• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gündelikçi kadın yüzünden sinir hastası olacağım

Bir de "kadın benden korkuyor"tabiri olaya iyice tuz biber ekiyor.
Eee sen daha 19 yaşındasın,Allah'tan da mı korkmuyorsun da senden büyük bir insanın senden korktuğunu söylüyorsun..

Allah'tan korkmuyorum, korkmak icin de neden görmüyorum. size ne? Korkmam mı lazım?

Öncelikle aldığı para 100 tlnin altında değil temizlik ütü ve cam ile haftada 150 tl.
Ben de temizlik yapmasını bilirim ama sabahtan aksama kadar okuldayim kaldı ki benim isim bu değil ama onun mesleği bu is. İhtiyacı varsa ısını kaybetmemek icin dört elle sarılması lazım.

Kimseyi küçümsemiyorum ama benim annemin babamin alın teri ile kazandığı parayı affedersiniz ama kimseye yedirtmem. O ne kadar zor kazanıyorsa parayı emin olun benim annem babam daha zor kazanıyor.Hak etmeyen kimseye tek kurus da vermem.

Mecbur olmasak almazdik ki, kimseyi bulamadık ve öyle her geleni eleştiren biri de değil ne annem ne ben. Dedigim gibi su 19 yillik hayatimda gordugum bu dorduncu gundelikci. Sırf annem yorulmasın o yapmasın diye katlanıyorum kadına. Kardesim odasına bile sokmuyor.

Ben kimseyi azarlamıyorum ama gayet düzgün bir sekilde söylüyorum neyi ne sekilde yapması gerektiğini. Gayet de guleryuzlu davraniyorum. Yemegini isitip veriyorum, kahvalti hazirliyorum. Ondan istedigim sey kirip dokmesin aldigi seyi yerine koysun. Kendi evinde kendi esyalarina gosterdigi ozeni gostersin. Ben titiz bir ınsanım burası onun is yeriyse kurallara uysun.
Kendisi benim annemin çalıştığı yerdeki bir görevlinin kardesinin arkadaşı. temiz kadın kotu yapmıyor temizliği ama kırıp dokuyor ve zarar veriyor.

Ayrıca burada bana şımarık ergen diyenlere, dalga gecenlere cevap vermiyorum, paranin, malin kiymetini bilmek insanlara hak ettigi gibi davranmak simarikliksa ben simarik olabilirim. Siz eşyalarınızı, paranizi sokakta buluyor olabilirsiniz ama ben bulmuyorum o yüzden muhafaza etmek de hakkım. Kati bir insanim benim evimde adam gibi davranacak, nokta. Siz de kendi basınıza gelince anlarsınız. Benim tavrım ve üslubum da sizi ilgilendirmez. O da bizden memnun ki gitmiyor, benim istediğim sadece dikkat.

* fobiler hakkinda yazan bir arkadas hastalığımı merak etmis. İleri derece agir tasikardi var tıbbi ismini bilmiyorum, gecmis olsun dilekleri icin de teşekkür ederim.. :)

Admin arkadas konuyu kapatabilirse sevinirim kotu niyetli çete üyeleri burayı da bastı. İyi geceler

Allah'tan korkmuyorum, korkmak icin de neden görmüyorum. size ne? Korkmam mı lazım?

Belli zaten..Amacım asla tartışma değil,tartışsam zaten yaşıtım birini tercih ederim..

Neyse canım o senin kişisel inancın saygı duyarım,büyüğe saygın olmadığını üslubundan anlıyoruz zaten..
Ama hayat bu ne zaman nasıl koşullarda yaşayacağımız hiç belli olmaz..Fazla yükseklerde uçmamanı öneririm bir büyük olarak..

Bu kk da bir özentilik başlamış!! birkaç kişi bir araya geliyor ve istemedikleri şeyi duyunca, tatmin edilmeyince bizleri ÇETE ilan ediyor.. O halde sana göre çetelerin ele geçirdiği yerde ne işin var? Diyorsun ki tek kuruş vermem hak etmeyene.. Neden çelişiyorsun kendinle? Haketmediğini düşündüğün onlarca sebep yazdın ama hala evinde çalıştırıyorsun bu ne demek o zaman?! Haklısın desek de melek mi ilan edecektin bizi?! Ne biçim düşünce tarzı bu.. Yazına üslubuna bir bak dışarıdan.. eminim sende şımarık derdin böyle yazı okuyunca.. Aşşağılamadığını yazıyorsun ama en son cevabında da EFENDİ triplerine girmişsin.. Çok biliyorsan kov gitsin o zaman! Sana da böylesi yakışmaz mı? Yazık vallahi.. O kadın senin annen de olabilirdi..!!!!! Dünkü çocuk senin yaptığın muameleyi yapabilirdi..!!!!:47:

senin ne kadar iyi niyetli oldugun belli,varsin biz kötü niyetli cete üyeleri olalim...:34:

Son düzenleme:
kadında keyfi calışmıodur belkide o parayla çocuk okutuyodur millet hyr için 100 tl verio o parann pesine düşüosan işi sen yapacan yada pis evde oturacan :47:

Son kez yazıyorum kimseyi küçümsedigim yok. Neden hala almaya devam ettigimizi de belirttim. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Her neyse...
Konu kapanabilir mı :19:

arkadaslar arkadasın daha duzenlı olmak dıye onceden bır topıgı varmıs oraya bır goz atarsanız anlarsınız arkadasımızı ben anladım sahsen :34:

arkadaslar arkadasın daha duzenlı olmak dıye onceden bır topıgı varmıs oraya bır goz atarsanız anlarsınız arkadasımızı ben anladım sahsen :34:

galiba duzen takintisi var o zaman odasini kendisi temizleyecek kapisini kilitlesin ciksin kendi odasini kendi temizlesinn,
cunku diger konuyu okudum asiri takintisi var yani ne kadar duzenlide yapsa memnun olmaz bu arkadas...

galiba duzen takintisi var o zaman odasini kendisi temizleyecek kapisini kilitlesin ciksin kendi odasini kendi temizlesinn,
cunku diger konuyu okudum asiri takintisi var yani ne kadar duzenlide yapsa memnun olmaz bu arkadas...

bıde kadının basında beklıyomus aman duzenım bozulmasın aman bıseyımın yerını degıstırmesın dıye kadıncagızında elı ayagına dolandıgında kırıyodur belkı bıseylerı

Açtığı konu ve yazdığı yorumlara bakarsak ergen kızımız epey problemli ilgiye ihtiyacı var yapmayın ablalarıı bizlerde bu yollardan geçtik :1::27:

Son düzenleme:
bıde kadının basında beklıyomus aman duzenım bozulmasın aman bıseyımın yerını degıstırmesın dıye kadıncagızında elı ayagına dolandıgında kırıyodur belkı bıseylerı

yani biri basinda surayi soyle burayi boyle yap derse insan ne kadar rahat hareket edebilir ki :19:

valla cok fazla bunlar cok fazla dıger konuyu okuyunca ıyıce anladım kesınlıkle bır uzmana gıtmelısın kardesım bak benden9yas kucuksun bukadar tıtızlık bukadar mukemmelıyetcılık ıyı degıl o kalp atısları falanda bununla alakalı bır yardım al cok yıpratırsın kendını sımdı temızlıkcı bayana takarsın yarın oburgun kocana

Hayatımda temizlikçi almayı hiç düşünmedim, asla düşünmem de sanırım.

Evet birçoğu ne yazık ki kendi evlerine gösterecekleri özenin onda birini işlerine göstermiyorlar. Bunu ben yurtta kalırken fark ettim, annemin çalışan bayan arkadaşlarından da hiç olumlu bir söz duymadım bu konuda.

Madem öyle kadının işine son verin, zaten zamanınız gidiyor, o giden zamanda siz temizliğe yardım edin, dilediğiniz gibi olur.

sırf ortalığı temizleyip toparlıyor camları siliyor temiz ve çalma götürme huyu yok falan diye annem de katlanıyor. asıl sebebi de başka kimseyi bulamamış olmamız. ben her söylendiğimde annem o zaman almayalım ben yaparım diyor. kimseyi bulamadık alacak :( sırf o yapmasın diye katlanıyorum.
öyle çok sorunlu kimseyi beğenmeyen biri de değiliz ki. ben doğduğumdan beri (19 yaşındayım) 3 kişi geldi bize hep uzun yıllar çalıştılar. biri hamile kaldı, biri memlekete döndü sonuncusu da çok iyiydi ama çok çenesi düşüktü ve sürekli ağlayıp sızlıyordu sürekli para istiyordu kocası hapse girmiş falan aslında çok tatlı bir kadındı ama her dk duygu sömürüsü yapıyordu eşyaları değiştirirken onlara bir ev dolusu eşya verdik buzdolabından fırına yatak odası takımına kadar bütün eski ve hala kullanılabilir iyi durumda olan eşyalarımızı. hem çok yüksek fiyatlı değildi hem de iyi temizliyordu ama artık kullanmaya başlamıştı iyi niyetimizi.
kimseyi bulamadık, 110-120den aşağı gelmiyorlar. yaptıkları iş 50-60lığı geçmez verdikleri zarar da cabası. yol parası istiyorlar öğlen yemek sabah kahvaltı. ben boşuna okuyorum evlere temizliğe gitsem köşeyi dönerim herhalde.. aldıkları paranın karşılığını vereceklerse helal olsun fazlasını da veririm ama yapsınlar, yahu tek isteğim kırıp dökmesin zarar vermesin aldığı şeyi yerine koysun. eve "acaba bugün ne kırdı acaba odam ne halde" diye gitmeyeyim...

bende bekarken anneme ev işlerine yardımcı birini çağaralım bir haafta sonum var iş yaptırma bana dedim. eve bi geliyorum yarım yamalak iş yapılmış. sonra bi gün baktım annemde kadınla beraber iş yapıyo. bide kadına diyo. orayla uğraşma ben silerim aa orayla yorma kendini. anneme kızdım ben boşunamı para veriyorum. sen zaten tüm hafta evini temizliyosun leş eve gelmiyo bu kadın. bide geldiğindede bişey yaptırmıyosun dünya para alıyo. annemde bana dedi para veriyosun diye kölemi o falan. dedim anlıycaksın beni ama ozamana kadar giden paraya yanarım.

bi gün baktım kadın erkenden evine gitmiş yaptığı tek iş evi makinaya çekip yer silmiş. bide toz almış. bu arda evimiz2+1 ve 3 kişi yaşıyoruz nekadar kirli olabilirki. annemede demiş benim adam işten gelir çocuklar okuldan ben erken gideyim. camları haftaya silerim. dedim anneme peki bütün parayı aldımı. annem eveet dedi. ee dedim haftaya 4 cam 6 kapı silmeye yine aynı parayımı alıcak. annem ozaman uyanmaya başladı. 6 yıl önce 50 lira veriyoduk dediğim gibi evde küçük. hanfendinin gözü açık ya gidip araştırmış. anneme nispet gibi bahçeşehirde gündelik 70 tl diyomuş. ulan o kadınlar 300 metrekare evi 70 e temizliyo bide a dan zye ütüye kadar. sen 110 metre kare evi 50 ye temizliyosun bide keyfine göre. baktım annem akıllanmıyo dedim sana yok temizlikçi bide lafını çekiyosun onun. sonra bahçeşehiri denemiş hanım almış boyunun ölçüsünü anneme demiş sen evini kime temizletiyon ben geliim falan. yoook dedim anneme git allah rızası için birine ver o parayı en azından kendimi keriz gibi hissetmeyim.

evlenirkende boş evi temizlesin diye birini buldum tanıdık vasıtasıyla eve bi girdim valla eski hali daha temizdi arada tanıdık var diye parasını verdim ama bütün evi arkadaşımla baştan temizledim resmen çlinggg oldu ev :))

sana tavsiyem bir tanıdığınıza gelen iyi biri varsa onun bi tanıdığını çağırın. annenizin yapmasındansa kadının geleceği günler anneniz sizde olsun. bi süre sonra anlarsınız zaten huyunu suyunu

valla kadın bu şekilde yapıyorsa 1 dk tutmam evde:27: niye bu kadar sinir olacağınıza yeni birini aramıyorsunuz? gelen bundan kötü olamaz heralde ...zaten başında bekliyorsunuz bu kadınında ...valla kendim yaparım temizliğimi yarım yamalak yinede uğraşmam böylesiyle :ssz:

Anlam veremedigim neden burada gene toplanilip gundelikci kadin hakkinda ilgili ilginc yorumlar yapilmis,yok kole degil yok tshirt utulemek zorunda mi, yok kendin yap o zaman, yok cocuk okutuyordur nelere katlaniyor o para icin vs...Yaptigi is kucumseniyor denmmis.Oncelikle 100 ytl cok iyi bir ucret.O ucretin karsiligini tabiki isteyecegiz. Az parami Allahaskina? Gunde birden fazla aliniyor herhalde kimse 100 ytl odeyip 50- 60 ytl lik performans istemez. Neden yapilmasi istenilen isler yapilmamissa ve dile getiriliyorsa kolelik oluyor bunun adi? Ben parasini veriyorsam performans isterim arkadasim. Bir kere bizede olmustu. Evimizde cok incik cincik var kadin cok ayrinti var yapamam ben temizleyemem demisti... Oylemi gule gule o zaman dedik. Temizlikci bayan alip onla birlikte bende temizliik yapiyorsam veya ondan cok ben yoruluyorsam deve kadin almamin anlami ne o zaman oturur kendim yaparim. Ha hizmeti yemegi, meyvesi cayi suyu yol parasi bunlari veririm. Cekemedigi kaldiramadi seyler icin el uzatir yardim ederim ama bundan fazlasini yapmam.Eger isverenin t shirtlerin utulenmesine ihtiyaci varsa o tshirtler duzgunce utulenmeli yakilmamali cizgi olmamali. En ufak is bile yapilsa ben mukemmel olmasini isterim. Olmuyorsa elestirme hakkini kendimde bulurum. Bizde parayi kolay kazanmiyor kimlerin kahrii cekiyoruz. Saniyormusunuz ki millet parayi kolay kazaniyor.

Back
X