• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gundelik hayat bu kadar yorucu olmamalı

tartismaci ciktim :KK53:

burc vs demisken dogum haritana baktirdin mi hic? ama bayaa detayli boyle gelecek hakkinda biseyler soyleyen.

İşte dedim ben sana Pyiz. Doğru tahmin ettim. P olunca kafa dağınık oluyor. İkizler burcu bi arkadaşım var o da senin gibi cok zeki bir tip matematikçi. O da entp. Aşırı samataci bir tip. Hiçbir şey ciddi diildir onun için. Benim yaşasam kkda 82 konu açacağım şeyleri tek cümleyle anlatır geçer. İkizler ve entp çok ilginç bence öyle bi bağlantı olabilir.

Sevgili En buyuk kk En buyuk kk , yakin zamanda ulke degistirdin, ev degistirdin, is degistirdin, iklim degistirdin.
Yeni insanlar, yeni duzen, alismak, adapte olmak zor seyler aslinda.
Yorgun hissetmen normal bence.

Beslenme, uyku duzeni konusunda dikkat edebilirsin.
Kan degerlerin nasil, demir eksikligi, vitaminler hepsine baktir :))

Evet ya aslında kendimi çok sikistirmayayim. D vitaminim düşük çıktı takviye alıyorum.

Arkadaşlar merhabalar. Her hafta yeni bir sorun isimli şikayet köşemi bir süredir ihmal etmişim. Gerçi geçen hafta konumu açtım ve tekrar o ritmi yakaladım çok şükür. Ama burası da benim küçük şeylerden şikayet alanım be dostlar. En azından bu ne biçim konu diye düşünen basıyor eksiyi kapatıyor sekmeyi.

Benim sorunum yorgunluk ve yoğunluk. İsyerinde zaten bir sürü beklenti var. Mesela 5 senedir aynı seyi aynı şekilde yapmışlar sırf ben geldim diye diyor ki müdürlerimden biri artık sen geldin bu değişecek artık çok daha aktif olacağız senden şunu da bekliyoruz bunu da bekliyoruz. Ağzımdan tabi efendim önümüzdeki ay şunu şunu planlıyoruz yapacağız lafı çıkıyor ama yani... 6 kisilik bir takımı yönetmeye başladım. Basta herkesle tek tek toplantı yapıp sorunlarınız neler bana anlatabilirsiniz dedim. Takimda nedense değişik bi beklenti yaratmisim sanırım yanlışlıkla şimdi o sorunları çözmemi bekliyorlar 😃 öte yandan fark ettim ki is dışındaki arkadaşlarıma dostlarıma da tutamayacağım sözler veriyorum. Sana şunu araştırayım. Sana bunu yapayım. Senin için şununla konuşayım. Senin şu konudaki tezini okuyup duzelteyim. Hepsi de çok sevdiğim insanlar yani. Ama eve gelince pilim bitmis oluyor yüzümü bile yıkamadan koltuğa serilip siyasi podcastler dinleyerek uyuyakalıyorum. Gün içinde insanlarla konuşmak beni çok yoruyor. İnsanları sevsem de bu değişmiyor. İçe kapalı biri olduğum için iletişim genelde enerjimi tüketiyor. Mesela bazen arabada çok sevdiğim mudurumle yolculuk yapıyoruz. Bana soru soruyor cevap veresim gelmiyor. Müzik dinlemek istiyorum. Yani gün içinde farklı kişilerle iletişimde olmak filan sanırım bana göre değil. Mecburen yapıyorum ama aslinda yalnız olmayı tercih ederim sanırım. Icedonuk (introvert) olup gunluk hayatta sosyal olması gereken arkadaşlar mutlaka anlayacaktır.

Enerjimi artırmak için spora başladım. Online diyetisyene gidiyorum. 3 kilo verdim 3 haftada. Kan testi yaptırdım mesela ama sonucu almaya bile evin 2 adım ötesindeki asmye gidemedim. Bir yandan ajanda tutmayı hiç aksatmiyorum her gün yapılacaklar listem belli. Sabah en geç 6 bucuk 7de kalkıyorum. Yoga meditasyon soğuk bir duş ise götürecek sefertasimi hazırlama. Gün sonunda ise pilim bitmiş oluyor. Etrafıma bakıyorum kimse bu kadar şikayetçi değil millet gayet becerikli. Uyuşuk muyum diye korkuyorum. Bir de çocuk filan olsa ne yapardım.
Sadece kendi işini yap. İnsanlara vaatlerde bulunma. İyilik yapmak yardımcı olmak güzeldir. Ama bu senin enerjini tüketiyorsa bı anlamı yok sanki.

Bu konuda ben de tam olarak senim yani içe dönük. Gezmeyi, sporu cok severim aslinda uyuşuk degilim devamli ama disarda istemedigim kadar fazla insanla ayni ortama girdiysem, sohbet ettiysem benim de enerjim tükeniyor kaçmak istiyorum. Ustelik bana soru sorup, benden birşeyler beklemeseler bile boyle hissedebiliyorum. 🙄🙄🙄
Ama her zaman insanlarla iletişimde olmaya mecbur olmadigim için bunun üzerine gitmeyi pek düşünmedim galiba. Cozumu var mi bilmem ben de bakayim yorumlara. 😬

Lojistikçi a çıktım ISTJ A

Buna benzer bir test yapmıştım yorumlayan profesör patron olsam yanında çalıştırırım ama kalp doktoru da almak lazım demişti

Stresten ölürsünüz diyordu 😩

Lojistikçi a çıktım ISTJ A

Buna benzer bir test yapmıştım yorumlayan profesör patron olsam yanında çalıştırırım ama kalp doktoru da almak lazım demişti

Stresten ölürsünüz diyordu 😩

Istj tam görev adamı, detaycı... zor iş. Oğlak misiniz başak mısınız damdan hanım?

Abi bir kişilik testi var 16 kişilik diye. Ben bu burç takıntımi bırakıp biraz ona baktım çok uyumlu olunca da biraz sardım. Ergen ergen işlere çok meraklıyım. Bak sen de ben de kesin Pyiz. Ben infp arabulucu kişilik çıktım. Senin de kesin p ile bitiyor. J ile bitenler çok planlı. Biz planlı degiliz hiç. Kafa toplu değil çok dağınık. Bu kafa ve ilgi dağınıklığı da beni çok yoruyor abi. Kesin bu dediğin bence. Tespit gibi tespit yaptın.

ay nedir o test ? hemen çıkıyor mu internette yoksa para verip mi yaptırcaz ? çok merak ettim. help.

Ay ben de intp yim ve kafam hep dağınık, bence siz yeterince yapıyorsunuz ya ise git gel yorar zaten normal ben hiç is yapmasam da yataga yorgun giriyorum hiç anlamadım hey şeyi düşünen bir insanim ondan herhalde, belki sizin de kafanızda cok şey vardır yoruyordur sizi beyninizde düşünceler.

ben ekibime bu cümleyi kurduğumda beni gidip direktöre şikayet etmişler, "neden o yönetici bizi de yapın" diye :)

Bizde ilan edilen her pozisyon alinan her terfi için isim kapalı sınav ve panelle mülakat iki aşamalı ise alım yapıldığı için ve burada kimseyi tanimadigim icin en azından torpilli onyargisi yok. Ama bunu kim başımıza koydu abv demiyorlar mıdır? Tabi ki diyorlardır 😅

Ay ben de intp yim ve kafam hep dağınık, bence siz yeterince yapıyorsunuz ya ise git gel yorar zaten normal ben hiç is yapmasam da yataga yorgun giriyorum hiç anlamadım hey şeyi düşünen bir insanim ondan herhalde, belki sizin de kafanızda cok şey vardır yoruyordur sizi beyninizde düşünceler.

Ben de. Ne yaptım da yoruldum diye soruyorum bazen kendime 🥲

Sizce bu durum boşanma sebebi midir hocam?
Çok tatlısın ya, arada rast geliyorum sana, türkiyeye yeniden uyum sağlamakta zorlanıyorsun, bütün yükleri sırtına alma, hele arkadaşlarına yardım işini sakın alma, insanların kalbi kırılmasın. Yetişemezsin başkalarının işlerini yapmaya

bu yazıyı ben yazmış olabilir miyim ?

Gün içinde çok az şey yapıp ( işe git eve gel yemek yap banyo yap uyu ) ama çok yorulan ben

Annelerimiz hem misafir ağırlayıp hem çocuk bakıp hem işe gidip hem ev işi yapıp nasıl çıldırma noktasına gelmemiş hayret ediyorum.

Back
X