günde kaç kere ??

Evlenmeden önce iş Aralarında 15 dk falan konuşurduk eşimle.Akşamları da 3 4 saat telefonda konuşurduk.Şimdi evlendik sadece öğlen mesajlaşma oluyor.Nöbetçi olduğu günler de 3 4 saat gece konuşuyoruz.

buradan anket yapmak çok işinize yaramaz. konuşma durumu sizin ve sevgilinizin huyuna suyuna, günlük hayatlarınıza göre değişiklik gösterir.

benim erkek arkadaşım konuşmayı bana göre daha az severdi mesela. ben de zamanla ona alıştım, belki hayatımda başkası olsa daha sık haberleşebilirdik.

genelde günde 1 kere akşam telefonda konuşurduk. standart bir günümüz böyle geçerdi. mesajlaşma çok nadir olurdu, akşam tek telefon. onun süresi de duruma göre. 1 saat konuştuğumuz da olurdu, o günkü muhabbet sarmadıysa 10-15 dakikayla günün bittiği de.

sabaha kadar yazıştığımız da oldu, 3 gün art arda hiç konuşmadığımız da.

ben de bir ara ilgisizlik sorunu yaşadım, böyle bir derdiniz varsa zor oluyor. biliyorum. ama böyle şeyler dönemsel olabiliyor. ya da konuşarak aşılabiliyor. burdakilerle kıyaslamadan önce kendiniz neyi istiyorsunuz onu tartın önce bi. mesela ilk yorum eşiyle 4-5 kez konuşan bir hanıma ait. ben sevgilimle bile günde 4-5 kez konuşmadım hiç, eşim beni o kadar arasa bunalırdım. evlenirsem gün içinde hiç telefonlaşmazmışım gibi geliyor bana mesela. huy meselesi biraz da.

not: ben de başlığı görünce başka şeyler düşünenlerdenim

herkese merhaba .
bir soru sormak istiyorum , sevgilinizle günde kaç kere konuşuyosunuz veya mesajlaşıyomusunuz
sık sık konuşuyormusunuz ?
sürekli msjlaşma sıkıyomu insanı
Evlenince mesajlaşma felan çok nadir oluyor bence. Sevgili döneminde aşırı kendimden biliyorum gün boyu konuşmakta iyi değil ya konuşacak bişeyin kalmıyor

başlığı okuyunca aklına başka şeyler gelen tek kişi olmadığıma sevindim

konuya gelince, evliyiz, duruma göre değişiyor bazen bütün gün yazışıyoruz bazen 2 kere konuşuyoruz, iş yoğunluğuna ve gündemimize göre değişiyor.

Baslik mi fesat icim mi fesat acaba : ))

Iste o arar surekli ben bazen acmam bazen isim var derim ben aradigimda aninda acilacak ama
Cokta konusabiliriz azda konusabiliriz
Zaten hergun birlikteyiz.yuzyilda bir bensiz disari cikar msj yagmuruna tutarim aninda geri gelir.ole ruh halime gore ben belirliyorum

esim gunde enaz iki kere arar,
bense hangi vakitlerde musait oldgunu bilmedigim icin
muhim birsey yoksa aramam esimi.

Dersteyken konusmayiz. Okuldada mesajlasiriz bazen saniyesinde cevaplariz bazen 30-40 dk yi bulur. Evdeyken goruntulu arasiriz. Bunun belirli bi limiti yok

Günden güne değişiyor.
Bazı günler günde 2-3 kere arar ,
Bazen 2 gün konuşmayız ( iş nedeniyle)
Bazen de bol bol mesajlaşırız..
İş saatlerimiz birbirine uymadığı icin hafta ici iletişimimiz kısıtlı oluyor ama önemli bişey olursa bi alo dememiz yeterli :)

Genelde 3-4 saat konuşuyoruz, konuşmadığımız anlarda da mesajla haberleşiyoruz, yani öyle yapıyorduk ayrılmadan önce..

herkese merhaba .
bir soru sormak istiyorum , sevgilinizle günde kaç kere konuşuyosunuz veya mesajlaşıyomusunuz
sık sık konuşuyormusunuz ?
sürekli msjlaşma sıkıyomu insanı
Valla ben eşimle sabah birlikte ise gidiyoz on beş dakka sonra mesajlasmaya basliyoz her gün ariyozda Allahim bozmasın biz sıkılmıyoruz ama sıkılan vardır herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…