Günde kaç saat uyuyorsunuz?

4 veya 5 saat. ideali 8 saat derler ben hiç görmedim şuan bile odaya geldim 2 saattir cebellesiyorum uyumak için ,kronik uykusuzluğum var..eşimi bıraksan 24 saat uyur nasıl bir kaderdir bir birimize denk getirdi bizi
Bu aynı biz.
Başını yastığa koyduğu gibi uyuyabiliyor adam, bende dön dur halindeyim, sinir oluyorum çoğu zaman.

Laf edince de, maşallah de uykuma nazar edeceksin diyor

Bu aynı biz.
Başını yastığa koyduğu gibi uyuyabiliyor adam, bende dön dur halindeyim, sinir oluyorum çoğu zaman.

Laf edince de , maşallah de uykuma nazar edeceksin diyor
Ben de kafamı yastığa koyduğum an uyuyorum evli olsam kesin eşimde bana sinir olurdu

6 saat ancak uyuyorumdur. Yetiyor mu derseniz sabah kalktigimda hiiiiic yetmiyor sonradan geçiyor.

Bu aynı biz.

Erkekleri üç örnekle genellemek istemem ama benimki de böyle; sanki ensesinde bi tuşu var, basıyor yastığa başını koyunca kapatıyor kendini. 2 dk geçtiğini bilmem, uyur.
Aksine ben, peheyy; bazı zamanlar zaten ilaç desteği olmadan uykuya dalmam mümkünsüz.

Önceden gıcık da alırdım, tekmeyi koyasım gelirdi "Kalk lan sülalen mi raad bu ne gamsızlıktır nedir bu havan kime lan" diye. Yarım saat yatakta dönmüşüm, adam traktör gibi başlamış çoktan, kafasını sağa sola çevirip bi de ses çıkarmayacağı pozisyon arama işi.. Uykusu da ağır, benim tersine tilki uykusu; evliliğin ilk yılları kol bacak atar üstüme, gece paldır küldür kalkarım ahtapot yapışmış gibi üzerimden kol el ayıklarım...

Ne hikayeler var böyle, adamı uykumda rüya görürken itmişim yataktan düşmüş, ben ayaklarımdaki itme hissindeki garipliği algılayıp düşme sesini duyup uyanıyorum da adam komodinle yatak arasına dolmuş kalmış ona rağmen uyanmamış.

Bu aynı biz.

Değmez onlara nazar merak etmesin bir gece sabaha kadar uyudu ertesi gün pazardi ben işe gittim döndüm 5 de adam hala yataktan çıkmamış karnındami acikmadi ve adam sizde de oluyormu eşim mesala sürekli kalkıp soruyor hala uyumadinmi uyasana zombi gibisin deli ediyor beni sanki bayılıyorum uykusuzluğa

Ben de kafamı yastığa koyduğum an uyuyorum evli olsam kesin eşimde bana sinir olurdu
Erkeklerin geneli yastığa kafayı koyunca uyuyangillerden oluyor beraberce uyurdunuz.

Ardınizda lafı bitmeden uyuyarak sinir ettiğiniz bir eş kalmamış olurdu

Eşim sabahlari çok geç kalkmaz ama gün içinde fırsat bulsa uyur, yemekten sonra mutlaka ağırlık çöker, yer, ortam ayrımı yapmaz, karısının anında uyuyabilme yeteneğine sahip

Bana da söyler niye uyumuyorsun, ben senin gibi olsam ertesi güne perişan olurum, keyif olarak uykusuz kalıyorum diyorum bende

Geceleri erken uyuyamam. 3-4 gibi uyuyorum. Uyurken bebek ve çocuktan dolayı sürekli uykum bölünüyor. Hafta içi sabah 7-8 arası uyanıp işe gidiyorum. Hafta sonu fırsatım olursa biraz daha uyurum. Ben uzun değil ama deliksiz ve kaygısız uyumayı özledim.

Birde kp var bende oturduğu yerde uyuyor ne yastık ne yorgan sen konuşurken bir bakmışsın uyumuşben rahat yatakta iki saat uğraşıyorum uyumak için neydi günahım diyorum artık

Ortalama 7 saat uyuyorum ama gece uykusu olmadığı için bir işe yaramiyor gece oturmayı seviyorum oyuzden 7 saatte uyusam çok yorgun gibi uyanıyorum

O saatlerde bende yatınca uykumu almamış gibi oluyorum. 10 gibi yatmaya çalışsanız?

6 saat. Hiç sekmez. Vücut otomatikman uyanıyor. Sabahları geç kalkmak nasıl bir duygu bilmiyorum. Kendimi zorlasam bile asla asla tekrar uykuya dalamiyorum.

Yıllardır böyle. Alıştım artık.

Öğlen yarım saat bir saat uyursanız iyi gelir bence.

ben maalesef haftanin 6 gunu 4 veya 5 saat uyuyabiliyorum, sadece pazar gunleri istedigim kadar uyuyabilirim ama onda da uyuyamam cunku islerim yetismiyor. saglikli olani maksimum 8 saat diye biliyorum.

benim babam cok yogun calisiyor onun uyku duzeni calismadigi zaman gece 6 saat gunduz 1 saat seklinde. gunduz kesinlikle 1 saat uyuyor, bilimsel aciklamasini da yapiyordu ama cok hatirlamiyorum. imkani olan icin guzel bir sey aslinda ama bende hic yok.

9 saat uyumazsam mutsuz oluyordum önceden, şuan 2 çocukla 5 saate eyvallah diyorum pazarları eşim 9u tamamlatıyor buna da şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…