Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Günde Kaç Tel Saçınız Dökülüyor???

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım sinamekiyi nereden cıkarrım anlamadım otlar karıştı:) ısırgan kullandım..artık okudugumuda anlamaz olmuşum..sinameki sac uzatır diye biliyorum dökülmeye faydasıda var demek..ben ısırgan suyu sürdüm..aman hiç faydası yok ki ya..

oww çok dökülüyor benim acayip :) nasıl kel kalmıyorum şaşıyorum cidden doktrda şaşırdı. dökülen saç yerine yenisi çıkıyor onan sanırım. ama günde 100 den fazla dökülüyor benim hele banyodan sonra offffff..... bir tarayayım diyorum böyle tutam tutam her taradığım da o saç geliyor aradan zaman geçiyor yandan dökülüyor alıyorum diğer taraftan kucağıma koluma döküldükçe sinirimi bozuyor. elimi saçıma her attığımda 5 tel geliyor böyle yaşamaya devam edicem napalım :) kaynaklarımı taktırıcam yenşden o varken hiç bi sorun olmuyor

haha millet 25-30 teli sorun ediyor benim ki günde en az 100 150 tel dökülüyor banyoda banyodan sonra kuruduktan sonra yastıkta elimi her attığımda maşallahı var saçımın çok hareketli hiç durmadan dökülüyor ama öyle ektra bi seyreklik yok aksine dökülen yerden çıkıyor ama benimde psikolojim bozuldu iyice takmıyım döklsün diyorum bu seferde kendini bi şekilde gösteriyor malesef saç konusunda yapabilecek hiçbişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…