- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
Günaydın kızlar
Kahvaltıyı yaptım
Bakalım bugun nasıl geçecrk
Kahvaltıyı yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo çok iyi maşallahAz önce kahvaltı yaptım
1 dilim kepek ekmek
6 zeytin
1 domates = 123 kcl toplam
Günaydınn :)Günaydın kızlar
Kahvaltıyı yaptım
Günaydınn :)
ben de öğlen yemeğimi yedim şimdi gayet sağlıklı şekilde.
Hepimize düşük kalorili bir gün olsun
Ben artık sabaha kadar yemem 1000 kcalı geçtim mağlesefSenin nasıl gidiyor callan ?
Maşallah sanaHoş geldin luci. Bende öğlen yemeğimi yedim.
öğlen dahil 409 oldum.![]()
Maşallah sana
Akşamı da güzel kapatırsan tamamdır:)))
Hoşbulduk :) ben de sana yakınım öğlen dahil 447 oldumHoş geldin luci. Bende öğlen yemeğimi yedim.
öğlen dahil 409 oldum.![]()
bakalım hanginiz günü daha iyi kapayacakHoşbulduk :) ben de sana yakınım öğlen dahil 447 oldum
bu arada luci t25e başlayacaksan,bu başlıkta yapan arkadaşlar varHoşbulduk :) ben de sana yakınım öğlen dahil 447 oldum
Başta ısınmak için 1 mil leslie yaptım sonra t25e başladım ve az önce pes ederek 5.dakikasında tıkanıp bıraktım kondüsyonum düşükken sanırım başlamamalıydımbu arada luci t25e başlayacaksan,bu başlıkta yapan arkadaşlar var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/focus-t25-workout.807478/page-12
evet canım t25 zor,ben öncesinde baya bir callanetics,sonra 1 ay düzenli jillian,sonra 1 ayda jillian+leslie yaptım..ancak bunlardan sonra t25e geçtimBaşta ısınmak için 1 mil leslie yaptım sonra t25e başladım ve az önce pes ederek 5.dakikasında tıkanıp bıraktım kondüsyonum düşükken sanırım başlamamalıydım![]()
vovv çokk iyiBugün 505 ile kapatıyorum akşam yemeği yemedim ara öğün yaptım bu t25in beş dakikası bile beni pert etti yemek yicek halim bile kalmadı kızlarrrr![]()
olsun quzucum,bugune bakacağız artıkKızlar 1250 oldum ya.