• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gunde 2 ogun beslenerek kılo vermek ıstıyorum yardım lutfen

tugcekpln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
218
191
53
Kocaeli
ben gunde 2 ogun beslenerek kılo vermek ıstıyorum zaten ıstahsızım yemek mıdemı bulandırıyo bu yuzden sık sık yıyerek kılo vermek ıstemıyorum halı hazırdakı ıstahsızlıgımla 2 ogun beslenerek kılo vermek ıstıyorum mğmkğnmğ sızce aranızda bu sekılde kılo veren varmı neler yaptınız paylasırmısınız

ben gunde 2 ogun beslenerek kılo vermek ıstıyorum zaten ıstahsızım yemek mıdemı bulandırıyo bu yuzden sık sık yıyerek kılo vermek ıstemıyorum halı hazırdakı ıstahsızlıgımla 2 ogun beslenerek kılo vermek ıstıyorum mğmkğnmğ sızce aranızda bu sekılde kılo veren varmı neler yaptınız paylasırmısınız

canım karatay beslenme şekli sana uyar o halde , istersen bi incele ;)

baktım ama sevmedım karbonhıdratsız beslenme uygun degıl vucudun temel yakıtı o zaten sonra o kadın gıbı sarkık sarkık olur ınsan ayrıca fındık cevız dunyanın kolarısı
Canim bende rejime kendi kendime baslasim boyum 1.64 kilom 68.400 17. Gunum 5 kilo verdim tam olarak azimli olmak lazim hic bir yerim sarkmadi zaten etim tas gibi kendi yazasm tarzima gore kahvalti ve aksam yemegi 2 de ara ogin yiyorum saat 5 te birakiyorum tatli tuzlu un herseyi biraktim sadece dun biraz kacamak yaptim ama durmak yok ilk hedef 58 e kadar devam

Ben böyle günde iki ögün yemekle kilo vermeye yöntemine inanmiyorum artik ben cok seyler denedim ve doktorumda en saglikli kiloverme yöntemi saglikli beslenerek ve bol spor ve günde 2 litre su icerek. Cabuk verilen kilo cok cabuk aliyorsun.

ben 5 i bır yerde büyük kutuda satılan çaydan aktardan aldım belırgın sekılde kılo verdırdı ama bu defada cok fazla adet olmaya basladım o sebepten bıraktımm baska bu sekılde hap veya çay deneyen varmı?

Back