Günden güne tükendiğimi hissediyorum...

Allah razı olsun. İnşallah bundan sonrası güzel olur.

Haklısın canım evlilik ne kadar kötü giderse gitsin insan üzülür o sayfayı kapatmaya karar verirken.Teşekkür ederim.Ne güzel söylemişsin tertemiz bir sayfa...

bunları kafana takma sen tatlımmtek sen mi hata yapıyosun hepimiz hatalar yapmadıkmıhiç kimse süt ten çıkmış ak kaşık diil...herkesin ufak tefek de olsa hataları var...moralini bozma bundan sonrasına bak

bi söz var "insan sevince, acıya karşı savunmasız kalır" sana ne kadar uyuyor.. 4 sene seni her anlamda olgunlastırmıs olmalıki artık bazı seyleri görebiliyorsun.. kendne yeni bi hayat kurmak için geç kalmamıssın .. umarm artk hersey güzel olur senin için..

"insan sevince, acıya karşı savunmasız kalır" bu söz güzelmiş ve beni anlatıyor sanki. Kesinlikle olgunlaştırdı gözümü açtı artık yaşananlar yoksa kabullenip oturmaya devam ederdim. Çok sağol hepimiz için inşallah.

çevreyi milleti kim ne deri boşver canım bu dünyada bir tek boşanan sen olmayacaksın o çevrenin kolu komşununda başına gelebiliyor böyle şeyler çocuğun da yokken bitirmen en mantıklısı tabi bittikten sonrada psikolojik yardım almanı ve belli bir süre bir ilişki yaşamamanı dinlenmeni tavsiye ederim..

artık o düşünceleri öldürdüm , millet yaşamıyormuş benim dört duvar arasında yaşadıklarımı. Şimdi güçlü hissetmeye başladım ama bu süreç ve sonrasında ne olurum bilmem; sarsıldığımı hissedersem yardım alacağım. Yok kesinlikle de bir ilişki yaşamayı düşünmüyorum. O kadar uzak ki öyle şeyler.

çok üzüldüm sizin için inanın. Rabbim sabırlar versin ve yardımcınız olsun. okuduğum kadarıyla ortada düzelevek pek bişey yok. bu durumda kangren olmuş yeri kesip atmak en doğrusu gibi...çünkü siz cidden çok çekmişsiniz ve saygı olmadan ne sevgi olur ne evlilik. bırakın en azından özsaygınız kalsın kendinize...

o kadar uzakki deme boşanma sürecinde mutlaka destek al psikoloğa git..zamanla herşey yoluna girecektir hayat hep böyle gitmeyecek elbet karşına birileri çıkabilir tekrardan sevebilirsin ama şuan yapman gereken zorlu süreci atlatmak ve dinlenmen...peki şuan hala aynı evdesiniz değil mi?

Çok sağolun. Amin hepimizin inşallah. Zaten onu farkettim biliyor musunuz en son aynaya baktığımda bu ben değilim dedim; kendime güvenim gitmiş, saygım gitmiş , güzel bir kızdım , neşem gözlerime yansırdı. Şimdi çirkinleşmişim, çökmüşüm, gülmüyorum. Bitmişim. Ne için dedim? Kim için? Kendime saygımı ve güvenimi kazanmak istiyorum artık eski ben olmak istiyorum.

Kafam dinlenmeli evet en önce. Ama insan nasıl güvenir ki birine tekrar , nasıl cesaret eder ki tekrar bir yola çıkmaya hiç aklım almıyor bile. Evet aynı evdeyiz hala.

inşallah eski güzel günlerinize dönersiniz ve döneceksiniz de Allah ın izni ile. yeterki kararlı olun. geriye dönmemek için çok nedeniniz var emin olun. rabbim size yardımcı olsun inşallah....

canım kk de gezerken senin konunu görünce kendimi birden olayın içinde buldum nedense, bende kendi derdimi yazmak için girmiştim ki artık içime ata ata çatladım....

yaşadıklarını okuyunca kendi hikayemden de paylar buldum ve eminimki bu 4 yıl içinde elinden gelen herşeyi yapmışsındır, hani yanlış anlama sana kötü örnek olmak istemem ama üç aşağı beş yukarı aynı şeyler yaşananlar ve 6 yıl oldu hiç mi hiç yol alamadık...Çiftler oturup karşılıklı konuşup sorunlara çözüm getiremiyorsa ömür boyu hiç bir şey çözümlenmez...

Bendede sorun eşimin ailesi, eşimin vurdum duymazlığı, tutarsız hareketleri vs....Niye berabersin dersen arkamda destek olacak bir ailem yok, mesleğim olmasına rağmen düzeni bozupta yeni bir düzen kuracak gücüm yok, tek çözümü devlet memuru olup uzaklara gitmekte bulsamda kpss yüksek puanlarla açıktayım, kısmet değil hiçbirşey, baktım hadi ayrılamıyorum bari bi bebeğim olsun dedim oda hüsranla sonuçlandı ve malesef bu sürecide tek başıma duvarlarla konuşarak atlatıyorum, gelde tut şimdi evliliğin ucunu......

kusuruma bakma çok doluyum şu sıralar, senin sayfanıda istila ettim ama belki iki çift kelam bana da yazan arkadaşlar çıkar...

tatlım maddi anlamda jendini idare edebilecek güçteysen ailen destek olmasada ayrıl yazık etme kendine ve sakın bebek düşünme
tekrardan yeni bir hayat kur kafanı topla toparlan güçlen ve seni seven değer veren birisi çıkarsa karşına yeniden başlar herşey
şimdi bebek düşünme onuda mutsuzluğuna ortak etme öutlu bir yuvan olunca bebeğinde olur inşallah
ama önce sen hayatında sana mutsuzluk veren şeyleri yoketki mutlu olmana engel olmasınlar

bu kadar şeyden sonra arkana bile bakmadan git derim..Allahım yardımcın olsun

siz sevginizi evliliğinizi korumaya çalışmıssıız ama basaramamıssınız kendınızı kou hıssemeyın 4 yıl cok uzun sure degıl ınanın bunu 40 yıl yasayıp boyle gocup gıdenler var dusunszenıze 40 yıl cope gıden bır omur sımdı herseyı sılıp enıden baslamak cok zor gıbı gorunsede eger kendınıze olan saygınızı tekrar kazanmak tekrar mutlu olmak ıstıyorsanız mutlak olarak bıtırın bu evlılıgı aılenız yanınızda mı bılmıyorum ama mutlaka onalrdanda destek alın belkı sıze kırgın olabılırler kendın ettın kendın buldun tarzı dusunuebılrler ama onlara kırılmayın belkıde haksız degıller ancak bu dusuncelerı sızın mutlulugunuz gordukce gececektrı neolursa olsun aılnız sıze yenı hayatınıza baslamanız ıcın bol guc ve sans dılerım

arkadaşım bir daha mı gelecen bu dünyaya.çekmeye değrmi seviyorsun diye bu işkenceyi.sadece ayrıl ve önüne bak diyorum.Alah sana güzel günler göstersin bunda sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…