- Konu Sahibi redvelvetcake
Anlam veremedigim neden burada gene toplanilip gundelikci kadin hakkinda ilgili ilginc yorumlar yapilmis,yok kole degil yok tshirt utulemek zorunda mi, yok kendin yap o zaman, yok cocuk okutuyordur nelere katlaniyor o para icin vs...Yaptigi is kucumseniyor denmmis.Oncelikle 100 ytl cok iyi bir ucret.O ucretin karsiligini tabiki isteyecegiz. Az parami Allahaskina? Gunde birden fazla aliniyor herhalde kimse 100 ytl odeyip 50- 60 ytl lik performans istemez. Neden yapilmasi istenilen isler yapilmamissa ve dile getiriliyorsa kolelik oluyor bunun adi? Ben parasini veriyorsam performans isterim arkadasim. Bir kere bizede olmustu. Evimizde cok incik cincik var kadin cok ayrinti var yapamam ben temizleyemem demisti... Oylemi gule gule o zaman dedik. Temizlikci bayan alip onla birlikte bende temizliik yapiyorsam veya ondan cok ben yoruluyorsam deve kadin almamin anlami ne o zaman oturur kendim yaparim. Ha hizmeti yemegi, meyvesi cayi suyu yol parasi bunlari veririm. Cekemedigi kaldiramadi seyler icin el uzatir yardim ederim ama bundan fazlasini yapmam.Eger isverenin t shirtlerin utulenmesine ihtiyaci varsa o tshirtler duzgunce utulenmeli yakilmamali cizgi olmamali. En ufak is bile yapilsa ben mukemmel olmasini isterim. Olmuyorsa elestirme hakkini kendimde bulurum. Bizde parayi kolay kazanmiyor kimlerin kahrii cekiyoruz. Saniyormusunuz ki millet parayi kolay kazaniyor.
alinti yapmamissiniz ama yorumlarimdaki sozler yorumuzda geciyor siz nasil yorumunuzu yaptiysaniz bizde kendi fikrimizi belirttik baskalarinin dusuncelerini elestirmek yerine kendi yorumunuzu yapip gecseniz,ayrica tisort utulenip katlaninca iz kalmazmi o tisortte ki bu arkadas cok mukemmeliyetci eski konularini okursaniz cok asiri duzen takintisi var mademki kadindan yaptigi islerden rahatsiz ya kendi odasini kendisi temizlesin yada kendisine baska birini tutsun madem parasiyla degilmi diyorsunuz bir suru is arayan vatandas var burda gelip anlaticagina yeni birisini arasin kendisine,yani ne diyelim illaki hakli bulmak zorundamiyiz konu sahibini burda anlattigi gibi kadinada boyle davraniyorsa kadininda eli ayagi birbirine dolaniyordur,ki sanmiyorum kadinin hergun birsey kirdigini oyle bisey olsa calistirmak zorunda degiller isine son versinler kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil...