İdeali 7,8 saat sanırım...Ortalama 7 saat uyurum...Yorgunluk sebebi sadece uyku olmaz kan değerlerinize baktırınHanımlar günde kaç saat uyuyorsunuz? Ben normalde 12 de yatıp, 6 da kalkıyorum. Yani 6 saat oluyor ama sanki yeterli gelmiyor. Yani sürekli yorgun hissediyorum. Ama daha fazla yatmam mümkün olmuyor. Koşuşturma filan anca işim bitiyor. Sizce günde en az kaç saat uyumak gerekir?
Kafeini komple mii bıraktın ben bağımlısıym ama içmeden uyanamıyorm.çay içersem 00/6.30
içmezsem 21-21.30-22/6.30(uyku fazla geliyor)
güne filtre kahveyle ve sporla başladığım için zinde oluyorum. pilim akşam yemeği sonrasında bitiyor.
uyumayı sevmiyorum bu yüzden hep kafein alırdım 3 de yatsam 00 e kadar enerjik olurdum. ama vücutlumu yorduğunu anladım. kafeini bıraktım vücut alarm gibi kendini ayarlıyor. ve yorgun olmuyorsun.
Bize öyle kahve ayran etki etmiyor duble içiyor her akşam banamisin demiyorKizzz kahve icir uyumadan esine sende buyuk ayran iç. Sen uyu o nobet tutsun aaa hayatim uyumadin mi daha dee
Kendimi geçtim çocuk için bile direnemiyor . ateşli hastalık geçirdi üçüncü günü ben artık pert bu gece sen bekle dedim annemi çağıralım dediAyyy hiç cok uyuyan yok ya yalniz hissettim şu andaerkeklerde maşallah gamsizlar yaaa hemenn yatmak nedir hepsini ayıpliyorum insan eşi için direnir azcik
gündüzleri çay(iki bardak) bol su, sabah filtre .Kafeini komple mii bıraktın ben bağımlısıym ama içmeden uyanamıyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?