• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günden güne paranoyaklık !

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar, sahte bir profilden erkek arkadasınızın arkadasına mesaj atsanız ve erkek arkadasınıI sorsanız?

Sevgiliniz arkadasıda sahte hesaptaki size, sizi bildiği halde!

Az önce Arkadasımla konuştum, numarasını *** o gerekli
Açıklamayı yapar size diyip numarasını verse

O konuşma da s iz hoşlandığınızı falan belirtseniz buda aynen sevgilinize gitmiş olduğu halde bu numarayı vermek sizce nedir?

Madem buraya kadar getirdiniz işi ki çok çirkin bence, devam edin sonlandırın.
Sahte hesabından at bakalım mesaj ne tepki verecek paranoyan bitsin.
Ha ama sonucuna hazır değilseniz de kalkışmayın böyle işlere.

Sevmeseniz bunu yapacagınızı sanmıyorum.Yoksa bunu görerek bitirmek isteyıp bitirmek için sebep mi arıyorsunuz acaba? Hangisini istiyorsunuz?

Madem deneyeceksin arkadasini neden siniyorsun? Direkt adama ulassana. Baslattin devam et o halde, boyle acaba demektense niyeti netlessin.

Kızlar, çünkü ne tepki vereceğini kestirmek istedik. Bir kaç yalan yakaladım ve bundan napacağını merak ettim. Kendisine yazamazdım çünkü hesabı yok.

Arkadaşı , arkadaşına sorup numarayı öyle vermiştir . Onların gözünde nimettir hiç uğraşmadan kız tavlamak . . Bari başka numaradan işletmeye devam et .

İyi de neden arkadaşını sınıyosun ?
Ne alakya maydanoz ?

Ben çevireyim.
Esas kızın sevgilisi x
Sevgilisinin arkadaşı y.
Esas kız y ye fake hesaptan mesaj atıp diyor ki ben x den hoşlanıyorum. Y de diyor ki ben x le konuştum seni söyledim haber verdim numarası da şu sen ona ulaş konUş o senle konuşacak.
Bu arada y, x ile esas kızın sevgili olduğunu da biliyormuş yine de x i arayıp senden hoşlanan var diye söylemiş:KK14:
Yanlışım varsa düzelt konu sahibi.

Ya ben çok uykusuzum ya da konu anlaşılmaz ötesi... Sevgilinizin arkadaşını mı fake hesapla deniyorsunuz?

Back
X