Günde iki öğün yiyebiliyorum . Tavsıyeleriniz neler? Ne yapmalıyım?

Günde 2 öğünle gayet güzel kilo verirsin. Ancak yemek saatlerin önemli.. Acıkma durumun nasıl, insülin direnci gibi problemlerin var mı.. Kaç kilosun, ve kaç kilo vermen gerekiyor? Bi de boyun kaç :44: Sana yardımcı olabilirim bu konuda..

devlet yurdunda kalıyorum. kilo vermem lazım. ama ben günde iki öğün yiyebiliyorum. ne yapabilirim nasıl yapabilirim?
ben günde 2 ögün beslenerek 69 günde 11.6 kg verdim :) bence sende gayet iyi kilo verebilirsin ancak yemek saatlerin cok önemli, yatmadan 4 saat önce en gec yemek yemeyi kesmen gerekiyor. onun disinda her yemegi yiyebilirsin ancak miktarlari önemli, mesela aksam yemeginde cok sevdigin bi yemek cesidi mi var onu ye o gün sadece. digerlerine cok dokunmazsan tadina bakmak disinda gayet iyi kilo verecegini düsünüyorum

19 yaşındayım. 78 kiloyum. 1.60 boyundayım ... kahvaltım genelde 11-2 arasında oluyor. akşam yemeğimde 4-8 arası. ama gece acıkmamak adına yiyoruzda yiyoruz. özellikle ekmek. tiroid ve gastrit problemimde var. özellikle gastridim olduğu için çok sık acıkıyorum. daha doğrusu midem yanmaya başlayınca acıktığımı hissediyorum ve yiyorum. daha önce diyet ve sporla 20 kilo vermiştim. 15 kilosunu geri aldım tabi... ama tekrardan o dirence sahip olamıyorum o hırs yok bende.

arkadasimin kardesindede mide sorunu vardi ve yemek ve hareketsizlikten kilo sorunu yasiyordu.. midesi icin dr a gittiginde dr ona aciktikca yada midende agri oldukca salatalik ye demis.. mide agrisina gastirit yada ülser agrisina iyi geldigini söylemis.. fazla asidi emiyormus salatalik.. aksamlari erken yemek yerdi, yatana kadarda aciktikca salatalik yedi ve tabii bol bol su icti.. 3 ay gibi bir sürede 14 kilo verdi oda.. kilo verdikce mide sorunuda azaldi bayagi..

Back
X