Günde kaç saat uyuyorsunuz ? Yetiyor mu ?

Genellik 5-6 saat oluyor ama hiç düzenli bir uyku durumum yok maalesef
2 saat uyuyup kalktığım da oluyor tüm yorgunluğuu biriktirip 17 saatlik tatil yaptığım da

Ben aslında çok uyumuyorum gece oturmayı film izlemeyi, kitap okumayı, test çözmeyi çok daha fazla seviyorum gündüzden.
Bu yüzden 3 4 gibi yatıyorum gece gündüz de 10 11 gibi uyanıyorum bazen evde teksem 12 oluyor bu
Ama bir ara fena derecede uyuyordum en az 13 saat oluyordu
Üniversitedeyken okuldan gelir vurur kafayı yatardım gece de otururdum
Bir keresinde tam 18 saat uyudum beni öldü sanmışlar
Allahtan şimdi öyle değilim
6 7 saat ortalama uykum var bu 8 9 saati bulunca başım ağrıyor yorgun hissediyorum o günde hiçbişey yapasım gelmiyor

Bundan sonra benim için de hayat aynen böyle olacak. İş başı yapınca 6 en geç 6:15 te kalkmam gerekecek.

bende işe başlayınca 6 da uyanıcam yada 6 buçuk..çalışmayınca kotu hıssedıyorum başlayınca uyanmak zor işte bunun adı hayat

Gece 11-12 gibi yatıp sabah 8 de kalkıyorum iş yerım çok yakın 8:30 da iş yerınde oluyorum

bende 10-11 saat uyuyorum ya
eşimin iizni bitsede gene kahvaltı hazırlamak için kalksam sonra uyumayıp ders çalışsam..
insan özlermiymiş özlüyo işte benim gibiler

Gece 1-2 gibi yatarım, sabah annem 10 buçukla 11 gibi başlar kaldırmaya.
9 saat yani.
Ama yetmiyor.
Şimdi bir de spora başladım sabah 7: 40'ta kalkıyorum.
Çok zor çok.

bende işe başlayınca 6 da uyanıcam yada 6 buçuk..çalışmayınca kotu hıssedıyorum başlayınca uyanmak zor işte bunun adı hayat

9-10 saat uyusam yetiyor aslında bana ama 6-7 saat çok zor geliyor. Bir de 2 yıldır düzenim çok bozuk gece 2-3'te yatmaya alıştım şimdi iş başı yapcağım en geç 11'de uyumam lazım 6 da kalkabilmem için.

işe başladıgımdan beri düzenim saat sabah 6 da kalkış gece 12 de yatış yani 6 saat uyuyorum bana yetmiyor tabi bazen çğlen araları yemeğe çıkmayıp odada uyuyorum napim hafta sonuda beni kimse kaldıramaz mümkün değil uykuya bayılırımn

napalım canım hayat işte zor

Çok fazla uyuyorum. Saat sormayın cunku erken kalktıgım her gunun acısını fazla fazla uyuyarak çıkarıyorum. Peki sizler ?

selam canım ben 19 yasındayım gunde 8 yada 6 saat bazen 5 saat bıle oluyor.ama bunun yasla alakası var yasın gıttıkce uyku saatları kısalır.. mesela 30,35 yasındakı bır bayana 6,7 saat uyku yeter dıye dusunuyorum..

gece 1 gibi yatarım sabah 9 gibi kaldırır kızım bıraksa 24 saat uyurum
keratayı ( uykuyu) çok severim

tam da uyumaya hazırlanırken iyi oldu bu konu çok uykum var ama kalkamıyorum pc başından
günde 8 saat uyumalıyım yoksa kendime gelemem ben:82::82:

Son düzenleme:
Cocukluktan beri hic oyle erken kalkan biri olamadim, en az 10 saat uyuyorum nerdeyse yetmiyecek. Aksam gec yatip sabah erken kalkabilen dinc insanlara hayranim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…