- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
- Konu Sahibi CallanPinckney
Ve kızlar bugün ki kalori 1114 :) kilo almayayim da 1200 e kadar kalori beni uzmüyor şimdilik :) hepinize iyi geceler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim :))Maşallah sana, işte sende bu yönü seviyorum, birsey yesen bile fazlasıyla yakıyorsun zaten, suyu çok içmen ne güzel. Hep böyle fıstık kal :)
gayet güzel canımVe kızlar bugün ki kalori 1114 :) kilo almayayim da 1200 e kadar kalori beni uzmüyor şimdilik :) hepinize iyi geceler :)
quzucum sorma,kızım gece uyumadı,dişlerini çıkartsa da artık rahatlasam..neyse dün gece dünde kaldı bugun yeni birgün :)))Günaydııııııın bayanlar nerdesiniz.![]()
quzucum sorma,kızım gece uyumadı,dişlerini çıkartsa da artık rahatlasam..neyse dün gece dünde kaldı bugun yeni birgün :)))
sağol quzucum:))Zor bir döneme bu ama bir dişini çıkarıyor biraz rahat ettik derken 2, 3 , 5 geliyor allah yardımcınız olsun cnm![]()
ay ben de yaa,uykusuzluk tüm dengemi bozdu offfBayanlar günaydın dün 1200 geçtim sanırım![]()
ay ben de yaa,uykusuzluk tüm dengemi bozdu offf
neyse yeni bir gün yeni bir başlangıç
mutlu sabahlar :))
üçümüz de benzer kaloriler aldık sanırımGünaydın güzeller dün ki kalori 1282 :)
maşallahBayanlar bu gün 900![]()
maşallah
bakalım kaç kg çıkacaksın :))
benim yine aynı vaziyetler
vovvv çokk iyi cnm cok sevindimGünaydın callan 66,900 çıktımm900 grm gitmiş