günde kaç kere ??

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
herkese merhaba .
bir soru sormak istiyorum , sevgilinizle günde kaç kere konuşuyosunuz veya mesajlaşıyomusunuz
sık sık konuşuyormusunuz ?
sürekli msjlaşma sıkıyomu insanı

Hiç saymadım doğrusu. Paylaşılacak bir şey varsa veya özlediysem ararım, o da aynı şekilde. Onum haricinde ikimizin de müsait olduğu vakitlerde de buluşuruz. Her saniye mesaj atmamız her adımı birbirimize bildirmemiz falan yok ama. Öyle bir şey olsa ben de sıkılırdım sanırım.

Her ilişkinin dinamiği farklı bunu anlamanız için ne olması gerekiyor artık

sevgiliyken günde bazen 10 sefer di
bazen 2.
ama mutlaka bir saniye bile olsa ses duymak için 1 kereliginede olsa arardi.
şimdi eşim.
günde 2-3-4 bazen
ama duruma göre.
hic konusmasak o niye aramadın bugün der bende sen niye aramadın derim
çok ararım bazen anlaşıldı senin yine canın sıkılmış bana sardin yine der.
öyle iste..
yani her ilişkinin dinamiği farklıdır.baskalarinin görüşme sikligiyla kıyaslamak doğru olmaz bana göre..

herkese merhaba .
bir soru sormak istiyorum , sevgilinizle günde kaç kere konuşuyosunuz veya mesajlaşıyomusunuz
sık sık konuşuyormusunuz ?
sürekli msjlaşma sıkıyomu insanı
ben bu konuda sevgili veya eş cok cıvık olmamak kaydı ile ve yorgunum sonra konuşalım veya tartışma olursa kızgınım sonra konuşalım dendiğinde saygı gösterek - ogun ki ruh halinide katarak bunde 1 konuşma diyorum. tabi musaitlik durumuda her iki taraf içinde uygun olmalı
bir tarafa bu cok geliyorsa diger tarafında peki demesi gerektigini düşünüyorum.
mesajlaşmada yazarsın cevap bekleme gibi bir kaygı taşımadan istenildiginde ( abartmadan tabi ) yazılabilir.
bir taraf teli cok bipledigi için rahatsız ise bunun da dozu azaltılarbilir.

Sevgiliyken genelde günde 2 defa konuşurduk. Sabah saat 10 gibi arardım günaydın vs çok kısa tutardik. Akşam da konuşurduk biraz.

Evliyiz şimdi. Bazı günler gün icinde bir defa ben arıyorum. o asla aramaz.

Hep evde olduğu için mesajlaşmıyoruz işide özel bişey için arayama yasak bi defa aradı tek cevap akşam evdeyim kapat oldu

Günde kac defa sevisiyorsunuz diye soracaksiniz sandim bi an.
Eşimle eve gelince konusuruz gelmeden once de bisey lazim mi diye arar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…