- Konu Sahibi catsanddogs
-
bazen kendimizi o kadar gucsuz hıssederiz kı carpık yasamımız dan cıkıp bir turlu yeni hayata yelken acamayız.siz elinizden geleni yapmıssınız.kendinizi guclu hissediyorsanız bir once yenı hayatınıza yonelin.ALLAH DA yardımcınız olsun.
canim diger arkadaslarinda dedigi gibi sen elinden geleni yapip herseyin d¨üzelmesini beklemissin.olmamis ve bence artik yapabilecegin bisey kalmamis,kendini daha fazla yiparatma derim.her evlilik biterken insan olan üzülür yani anlamdim bi arkdas demisya drama gerek yok bu film degil bu bir hayat hanfendi.lütfen karsinizdaki insanlarin hayatina senoryo gibi bakip yorum yapmayin rica ederim.
neyse arkadasim kendine iyi bak ve hayatina tertemiz bi sayfa acman dilegiyle.
Ben de biliyorum yapmam gerekenleri, yapmadıklarımı, yapamadıklarımı ; buraya da yazdığıma göre tabi ki eleştirenler de olacak ama bu kadar kırıcı, küçümseyici konuşmak, kelimeleri özensiz seçmek insanı, bu ruh hali içinde ,olması gerekenden kat daha fazla etkiliyor. O kadar içten yazdığım duygularımla, kelimelerimle dalga geçildiğini görmek inan tuhaf duygular uyandırıyor ben de. Kimse ne zaman ne yaşayacağını bilmez bunu bilmediği gibi o durumlarda nasıl davranacağını da kestiremez, hata yapar, bocalar ya da doğruyu bulur. Ben hata yapmış olabilirim ama keşke bana bunu yazdıklarımı , beni, davranışlarımı küçümsemeden, kırmadan anlatsaydınız.
bunları kafana takma sen tatlımmtek sen mi hata yapıyosun hepimiz hatalar yapmadıkmı hiç kimse süt ten çıkmış ak kaşık diil...herkesin ufak tefek de olsa hataları var...moralini bozma bundan sonrasına bak
bi söz var "insan sevince, acıya karşı savunmasız kalır" sana ne kadar uyuyor.. 4 sene seni her anlamda olgunlastırmıs olmalıki artık bazı seyleri görebiliyorsun.. kendne yeni bi hayat kurmak için geç kalmamıssın .. umarm artk hersey güzel olur senin için..
sana şu dönemde en büyük destek ailen olucaktır onlarla konuş kararını ver ve bitir yazık etme kendinee
çevreyi milleti kim ne deri boşver canım bu dünyada bir tek boşanan sen olmayacaksın o çevrenin kolu komşununda başına gelebiliyor böyle şeyler çocuğun da yokken bitirmen en mantıklısı tabi bittikten sonrada psikolojik yardım almanı ve belli bir süre bir ilişki yaşamamanı dinlenmeni tavsiye ederim..
artık o düşünceleri öldürdüm , millet yaşamıyormuş benim dört duvar arasında yaşadıklarımı. Şimdi güçlü hissetmeye başladım ama bu süreç ve sonrasında ne olurum bilmem; sarsıldığımı hissedersem yardım alacağım. Yok kesinlikle de bir ilişki yaşamayı düşünmüyorum. O kadar uzak ki öyle şeyler.
çok üzüldüm sizin için inanın. Rabbim sabırlar versin ve yardımcınız olsun. okuduğum kadarıyla ortada düzelevek pek bişey yok. bu durumda kangren olmuş yeri kesip atmak en doğrusu gibi...çünkü siz cidden çok çekmişsiniz ve saygı olmadan ne sevgi olur ne evlilik. bırakın en azından özsaygınız kalsın kendinize...
o kadar uzakki deme boşanma sürecinde mutlaka destek al psikoloğa git..zamanla herşey yoluna girecektir hayat hep böyle gitmeyecek elbet karşına birileri çıkabilir tekrardan sevebilirsin ama şuan yapman gereken zorlu süreci atlatmak ve dinlenmen...peki şuan hala aynı evdesiniz değil mi?
Çok sağolun. Amin hepimizin inşallah. Zaten onu farkettim biliyor musunuz en son aynaya baktığımda bu ben değilim dedim; kendime güvenim gitmiş, saygım gitmiş , güzel bir kızdım , neşem gözlerime yansırdı. Şimdi çirkinleşmişim, çökmüşüm, gülmüyorum. Bitmişim. Ne için dedim? Kim için? Kendime saygımı ve güvenimi kazanmak istiyorum artık eski ben olmak istiyorum.
canım kk de gezerken senin konunu görünce kendimi birden olayın içinde buldum nedense, bende kendi derdimi yazmak için girmiştim ki artık içime ata ata çatladım....
yaşadıklarını okuyunca kendi hikayemden de paylar buldum ve eminimki bu 4 yıl içinde elinden gelen herşeyi yapmışsındır, hani yanlış anlama sana kötü örnek olmak istemem ama üç aşağı beş yukarı aynı şeyler yaşananlar ve 6 yıl oldu hiç mi hiç yol alamadık...Çiftler oturup karşılıklı konuşup sorunlara çözüm getiremiyorsa ömür boyu hiç bir şey çözümlenmez...
Bendede sorun eşimin ailesi, eşimin vurdum duymazlığı, tutarsız hareketleri vs....Niye berabersin dersen arkamda destek olacak bir ailem yok, mesleğim olmasına rağmen düzeni bozupta yeni bir düzen kuracak gücüm yok, tek çözümü devlet memuru olup uzaklara gitmekte bulsamda kpss yüksek puanlarla açıktayım, kısmet değil hiçbirşey, baktım hadi ayrılamıyorum bari bi bebeğim olsun dedim oda hüsranla sonuçlandı ve malesef bu sürecide tek başıma duvarlarla konuşarak atlatıyorum, gelde tut şimdi evliliğin ucunu......
kusuruma bakma çok doluyum şu sıralar, senin sayfanıda istila ettim ama belki iki çift kelam bana da yazan arkadaşlar çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?