dolayı her gören nolmuş senin yüzüne diyor :50: çok üzülüyorum. 5 gündür yatmadan yüzümü temizleyip limon sürüyorum. Gerçekten işe yarıyor, bu kadar az zamanda bile sivilcelerim küçülüp kabuk bağlamaya başladı :1: Uzun süre kullanmayı düşünüyorum, İnşallah hem sivilcelerden hem de izlerden kurtulurum bu uygulamayla:1:

İnşallah canimm :)
Gelişmeleri bekliyorum .

Gelişme var mi ? :55:

daha iyiye gittiğini söleyebilirim hala tam olarak geçmedi ama denemekten zarar gelmez herkese tavsiye ederim yapın kızlar sizde bişey kaybetmezsiniz cildimin renginin açıldığını düşünüyorum hatta bu limon serüveninin bana en büyük etkisi bu oldu diyebilrim :8:

daha iyiye gittiğini söleyebilirim hala tam olarak geçmedi ama denemekten zarar gelmez herkese tavsiye ederim yapın kızlar sizde bişey kaybetmezsiniz cildimin renginin açıldığını düşünüyorum hatta bu limon serüveninin bana en büyük etkisi bu oldu diyebilrim :8:
Ayyy çok sevindiimm :)
Siyah noktalara da iyi gelir mi ki acaba ? :3:

Tabii ki canim .

Back
X