- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
- Konu Sahibi CallanPinckney
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallahYaaaa bende bu göbekten istiyorum(((
akşamı hafif geçirirsin o zamanBen bu gün saldım sanki 686 oldum şimdiye kadar
wooww harika gidiyorsun tebrik ederim darısı benim başımaKızlar yılmak yok son üç gün -500 :)))Eki Görüntüle 1459564
Ne yaptın canım girdin mi takıma, kesin girmişsndir :)))Merhaba kızlar, 2-3 gündür giremedimgünde 1000 kaloriyi gecmedim ve hergün yürüyüş ya da spor yaptım hala istediğim sonucu alamadım gerçi
siz de durumlar nasıl?
wooww harika gidiyorsun tebrik ederim darısı benim başıma![]()
Canım ben de seni merak ediyordumMerhaba kızlar, 2-3 gündür giremedimgünde 1000 kaloriyi gecmedim ve hergün yürüyüş ya da spor yaptım hala istediğim sonucu alamadım gerçi
siz de durumlar nasıl?
wooww harika gidiyorsun tebrik ederim darısı benim başıma![]()
Canım ben de seni merak ediyordum
Nasılsın neler yaptın
Cuma günü 71.2 olabilirsem girebileceğim takıma, şu anda 71.5 üm :) bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım, dün ve önceki gün de fitness egzersizleriNe yaptın canım girdin mi takıma, kesin girmişsndir :)))
inşallah yarın listeye girersinCuma günü 71.2 olabilirsem girebileceğim takıma, şu anda 71.5 üm :) bugün 1.5 saat yürüyüş yaptım, dün ve önceki gün de fitness egzersizleri![]()
Bugün 1202 :) iyi geceler herkese :)
çok güzelGünaydın kızlar bende dün 1232 olaraka kapttım
harikaa,çok iyi gidiyorsun maşallahGünaydın :) evet dün benzer kaloriler almışiz :) benim bugün 200 eksim daha var :) no unlu mamuller no şeker no kiloEki Görüntüle 1460815 :)
Günaydın :) evet dün benzer kaloriler almışiz :) benim bugün 200 eksim daha var :) no unlu mamuller no şeker no kiloEki Görüntüle 1460815 :)
hımm onlar kilo olarak geri dönerBen dün biraz abarttımhem ekmek yedim hem tatlı![]()