Günde kaç saat uyuyorsunuz?

En az 10 saat uyurdum bundan tam 1 ay önce, şimdi ise 2-3 saat bi aylık bebem var da

Benim genelde az uyuduğumda daha dinç uyanmak gibi bir durumum var ama genellikle uyuduğum süre 5 6 saat oluyor.
Hayatımda sürekli kendimi aşırı enerjik hissetmediğim için artık alıştım
Tabi bazen çok yorgun hasta hissedersem uzun saatler uyuyup kendime geliyorum.

Üniversite zamanı 15 saat uyumuslugum var. Çalışırken 11 den-7 ye kadar. Çocuk olduktan sonra ilk zamanlar 4 saat, bu aralar 12 gibi yatıp 7-8 de kalkıyorum. Ama eşim 10 buçukta yatar 5 te kalkar öğlen tekrar uyur aksama dogru tekrar uyur. Bıraksam her dk uyur. Herkesi bunyesi farkli 7 saat ideal gibi galiba. Özellikle gece 11-2 arasi derin uykuda olmak lazim diyorlar.

Boyle bir yazi okumustum uykunun asamalari varmis kendini taniman gerek mesela 6 saatten az ya da daha fazla uyu hangi saat araliginda enerjik hissedersen uyku duzenini ona gore ayarlarsin

Aslında sağlıklı bir insana 4 saat uyku yeter. 11 den önce uyumak şartı ile. Vücut ancak o zaman diliminde gerçekten dinlenebiliyor. Öğlene doğru fırsat olursa yarım saat uyumakta çok faydalı. Tabi ben gece yarısından sonra ancak uyuyorum 10 saatte uyusam dinç olamıyorum o saatte. Erken uyursam 5-6 saat çok dinç uyanmama yetiyor.

genelde 6-7 saat uyuyorum yeterli oluyor ama bazı zamanlar 8 saat uyusam bile yetmiyor o da gün içindeki koşuşturmacalar yüzünden sanırım

İdeali 7,8 saat sanırım...Ortalama 7 saat uyurum...Yorgunluk sebebi sadece uyku olmaz kan değerlerinize baktırın

bence konu kaç saat uyumaktan öte "kaçta ve ne için" kalkmakta düğümleniyor

yani iş için 6 da kalkmak gerekiyorsa kalkarım ama 6.15 te evden çıkacaksam 6 da kalkarım

ortalama gece 12 civarı yatar 7 civarı kalkarım işim varsa

ertesi gün yatacaksam kaçta uyanırsam o zaman :)))

yani 12 de yattınız 6 da kalktınız, işiniz kaçta başlıyor, yol ne kadar sürüyor

düzenli olarak 6 da kalksam galiba 11 gibi yatmayı alışkanlık edinirdim

ortaokul lise ve üniversitede hep 6,30 da kalktım

o süreçlerde 10-1030 gibi yaptım

çalışma hayatında da 12 de yatıp 7 gibi kalktım

6-8 saat uyuyorum. Bazen 3-4 saatlik uyuduğum da oluyor. Yine de yetiyor. Çünkü uyku sürecinde hiç uyanmıyorum, uykumu alıyorum. Bence kaç saat uyuduğun kadar ne kadar verimli bir uyku olduğu da önemli

çay içersem 00/6.30
içmezsem 21-21.30-22/6.30(uyku fazla geliyor)
güne filtre kahveyle ve sporla başladığım için zinde oluyorum. pilim akşam yemeği sonrasında bitiyor.
uyumayı sevmiyorum bu yüzden hep kafein alırdım 3 de yatsam 00 e kadar enerjik olurdum. ama vücutlumu yorduğunu anladım. kafeini bıraktım vücut alarm gibi kendini ayarlıyor. ve yorgun olmuyorsun.

Kafeini komple mii bıraktın ben bağımlısıym ama içmeden uyanamıyorm.

6 - 7 saat uyuyorum. Eskiden daha az uyuduğumda bile yeterdi ama yaş ilerledikçe mi yoksa kafam bedenim yorgun ondan mıdır bilmem hiç dinç dinlenmiş kalkmıyorum. aklım fikrim yatakta uykuda oluyor çoğu zaman

Kizzz kahve icir uyumadan esine sende buyuk ayran iç. Sen uyu o nobet tutsun aaa hayatim uyumadin mi daha dee
Bize öyle kahve ayran etki etmiyor duble içiyor her akşam banamisin demiyor benim Kronik uykusuzluğum var yıllardır çok şey denedim ayran yoğurt papatya Melissa çayı sadece uyku ilacı iyi geliyor onuda çocuk olduğu için kullanamıyorum zobbi gibi geziyorum ortalıkta

Ayyy hiç cok uyuyan yok ya yalniz hissettim şu anda erkeklerde maşallah gamsizlar yaaa hemenn yatmak nedir hepsini ayıpliyorum insan eşi için direnir azcik
Kendimi geçtim çocuk için bile direnemiyor . ateşli hastalık geçirdi üçüncü günü ben artık pert bu gece sen bekle dedim annemi çağıralım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…